Arkadaşlar detaylı yazılardan bir kısmını ingilizce bildiğim kadar çevirdim.İngilizcem çok iyi değil ama yine de böyle bir olayı sizlerle daha detaylı bir biçimde paylaşmak istedim

Thomas maxwell harrıson 11 yaşında.Thomas sabah akşam olmak üzere enjekte olarak günde 17 tablet alıyor.Annesi Sara açıkladı:"Evimizde Thomas'a ayrı bir oda açmış olabiliriz ama ekstra bir banyoya ihtiyaç duyuyoruz."dedi.Aynı zamanda idrarı biriktiren urostomy - çantaya sahip olmalıydı sahip olsaydı tuvalete gitmek için ihtiyaç duymazdı.Ama maalesef sahip değil.Thomas üç erkek kardeşe daha sahip.Asla kimseden yardım istememişler ama bşimdi yardıma ihtiyaçları varmış.Aileye yardım etmeği isteyen herhangi biri , 01298 214265 de saraya temas etmeli .
Kendi bildiğim ingilizceyle bu kadar çevirebildim yanlışlarım olursa beni bağışlayın.
çaba göstermen çok güzel, devam edersen giderek daha iyi çevireceksin. Tıp terimleriyle dolu zor bir yazıyı çevirdiğin için seni kutluyorum

sana yardımı olabilir diye haberi özetliyorum (biraz da tıbbi bilgi ekledim):
Thomas günde 17 tablet alıyor ve gece yatarken de büyüme geriliği olduğu için reçete edilen bir iğne yapılıyormuş. Annesi Sara Thomas’ın evde diyalize girebilmesi için (normalde hastaneye gitmesi gerekiyor) bir odaya ve bir banyoya ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Doğduğundan beri hasta olan Thomas birçok kez ameliyat olmuş, geçen sene çalışmayan böbreği alınmış, diğeri de giderek kötüleşiyormuş. Yakında diyalize girmesi gerekecek. (diyaliz makinesi böbreğin işini yapar, yani kanı süzerek atık maddeleri uzaklaştırır, sonra temizlenmiş kanı vücuda geri verir) Böbrek nakli için adı listeye alınmış.
Ayrıca bir ürostomi yapılması gerekiyordu. Yani idrarının birikeceği bir torba takılacak ve böylece tuvalete gitmesi gerekmeyecek. Ne yazık ki bu torbanın düzenli aralıklarla değiştirilmesi gerekecek. 3 erkek kardeşi olan Thomas’ın yeni bir yatak odasına ve banyoya ihtiyacı var. Böylece biraz daha bağımsız olabilecek.
Sara daha önce kimseden yardım istemediğini, fakat Thomas büyüdükçe biraz yardım alsak iyi olur diye düşünmeye başladıklarını söylüyor. Yardım etmek isteyenler 01298 214265 nolu telefondan Sara’yı arayabilir.
ya gerçekten harika olmuş yaf keşke ben o çocuğun yerinde olsaydımmmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhh keşke
şanslı bebeymiş vallah ya ah ah keşke bende onun yerinde olsam
şanslı mı?

yapmayın Allahaşkına çocuk ölüyor. böbrek bulunamazsa 18 yaşına bile gelemez. zaten doğduğundan beri hayatı hastanelerde geçmiş...