|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 30, 2007, 16:45:22 » |
|
ginny çok güzel çıkmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 30, 2007, 19:24:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 30, 2007, 19:45:29 » |
|
Resimlerin hepsi süper ama ben daha fazla kan bekliyordum  Luna tam kitaptaki gibi gerçekten çok tatlı 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 30, 2007, 19:47:26 » |
|
VAYYY!!!! Çok güzeller hepside... emma süperçıkmış tek başına olan fotosunda  dierleri her zmnki gibim süper!! artık gelsin şu film yaaaaaa 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 30, 2007, 20:01:55 » |
|
Ginny bayagı hoş duruyor.aman hermi rüzgarın önünde artist artist durma hasta olacan evladım.sirius rolünü o vatandaş katletti valla helal olsun. sadece azıcık yüzleri çizilmiş,hani ölümüne dövüşmüşlerdi.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 30, 2007, 21:20:57 » |
|
---------------
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2007, 13:55:51 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 30, 2007, 21:32:16 » |
|
*sarah_dan* canikom bu yüksek çözünürlü resimler çok şık duruyor...yavs bu ginny çok şeker çıkmış harbiden ya
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 30, 2007, 21:39:54 » |
|
*sarah_dan* canikom bu yüksek çözünürlü resimler çok şık duruyor...yavs bu ginny çok şeker çıkmış harbiden ya
Ginny çok güzelı çıkmışta saçı neden kızıllıktan bu kadar uzak
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 30, 2007, 21:42:08 » |
|
Ginny çok güzelı çıkmışta saçı neden kızıllıktan bu kadar uzak boyatmıştır belki ?yada amannn ne doğru düzgün kitaba uyuyor ki bu da uysun.buna da şükür valla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 30, 2007, 21:44:43 » |
|
ron süper çıkmış yaaa sağ ol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 30, 2007, 21:50:53 » |
|
Ginny çok güzelı çıkmışta saçı neden kızıllıktan bu kadar uzak Evet yaa benimde dikkatimi çekti.Saçlar kızıllıktan sarıya dönmüş.Kitaba hiç sadık kalmıyorlar yaa.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 30, 2007, 21:54:39 Gönderen: *sarah_dan* »
|
|
|
|
|
|