|
BilgeNazz
|
 |
« : Haziran 24, 2006, 14:07:46 » |
|
bu konu başka bir yerde açılmış olabilir ben görmedim. sizin de bu konuda ne düşündüğünüzü merak ettim  saygılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 20:41:50 Gönderen: caerid lock »
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2006, 12:08:52 » |
|
bence tabii ki voldemort ama şunu ümit ediorum umarım snape voldiden daha ii bir zihnefendardır ve yaptıı herşe yani dumbledoreyi öldürmesi falan oyundur ve bunu voldmorttan saklayabilecek kadar ii bir zihnefendardır
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2006, 12:24:53 » |
|
karanlık lord.kim olabilir ki.snape daha dünkü çocuk(bu arada snape hayranıyım :  )dumbledore desen o büyü gücünü iyi kullanan bir büyücü sadece.
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2006, 12:30:58 » |
|
bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2006, 12:37:47 » |
|
voldemort ve dumbledore.dumbi de birşey dikkatimi çekti.harrynin gözlerine bakmadan da onun ne düşündüğünü bilebiliyor acaba zihinbend de bu mümkün mü?ama draco da fena sayılmaz snapeten bile düşüncelerini gizledi.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
busra_emma_hp
emma watson.eren kurtel.alex watson =)
Şeker

Emma Watson* kim sevebilirki seni bu kadr ?!
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2006, 14:30:02 » |
|
voldemort ve dumbledore bencede....üstelik dumbledore daha ii =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2006, 15:09:44 » |
|
sevgili eftelya bence draco snape ten düşüncelerini saklaması gerekmiyordu. çünkü zten snape onu ne yapacağını öğrenmiştir. ama nasıl öğrendiği konusunda bir fikrim yok....
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 25, 2006, 17:48:39 » |
|
bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız..  değişik bi fikir olabili hatta olur kutlarım arkadaşım
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 25, 2006, 17:53:17 » |
|
şimdi aklıma geldi de ama şöle bişi de var voldemort snape in böle bişi yaptıını da okuyablr beynnden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2006, 18:03:50 » |
|
yani arkadaşlar siz bu konunun burada mı olması gerektiğini düşünüyorsunuz?yoksa zümrüdüanka yoldaşlığının kitap bölümünde mi olması gerektiğini?konuyu moderatöre bildirdim,umarım en kısa zamanda taşınır.
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2006, 09:40:46 » |
|
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d!lara
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 26, 2006, 18:40:40 » |
|
bence en iyi voldemort  tabi sonra dumbledore.. ama snape de zihnebend yapıp voldemortu kandırmıştı o nasıl oluo bilmiorum  bence voldemort hepsinden iyi,ancak o zaman snape zihnebend yapıp voldyi nasıl kandırdı diyeceksiniz tabikide snape anılarını düşünseline koyuyordu  böylece voldemort birşey anlamıyordu..dumb ve snape'in kullandıqı ortak düşünseli vardı hatırlarsanız..  ama bu da mantıklı 
|
|
|
|
|
|
Love is all I'm praying for stay with me Give me strength to carry on stay with me And hearts will surely find the way to go stay with me Be my shelter when the angels disappear!!
"...Doch ach, schon mit der Morgensonne Verengt der Abschied mir das Herz..."
|
|
|
|