Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 11:35:45  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 28 Kasım'da!  (Okunma Sayısı 4314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Kasım 28, 2007, 17:18:52 »

bi kaç saat önce aldım,izledim ama ben pek beğenmedim şahsen özel seçenekleri    Hede Hödö efekt yapımları fln çok uzatılmış 1 saate yakın sürüyüor neredeyse  Hede Hödö silnmiş sahneleride in.tten bulablrsniz rahatlıkla illede görülmesi gerekmiyo bnce  Dil Çıkaran ateş kadehininki daha ii di sanki Hede Hödö  Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Kasım 28, 2007, 17:20:07 Gönderen: Mls hp » Logged

~
Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You
You Can't Wait To Fall İn Love With Me
This Just Can't Be Summer Love, You'll See
This Just Can't Be Summer Love
L-O-V-E
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 28 Kasım'da!
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 11:35:45 »

danielkolik
prison break ^.^
Krema

maykıııll ♥♥

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #46 : Kasım 28, 2007, 19:29:33 »

bi kaç saat önce aldım,izledim ama ben pek beğenmedim şahsen özel seçenekleri    Hede Hödö efekt yapımları fln çok uzatılmış 1 saate yakın sürüyüor neredeyse  Hede Hödö silnmiş sahneleride in.tten bulablrsniz rahatlıkla illede görülmesi gerekmiyo bnce  Dil Çıkaran ateş kadehininki daha ii di sanki Hede Hödö  Gözlerini Deviren
aa nerde nerde nerdeee Kahkaha:D
ya off buraya daha gelmemiş yrn gelcekmiş sinir oldum yaa ÜzgünÜzgün

prisoner_december
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Kasım 28, 2007, 19:44:43 »

off ya tek diskli versiyonu gelmiş hem yazılarını okudum bir tek film var özel seçenekler yoktu.
iki diskli versiyonu birkaç gün sonra gelecekmiş neden böyle oldu yaa :S
Harry__Potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Kasım 28, 2007, 20:06:11 »

Yha ben 5 li alacagımda nerden alabılırım bı bılgı verır mısnz alanlar ıcın soyluyorum ıstanbulda oturuyorum haber verırsenız cok sevınırım.
sinançalık
Süt
*

sinan_dogu90@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #49 : Kasım 28, 2007, 20:15:48 »

vallaha ben aldım Güzel Olmuş.Yanlız Tek Beğenmediğim Nokta Harry i Seslendirenin Sesi Çok Berbat Diğer Filmlerde Daha iiydi Özellikle Ateş kadehindeki.off off
madrock
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #50 : Kasım 29, 2007, 14:27:49 »

Ben bugün büyük bir heyecanla D&R ye gittim zafer plazadakine (Bursa)  ama henüz özel versiyonu çıkmamış hani aynı gün çıkacaktı hepsi of ya kaç gün daha bekliycem ben ?  Ağlayan
Keşke BKM'ye baksaydın oraya gelmiş Dans bende haliyle bütün birikimlerimi oraya yatırdım ve aldım Sırıtan
ya benim anlamadığım.. tiglonun resmi mağazasına gittim sönmez deki.. orada özel versiyonu gelmedi dediler sen nasıl aldın ki anlamıyorum??(Bursa)
_starlight_
Leyla mode on :P
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #51 : Kasım 29, 2007, 20:45:59 »

inanmıyorum ya!!! ben unuttum dvd olayını kafa mı kaldı vizelerden!!!
Mls hp söylediklerinden etkilendim box set alsam mı diye düşünüyom Hede Hödö Kahkaha

And July 27, 2008...
Destroy the spineless.!
Show me it's real
Wasting our last chance to come away
Just break the silence.!
'Cause I'm drifting away, away from you
Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Kasım 29, 2007, 20:59:11 »

Ben bugün büyük bir heyecanla D&R ye gittim zafer plazadakine (Bursa)  ama henüz özel versiyonu çıkmamış hani aynı gün çıkacaktı hepsi of ya kaç gün daha bekliycem ben ?  Ağlayan
Keşke BKM'ye baksaydın oraya gelmiş Dans bende haliyle bütün birikimlerimi oraya yatırdım ve aldım Sırıtan
ya benim anlamadığım.. tiglonun resmi mağazasına gittim sönmez deki.. orada özel versiyonu gelmedi dediler sen nasıl aldın ki anlamıyorum??(Bursa)
Acayip nasıl ya bilmiyorum ben aldım elimde duruyo Sırıtan hatta yarın gece parti usulü bir izleme yapacağız arkadaşlarla XD bir de birazcık tanıdıklarımız var oralarda Sırıtan o yüzden

~T.T~
prisoner_december
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #53 : Kasım 30, 2007, 00:11:52 »

Bende zafer plazadaki d&r a gittim tek diskli versiyonu vardı.birkaç gün sonra çıkıcak dediler ama 2 diskli versiyon bkm ye nasıl gelmiş anlamadım? :S
Harry__Potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Kasım 30, 2007, 15:27:39 »

Yha arkadaslar benıde bılgılendırırmısınız İstanbul'da oturuyorum 5li set almayı dusunuyorum nerden alabılırım hıc kımsenın bı fıkrı yok mu yha lutfenn cıldırıcamm Gülümseyen
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #55 : Kasım 30, 2007, 15:29:21 »

D&R veya Megavizyon gibi mağaza zincirlerine bakabilirsiniz. Özellikle D&R ellerinde olmasa bile sizin için getirtebiliyor. Gidin bir sorun Gülümseyen

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Harry__Potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Kasım 30, 2007, 15:33:24 »

Cok Saol yha zaten megavizyona bakıcaktm da ınt. felan bakıyorum bulamadım cok saol megavizyondan alıcam bu salı Kahkaha
prisoner_december
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #57 : Kasım 30, 2007, 16:53:07 »

5 diskli versiyonda özel seçenekler yokmuş sadece tek diskli versiyonlar varmış yani birtek film varmış ama azkaban tutsağının tek diskli versiyonunu göremedim ben piyasada ve internette araştırdım.zümrüdüankanın 2 diskli versiyonu gelmiş.teker teker al bence daha iyi hem d&r mağazası eski filmlerinide getirmiş Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 19:17:06 Gönderen: prisoner_december » Logged
Harry__Potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : Kasım 30, 2007, 21:32:44 »

D&R de eskı fılmlerde gelmıs mı hepsi geldıyse tek tek daha ıyı olur dedigin gıbı hepsini almak ıstıyorum hepsiniii GülümseyenGülümseyen
Ozicano_1
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : Kasım 30, 2007, 21:43:53 »

Tiglon üçüncü film DVD'sini tekrar çıkarmış İdeefixe'te yenilerde vardı zaten. Diğerleri de zaten bulunuyordu. Bulunmasa da tükenmemiştir.

DVD'yi hâlâ alamadım. İki diskli versiyonu geldi mi bilmiyorum, geldiyse yarın alacağım. Gülümseyen
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: