|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #60 : Kasım 30, 2007, 21:54:58 » |
|
belirtmek istiyorum başlıkta 28 kasım konunun içinde 27 kasım yazıyor :S bnde aldm isledim ösel secenkler hoşuma gitti gbi ama daa ii olabilirdi yine her filmde dediim gbi silinen sahneler keşke silinmeseydii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #61 : Kasım 30, 2007, 22:08:49 » |
|
inanmıyorum ya!!! ben unuttum dvd olayını kafa mı kaldı vizelerden!!! Mls hp söylediklerinden etkilendim box set alsam mı diye düşünüyom  bnce öyle yap  ben ateş kadehini almamış olsam öle yapıcaktım ama işte  bu arada bu dvd de oyuncularla röportaj yok mu bana mı öyle geliyo  ayrıca soy ağacındaki özel sçenekler bölümünün dil seçeneğini türkçe yapamıyorum ben ya türkçe yi seçiyorum ama oradaki yazılar ing. kalıyo  benm dvd de mi sorun var acaba ya 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 22:09:52 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #62 : Kasım 30, 2007, 22:22:56 » |
|
5 diskli versiyonda özel seçenekler yokmuş sadece tek diskli versiyonlar varmış yani birtek film varmış ama azkaban tutsağının tek diskli versiyonunu göremedim ben piyasada ve internette araştırdım.zümrüdüankanın 2 diskli versiyonu gelmiş.teker teker al bence daha iyi hem d&r mağazası eski filmlerinide getirmiş  yha acaba ateş kadehininde 2 diskli dvd si gelmiş mi?? bi haber verır mısın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madrock
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 01, 2007, 08:41:55 » |
|
Çok sevinçliyim aldım... denedim.. yorumlarım birazdan
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2007, 08:44:24 Gönderen: madrock »
|
|
|
|
|
|
madrock
|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 01, 2007, 08:42:52 » |
|
müjde müjde Zafer Plaza da D&R ye gelmiş... ama kamera arkası görüntülerii ingilizce altyazılı aslında böyle daha ii oldu diyebilirim.. ingilizcemi geliştirdim bence bu kamera arkası görüntüleri daha da güzel olabilirdi.. çok harikulade diyemeyeceğim ama Tonks Trailer çok güzel çok mutluyum yihu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2007, 08:44:37 Gönderen: madrock »
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 01, 2007, 12:16:05 » |
|
ne ne ne??? d&r'a eski filmlerin dvd'leri mi gelmişşşş??? off ya çok kararsızım napıcam??? ya arkadaşlar 5'li box set vcd miymiş bilen var mı? en azından dil seçeneği olsa ona da razıyım nolur dvd olsun yaaa 
|
|
|
|
|
|
Son 3 Gün !Tonight I'm nothing It doesn't matter where I've been Delay of reaction is The unseen movie of this life
What is worth being here? I pray so often for a change.If only you could stay and keep me in...
|
|
|
Ozicano_1
Süt
|
 |
« Yanıtla #66 : Aralık 02, 2007, 00:08:58 » |
|
Box Set DVD tabiî ki.  Bugün Zümrüdüanka özel versiyonu aldım. Özel seçenekler çok güzeldi. Ayrıca film ses sistemininin hakkını veriyor. En ufak efektte bile oda gümledi resmen. Sonuç olarak gayet beğendim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #67 : Aralık 02, 2007, 02:36:01 » |
|
evet dvd'ymiş baktım ama hala kararsızım  neyse...
|
|
|
|
|
|
Son 3 Gün !Tonight I'm nothing It doesn't matter where I've been Delay of reaction is The unseen movie of this life
What is worth being here? I pray so often for a change.If only you could stay and keep me in...
|
|
|
|
prisoner_december
|
 |
« Yanıtla #68 : Aralık 02, 2007, 22:11:41 » |
|
zafer plazadaki gördüğüm harry potter dvd leri box set halinde olmayanları söylüyorum. Felsefe taşı - Tek diskli versiyon sırlar odası - iki diskli versiyon azkaban tutsağı - iki diskli versiyon ateş kadehi - tek diskli versiyon lar mevcuttu Ayrıca Box Setin fiyatı 80 Ytl ye gördüm baktım sadece tek diskli versiyonlar yukarıdakilerin sadece iki filminde özel versiyonlar vr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #69 : Aralık 10, 2007, 18:43:07 » |
|
Of süperdi. Hayatımda kendime ait ilk DVD'im  Ama hakkını vermek lazım iki disklik versiyonu güzel düzenlemişler.  kamera arkası ve kesilen sahneler -özellikle Trelawney- süperdi.
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't let you torture me so sweetly. Now I can't let go of this dream. I can't breathe but I feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And I've completely lost myself, and I don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't let you conquer me completely. Now I can't let go of this dream. Can't believe that I feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but I feel good.
|
|
|
|
|
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Kılıç ile Yaşayan, Kılıç ile Ölür...Türkiye Gibi..
|
 |
« Yanıtla #71 : Aralık 11, 2007, 15:43:53 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 11, 2007, 15:45:34 Gönderen: bellatrix bayrak »
|
|
Arkadaşlar Yıldızlar Gibidir. Her Zaman Görünmezler Ama Biliriz ki Hep ORADADIRLAR...  3'ü BİR ARADA=AŞK, ARKADAŞLIK ve HOGWARTS 3.BÖLÜM SEÇME
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #72 : Aralık 13, 2007, 23:05:47 » |
|
yha ben özel versiyonda 2. cd de türkçe alt yazı yapamadım o mu olmuyo yoksa benmi beceremiom:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #73 : Aralık 14, 2007, 11:27:57 » |
|
ekstra cd'sinde entereasn bi şekilde türkçe yok. evet :S ingilizce alt yazıyı seçip öyle izle. en azından daha anlaşılır olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|