*luna*
Süt
..::hulyalı hulyalı::..
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 26, 2006, 21:36:09 » |
|
zaten sorunda bu kim daha iyi zihnifendarsa o kazanır. ve bu da snape in işi. dumbledor ona bu işi verdiyse bi bildği vardır. demekki snape karanlık lordu bile atlatmayı beceriyodu ki dumby onu seçti bu yusden bence snape daha büyük..
|
|
|
|
|
|
Türküz Doğruyuz Anti-emmacıyızÇapulcular Fan ClubD.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz.R&Hr Shipper
|
|
|
|
|
ölümperisi
Şeker

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 27, 2006, 19:02:50 » |
|
bence tabii ki voldemort ama şunu ümit ediorum umarım snape voldiden daha ii bir zihnefendardır ve yaptıı herşe yani dumbledoreyi öldürmesi falan oyundur ve bunu voldmorttan saklayabilecek kadar ii bir zihnefendardır
zihnefendarlık ve zihnebend farklı şeylerdir lütfen dikkat 7.kitapta Snape-Voldemort yada Snape-Dumblodore çiftlerini öğrenecez DUmb ve VOLD Casusun kendi tarafına çalıştığını sandıkları için biraz önceki çiftlerden sonrada Dum be Vold tan hangisinin ii olduğunu anlıcasz
|
|
|
|
|
|
 LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN HARRY: BİLİYORUM
|
|
|
|
keçikız
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 27, 2006, 19:30:00 » |
|
bence tabii ki voldemort ama şunu ümit ediorum umarım snape voldiden daha ii bir zihnefendardır ve yaptıı herşe yani dumbledoreyi öldürmesi falan oyundur ve bunu voldmorttan saklayabilecek kadar ii bir zihnefendardır
İnan düşüncene bayıldım daha önce aklıma hiç böyle bişi gelmemişti belki dumbledore ölmemiştirde voldemorta zihinbendi o yapıyordur..İnsan umutlanıyor ama malesef çok düşük bir ihtimal.... Kimin daha iyi olduğunu düşündüğüme gelince tabiki dumbledor zaten dünyanın en iyi büyücüsü de o...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 02, 2006, 14:41:45 » |
|
evet dumbi en iyisi ben döndünce kitabı okuyorum tekrardan bugünlerde hagrid harry'e dio ki: -maxime de karakoff ta kazanmak istiyorlar bu turnuvayı dumbledore'un normal bir insan olduğunu göstermek istiyorlar!"diyor yani en iisi dumb iiler her zaman kazanır 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
bellatrixlestrange
#SO SLYTHERİN#
Krema

**SO SLYTHERİN**
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 02, 2006, 14:51:31 » |
|
bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız..  ewt ya süpersin.. bence de.. 
|
|
|
|
|
|
VOLDEMORT BENİM DÜNÜM BUGÜNÜM VE GELECEĞİM... ÖLÜM YİYENLER...
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2006, 15:49:19 » |
|
arkadaşlar bu konua cevap yazmaın lütfen!bu konunun yeri yanlış!mesaj kirliliğinden başka bir işe yaramıyor!
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 09, 2006, 17:35:56 » |
|
bu konunun mesaj kirliliği olduğunu düşünüyorsan girip bakma. bu benim ya da bu konuya cevap atanların sorunu değil!
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 11, 2006, 13:03:37 » |
|
bence snape.... çünkü, snape'in iyi tarafta olduğunu düşünüyorum, eğer böyleyse ve bunu voldemort'dan saklayabiliyorsa, bence en iyisi snape.... aksi durumda voldemort derim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 12, 2006, 00:12:20 » |
|
bence snape.... çünkü, snape'in iyi tarafta olduğunu düşünüyorum, eğer böyleyse ve bunu voldemort'dan saklayabiliyorsa, bence en iyisi snape.... aksi durumda voldemort derim.... Aynen.Umarım en iyi Snape'dir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 13, 2006, 01:04:39 » |
|
bence dumbledore onun ustune kimseyi tanımam 
|
|
|
|
|
|
 ♥Gilmore Girls♥ ♥Hilary Duff♥
|
|
|
|
|
|
atakan-135
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 14, 2006, 18:03:58 » |
|
bu saçmalık snape'i neden seçiyosunuz ki snape ölüm yiyen voldemort'la aynı olabilir mi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 14, 2006, 20:35:25 » |
|
neden saçma olsun ki herkesin kendi fikri. bence de snape daha iyi olmalı
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
hortkuluk
zekimürendebizigörecekmi
Şeker

Toujours pur<
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 15, 2006, 13:58:55 » |
|
yanı voldi iyi ama snapede iyi herhaldeki dumbledore snapeye harrye ders vermesini sölüo voldiden daha güçsüz olsa bunu kendısı yapardı yada hıç kasmazdı
|
|
|
|
|
|
Toujours pur<
|
|
|
|