|
Fantasticc
|
 |
« : Mayıs 01, 2007, 10:15:17 » |
|
13 Temmuz 2007'de gösterime girecek olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, MTV Movie Awards'da "Henüz İzlenmemiş En İyi Yaz Filmi" kategorisine aday oldu. Beşinci Harry Potter filmi, aynı dönemde vizyona girecek olan Bitirim İkili 3, Evan Almighty, Fantastik Dörtlü 2, Hairspray ve Transformers gibi filmlerle gişede yarışmadan önce kozlarını MTV'de paylaşacak. Ödülü hangi filmin kapacağını kullanıcı oyları belirleyeceğinden, buradaki MTV oylama sayfasına giderek bu kategoride Harry Potter'a destek olabilirsiniz. Ödül töreni 3 Haziran Pazar günü MTV'den canlı yayınlanacak.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2007, 09:56:02 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 01, 2007, 10:52:28 » |
|
13 Temmuz 2007'de gösterime girecek olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, MTV Movie Awards'da "Henüz İzlenmemiş En İyi Yaz Filmi" kategorisine aday oldu. Beşinci Harry Potter filmi, aynı dönemde vizyona girecek olan Bitirim İkili 3, Evan Almighty, Hairspray, Fantastik Dörtlü 2 ve Transformers gibi filmlerle gişede yarışmadan önce kozlarını MTV'de paylaşacak. Ödülü hangi filmin kapacağını kullanıcı oyları belirleyeceğinden, buradaki MTV oylama sayfasına giderek bu kategoride Harry Potter'a destek olabilirsiniz. Ödül töreni 3 Haziran Pazar günü MTV'den canlı yayınlanacak. teşekkürler. Eğer oylamayla yapılırsa Harry Potter kazanır sanıyorum
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 01, 2007, 10:56:45 » |
|
harry potter 1. oLur çünkü eskiden çocuk fiLmi oLarak görüpte izLemeynen ama artık hayranı oLan bi sürü kişi tanıyorum ... o yuzden kesın fazLa oy aLır ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 01, 2007, 13:11:51 » |
|
harry potter çok popüler artık çocuk filmi gözüyle bakmıyorlar ama olmayabilir fantastic dörtlününde çok seveni var ve ben harry potterdan fazla oldugunu düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 01, 2007, 13:47:23 » |
|
Bencede HP 1. olur en çok beklenen film o birde JK.nin 7.kitap coşkusu sayesinde zaten gündemde yeteri kadar yer etti..olmasa bile bizim gönlümüzün 1.si..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2007, 16:08:18 » |
|
oyumu verdim bence hp kazancak güçte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 01, 2007, 16:30:58 » |
|
bende oyumu verdim inş birinciyiz gerçi kesin 1. de nese
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 01, 2007, 18:22:42 » |
|
Habr İçn Tşkkrler. Harry Potter bu filmle birnci olur 2. Transformers 3. Bitirim İkili 4.de Fantastik Dörtlü olur bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2007, 18:30:43 Gönderen: peter_pettig.rew »
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 01, 2007, 18:41:14 » |
|
bencede hp birinci olur doğrusuda bu olur zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2007, 22:00:59 » |
|
eee oyumuzu verdik bakalım.umarım HP kazanır.ben ne diyorummm elbette ki HP kazanacak alternatifi yok...  saol Fantasticc haber için.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
amortentia_87
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2007, 08:55:15 » |
|
hehe uzun zaman sonra siteye böyle güzel bi haberi okuyarak döndüm ve hemen oyumu verdim ayrıca ikinci fragmandan sonra emin oldum bu yapılmış eniyi hp filmi olmakla kalmicak çok güzel bi film olarak diğer sinema severleri de etkileyecek bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2007, 17:42:25 » |
|
çok büyük ihtimalle hp kazanır çünkü listedeki diğer filmler harry potter'a göre vasat filmler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 02, 2007, 17:48:40 » |
|
biri tarnsformers'a vasat mı dedi  valla ben oyumu transformers'a verdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 03, 2007, 16:18:07 » |
|
ya zay güsel olur diorz ama dier adaylara göz atmadan weya tarafsız bi şekilde tartmadan zay y oy wermek bnce adaletsizlik yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|