|
Fantasticc
|
 |
« : Nisan 20, 2007, 11:22:13 » |
|
Daha önce sarah'nın yaptığı haberde söylendiği gibi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin 20 dakikası IMAX sinemalarda gösterilmek üzere 3-D, yani üç boyutlu olarak hazırlandı. Bu sayede biz de IMAX.com sitesinde yeni bir Zümrüdüanka Posteri görme şansına eriştik. Posterde Harry Potter (Dan Radcliffe), Ron Weasley (Rupert Grint), Hermione Granger (Emma Watson), Neville Longbottom (Matt Lewis), Luna Lovegood (Evanna Lynch), Ginny Weasley (Bonnie Wright) ve Cho Chang (Katie Leung) görünmekte... Anlayacağınız üzere bir DO Posteri... Görmek için aşağıdaki resme tıklayın.  Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin IMAX sinemalarının yayınladığı IMAX posterinin orjinali çıktı.Resim yüksek çözünürlüklü değil ama yüksek çözünürlüksü çıkana kadar idare eder 

|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2007, 11:01:47 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 20, 2007, 11:45:19 » |
|
wooohoooo bence süper olmuş ben,m çok hoşuma gittii hermione nin yüzündeki ifade ginny nin yüzündeki kararlılık süper bir poster olmuş yanayana geçip boş boş bakınmamışlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2007, 11:49:59 » |
|
ve yüzünün yarısı görünse bile ilk defa rupert /ron posterin en başında  tamam, merkezde yine dan/harry var fakat normal koşullarda rupert/ron'un yeri bu posterdeki cho veya luna konumunda olmalıydı  büyük bi gelişme var. yaşasıın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2007, 12:07:00 » |
|
Çokta karizmatik bakmış yahuu ilk defa ben böle görüyorum ron'u gözlerim yaşardı bi anlamlı havası var yanii eblek bi duruşla koymamışlar bu sefer kendisini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2007, 12:08:55 » |
|
Ron/Rupert için ben de sevindim  ve keşke biraz daha büyük olsaydı hakkaten ya.. bir de ben mi kötüyüm, yoksa Emma'nın kontüründe photoshop mu var  haber için saol şefim  Çokta karizmatik bakmış yahuu ilk defa ben böle görüyorum ron'u gözlerim yaşardı bi anlamlı havası var yanii eblek bi duruşla koymamışlar bu sefer kendisini  ahuahuha hakkaten ya ona tikat etmemişim  hem önde hem de karizmatik  Rupertçıların bayramı olsun bugün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2007, 12:19:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2007, 12:25:02 » |
|
eline saglık Fantasticc .ilk defa eli yüzü düzgün bir poster yapılmış valla.azcık daha geride dursaymış Harry daha iyi olacakmış  eee görmesekde olur a ondan yanii.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2007, 15:22:44 » |
|
O ne bakışlar öyle Keşke daha büyük olsaydı resim Cho'ya gıcık olurdum öyle en arkada küçücük kalmış  Güzel poster gerçekten
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2007, 16:27:59 » |
|
ve yüzünün yarısı görünse bile ilk defa rupert /ron posterin en başında  tamam, merkezde yine dan/harry var fakat normal koşullarda rupert/ron'un yeri bu posterdeki cho veya luna konumunda olmalıydı  büyük bi gelişme var. yaşasıın  cho veya lunanın konumunda mı e yok artık ne yaptın fantasticc abi o kadar da değil ya  resim için sağol bu arada
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2007, 16:32:01 » |
|
Poster çok güzl ,Rup ve Emma'nın bakışlarınıda sevdim, Cho'yu fazla geriye atmşlar bari Ginny'nin hemn arkasına koysalardı daha ii okurdu.
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 20, 2007, 16:50:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 20, 2007, 17:32:48 » |
|
çok güzelmiş şu lunaya bitiyorum yaa çok tatlı ohh choda en arkada ezik ve ron'un önde olmasına bende çok sevindim teşekkürler fantasticc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|