|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 28, 2007, 17:18:52 » |
|
bi kaç saat önce aldım,izledim ama ben pek beğenmedim şahsen özel seçenekleri  efekt yapımları fln çok uzatılmış 1 saate yakın sürüyüor neredeyse  silnmiş sahneleride in.tten bulablrsniz rahatlıkla illede görülmesi gerekmiyo bnce  ateş kadehininki daha ii di sanki 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 28, 2007, 17:20:07 Gönderen: Mls hp »
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 28, 2007, 19:29:33 » |
|
bi kaç saat önce aldım,izledim ama ben pek beğenmedim şahsen özel seçenekleri  efekt yapımları fln çok uzatılmış 1 saate yakın sürüyüor neredeyse  silnmiş sahneleride in.tten bulablrsniz rahatlıkla illede görülmesi gerekmiyo bnce  ateş kadehininki daha ii di sanki  aa nerde nerde nerdeee  :D ya off buraya daha gelmemiş yrn gelcekmiş sinir oldum yaa  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_december
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 28, 2007, 19:44:43 » |
|
off ya tek diskli versiyonu gelmiş hem yazılarını okudum bir tek film var özel seçenekler yoktu. iki diskli versiyonu birkaç gün sonra gelecekmiş neden böyle oldu yaa :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 28, 2007, 20:06:11 » |
|
Yha ben 5 li alacagımda nerden alabılırım bı bılgı verır mısnz alanlar ıcın soyluyorum ıstanbulda oturuyorum haber verırsenız cok sevınırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinançalık
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 28, 2007, 20:15:48 » |
|
vallaha ben aldım Güzel Olmuş.Yanlız Tek Beğenmediğim Nokta Harry i Seslendirenin Sesi Çok Berbat Diğer Filmlerde Daha iiydi Özellikle Ateş kadehindeki.off off
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madrock
|
 |
« Yanıtla #50 : Kasım 29, 2007, 14:27:49 » |
|
ya benim anlamadığım.. tiglonun resmi mağazasına gittim sönmez deki.. orada özel versiyonu gelmedi dediler sen nasıl aldın ki anlamıyorum??(Bursa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_december
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 30, 2007, 00:11:52 » |
|
Bende zafer plazadaki d&r a gittim tek diskli versiyonu vardı.birkaç gün sonra çıkıcak dediler ama 2 diskli versiyon bkm ye nasıl gelmiş anlamadım? :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 30, 2007, 15:27:39 » |
|
Yha arkadaslar benıde bılgılendırırmısınız İstanbul'da oturuyorum 5li set almayı dusunuyorum nerden alabılırım hıc kımsenın bı fıkrı yok mu yha lutfenn cıldırıcamm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 30, 2007, 15:29:21 » |
|
D&R veya Megavizyon gibi mağaza zincirlerine bakabilirsiniz. Özellikle D&R ellerinde olmasa bile sizin için getirtebiliyor. Gidin bir sorun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 30, 2007, 15:33:24 » |
|
Cok Saol yha zaten megavizyona bakıcaktm da ınt. felan bakıyorum bulamadım cok saol megavizyondan alıcam bu salı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_december
|
 |
« Yanıtla #57 : Kasım 30, 2007, 16:53:07 » |
|
5 diskli versiyonda özel seçenekler yokmuş sadece tek diskli versiyonlar varmış yani birtek film varmış ama azkaban tutsağının tek diskli versiyonunu göremedim ben piyasada ve internette araştırdım.zümrüdüankanın 2 diskli versiyonu gelmiş.teker teker al bence daha iyi hem d&r mağazası eski filmlerinide getirmiş 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 19:17:06 Gönderen: prisoner_december »
|
|
|
|
|
|
|
Ozicano_1
Süt
|
 |
« Yanıtla #59 : Kasım 30, 2007, 21:43:53 » |
|
Tiglon üçüncü film DVD'sini tekrar çıkarmış İdeefixe'te yenilerde vardı zaten. Diğerleri de zaten bulunuyordu. Bulunmasa da tükenmemiştir. DVD'yi hâlâ alamadım. İki diskli versiyonu geldi mi bilmiyorum, geldiyse yarın alacağım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|