Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #60 : Kasım 09, 2007, 23:28:11 » |
|
Tartışması mı kaldı yahu.Dumledore bile söyledi:Senin üstlendiğin görevi küçümsediğimi sanma Severus.Voldemort a önemliymiş gibi görünen bilgileri verirken onun karşısında soğukkanlılıkla durmak senden başkasına emanet edebileceğim bir görev değil.  Daha ne olsun ayrıca Dumledore kendisi çok iyi olsa zihinbend derslerini Harry e kendisi verirdi  Tartışılmaz bence artık Severuss
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #61 : Kasım 09, 2007, 23:31:50 » |
|
Bence snape in mi daha iyi dumby nin mi daha iyi olduğunu bilemiycez çünkü harrye ders vermesini istemesinin nedeni bence snape in daha iyi oluşu diğil dumby snape le harry nin bi şeklde yakınlaşmasını istiyordu yada harry nin Snape in Lily e karşı beslediği duyguları öğrenmesinide istio olablr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucy_went
Geri döndü, aşık <3
Kakao

ßuğra ßeßeğim <3
|
 |
« Yanıtla #62 : Ocak 30, 2008, 01:16:40 » |
|
hatırlatmak isterim dumby zümrüdüanka yoldaşlığı kitabının sonunda açıklıyor hatta harry neden bana zihinfendi siz vermediniz gibisinden bişiler soruyor dumby de ben seni bu yıl voldemord dan korumak için kendimden uzak tuttum voldi seninle çok ilgilendiğimi anlamasın gibisinden bişi diyor yani dumby ne snape in kendinden iyi olduğunu düşünüyor nede harryle snape in yakınlaşmasını istiyor ama yinede ben snape'me verdim oyumu çünkü voldi karşısında ondan bir çok bilgiyi kaçıran saklayan gizemli bi karakter 
|
|
|
|
|
|
Kaçıyorum buralardan, çok uzaklara gidiyorum. Karanlıktan kurtulup aydınlığa gidiyorum !! Herşeyi bırakıp, seni düşünerek gidiyorum . . . Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Asla ! Aşığım işte aşık ! ! Seviyorum Lan Seni (SLS) Yavaşça eğiliyorsun dudaklarıma. Çok geçmeden karşılık veriyorum öpüşüne. Vücut ısın akıyor dudaklarımdan vücuduma. Dayanamayıp tutunuyorum sana. Belimden tutup çekiyorsun kendine beni. Elin buklelerimin arasında dolaşırken öpüşümüz yavaşlıyor ve duruyor... <3
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #63 : Ocak 30, 2008, 02:53:41 » |
|
hmmm.. çok zor bi seçim üçüde zihinbend'de çok iyi snape'i seçtim.. çünkü voldemort'tan aslında hangi taraftan olduğunu, onlarca yüzlerce bilgiyi saklayabilen birisi.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #64 : Şubat 02, 2008, 22:03:12 » |
|
Bi kere snape zihnini lord zımbırtısına kapatabilecekk kadar iyiyse bu bana yeter . Bence hiç zor seçenek değil Tabii ki SEVERUS SNAPE!!  EDİT>> bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız..  ahuhahaha  o zaman anılarını saklasa bile Voldı anlamıycakmı sanki? Snape'in (ne yaptığını) düşüncelerini çıkarrtığını
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 02, 2008, 22:08:02 Gönderen: snape »
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #65 : Şubat 02, 2008, 22:10:56 » |
|
Bi kere snape zihnini lord zımbırtısına kapatabilecekk kadar iyiyse bu bana yeter . Bence hiç zor seçenek değil Tabii ki SEVERUS SNAPE!!  EDİT>> bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız..  ahuhahaha  o zaman anılarını saklasa bile Voldı anlamıycakmı sanki? Snape'in (ne yaptığını) düşüncelerini çıkarrtığını 7.kitabı okumayanlar bakmasın>>> en sonda voldemort snape'i öldürdüğünde snape harry'den anılarını almasını istiyor o sırada voldemortun görmemesi gereken anılar snape'in kafasından çıkıyor.. yani düşünseli'ne koymamış..bu da zihnini voldemort'tan da saklayabildiğini gösterir bence..
|
|
|
|
|
|
~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~
~ Twilight ~
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #66 : Şubat 02, 2008, 22:22:40 » |
|
bence hepsi çok iyi ama en iyisi voldemort
|
|
|
|
|
|
Twilight 
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #67 : Şubat 02, 2008, 22:58:18 » |
|
Bi kere snape zihnini lord zımbırtısına kapatabilecekk kadar iyiyse bu bana yeter . Bence hiç zor seçenek değil Tabii ki SEVERUS SNAPE!!  EDİT>> bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız..  ahuhahaha  o zaman anılarını saklasa bile Voldı anlamıycakmı sanki? Snape'in (ne yaptığını) düşüncelerini çıkarrtığını 7.kitabı okumayanlar bakmasın>>> en sonda voldemort snape'i öldürdüğünde snape harry'den anılarını almasını istiyor o sırada voldemortun görmemesi gereken anılar snape'in kafasından çıkıyor.. yani düşünseli'ne koymamış..bu da zihnini voldemort'tan da saklayabildiğini gösterir bence.. Kanıtın için kocca bi Teşekkürler! Bu arada Snape'e oy verenlerin sayısı 2o Snape severler kazandı 
|
|
|
|
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #68 : Mart 07, 2008, 14:39:33 » |
|
dumbledore bencee
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #69 : Mayıs 21, 2008, 18:31:01 » |
|
snape bnce / anlatmama gerek yok herhalde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 21, 2008, 21:36:35 » |
|
bnce Snape çünkü zateen voldemort u kandırıyo Dumbledore da zaten voldemortun çok ii bir zihinbend olduğunu söliyoo
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 21, 2008, 21:42:18 » |
|
Voldemort'un ne kadar iyi bir Zihnefendar olduğunu biliyoruz. Ama Snape, yıllar boyunca casusluk yaptığını Zihnefend'de bu denli iyi olan Voldemort'tan yorulmadan, zayıflık belirtisi göstermeden gizleyebildi. Bu yüzden en iyi Zihinbendar canım Severus Snape'imdir diyorum. 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 21, 2008, 21:42:33 » |
|
Dumbledore, Snape'i bile kontrol altına alabilen bir Zihnefendar ve Zihinbendar'dır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 21, 2008, 21:43:29 Gönderen: Feanor Tasartir »
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 23, 2008, 18:22:42 » |
|
Dumbledore diyorum 
|
|
|
|
|
|
True friendships never really die And family isn’t defined by blood It’s made strong by bonds that won’t break Tempered and tested by trials and pain What we are is brothers, and as such we remain Loyal to one another until the end And no matter what happens between this moment and then I shall be always thankful to have had such friends.
MOONY WORMTAIL PADFOOT PRONGS
|
|
|
|
|
|