|
Fantasticc
|
 |
« : Eylül 04, 2006, 02:52:38 » |
|
Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde, beşinci film setinde çekilen bazı fotoğrafların bir gazetede yayınlandığını söylemiştik. İşte bu resimlerin ve çok daha fazlasının kaliteli versiyonları şu anda galerimize eklendi. Tonks, McGonagall, Draco ve Hagrid'i görebileceğiniz bu fotoğraflara ulaşmak için TIK !Bunun yanı sıra, King's Cross istayonunda çekilen yeni set görüntüleri de elimize ulaştı ve galerimize çoktan eklendi. Hatta siz burda haber yapmamızı beklemeden önce arada sırada galeriye bir göz atın, çünkü yeni bir fotoğraf yayınlanınca biz onu derhal ekliyoruz. Neyse, King's Cross'taki Hogwarts Ekspresini ve Daniel'ı görmek için TIK !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 11, 2006, 11:47:00 Gönderen: lunatic »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2006, 12:25:06 » |
|
çok saol fant abi  güzelmiş resimler artık iyice sabırsızlanıyorum şu film için 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
reyhan phelps
Süt
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2006, 13:01:23 » |
|
şu mor saçlı Tonks galiba  resimler gerçekten çok güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2006, 13:08:04 » |
|
aaaa çok saol ya  süper oldu bu resimler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 04, 2006, 13:35:45 » |
|
resimler süper tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ScArLet
emma fan clup
Şeker

MRS POTTER---eski nickim
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 04, 2006, 14:34:48 » |
|
resimler çok güselllmiş gerçektenn özellikle tonks çok hoşş bayıldımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2006, 14:54:11 » |
|
tonks güselmiş  resimler için saolss
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 04, 2006, 15:46:14 » |
|
resimleri gördükçe heyecanlanıyorum ayrıca resimler çok güzel ve hoşmuş paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whisper
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 04, 2006, 21:49:40 » |
|
hagrid hariç hepsi güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belen
Şeker

| Ψ | เ ђคггy ק๏ttєг | Ψ |
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 04, 2006, 23:47:20 » |
|
resimleri gördükçe heyecanlanıyorum ayrıca resimler çok güzel ve hoşmuş paylaşım için saol
aynen paylaşım için sağol ya ya daniel baya kısa sanırım boyu 1.70 diyorlar ama bilemiyorum ya yanındakiler fazla uzun oluyor bu çocuğun ya da bizim ki kısa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 05, 2006, 00:09:56 » |
|
bu arada fant abi zümürüdüanka mı zümrüdüanka mı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 05, 2006, 20:43:23 » |
|
yavaş yavaş çıksın bkalamım resmler:) ii oluo ii
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
Ne herşey benim,ne de koskoca bir hiç adım!
|
|
|
|