Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:29:29  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Zümrüdüanka Yoldaşlığı setinden yeni resimler  (Okunma Sayısı 1073 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 27, 2006, 22:48:40 »

Fakir Harry başka giysisi yok ki,acıların çocuğu :p
Sevmedim giysileri yahu Üzgün
Yazık çocuğa geçmiş olsun.Ne mutlu onun adına.Yazık be küçücük daha...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Zümrüdüanka Yoldaşlığı setinden yeni resimler
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:29:29 »

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 28, 2006, 10:16:17 »

ayy fotoda çok şeker çıkmışlar ve çocukta çok tatlıymış yazık ne gelirse hep masumların başına geliy zaten... sewindim şindi çocuk adına.. haber içn saolun

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Killy
yaRamas
Telve

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 28, 2006, 10:36:31 »

foto çok güselmiş ya ay cnm o çoçukk da daha küçüçük  Ağlayan üzüldüm ya çoçuk için dan rupert de çok güdel çımışlar ya  Kahkaha

Ben geLdim ben geLdim. Kahkaha
ölümperisi
Şeker
**

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 28, 2006, 18:19:38 »

yanılmıyorsam dün üyelerden biri bu çocuğu sormuştu  yani onun sorusuna cevap vermiş oluyosun çünkü bu resim öncedende yayımlanmıştı

LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN
HARRY: BİLİYORUM
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 28, 2006, 18:23:04 »

acaba beşinci filmde bir geriye dönüş sahnesi fln mı çekecekler? harry'nin üçüncü senesinde geçen bi sahne fln :S ondan giyinmişlerdir belki bunu :S
yok harry dedikleri gibi acıların cocuğu fakir yaaa (nerde fakirse gringotts gani gani galleon kaynıorr) alamıoo işte ondandırrr belki dediğin dorudur maziye dönüş nerdeydik nerelere geldik yapıolardır kimbilir bea
daniel_s_love
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

near...far...wherever u r...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Temmuz 01, 2006, 09:33:51 »

ayyyyyyy inanmıyorum dan böyle çok tatlı aaaaaaaaah ah bi'de cedric ölmeseydi de ben de robert i daha çok görebilseydim

eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 01, 2006, 10:08:26 »

minik kardeşimize allahtan acil şifalar dilerim.bizim kahramanlarıda yürekten teşekkürler.süper moral olmuştur minik kardeşimize...Gülümseyen

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
Espia
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Temmuz 01, 2006, 11:37:41 »

Arkadaşlar detaylı yazılardan bir kısmını ingilizce bildiğim kadar çevirdim.İngilizcem çok iyi değil ama yine de böyle bir olayı sizlerle daha detaylı bir biçimde paylaşmak istedim Ağlayan

Thomas maxwell harrıson  11 yaşında.Thomas sabah akşam olmak üzere enjekte olarak günde 17 tablet alıyor.Annesi Sara açıkladı:"Evimizde Thomas'a ayrı bir oda açmış olabiliriz ama ekstra bir banyoya ihtiyaç duyuyoruz."dedi.Aynı zamanda idrarı  biriktiren urostomy - çantaya  sahip olmalıydı sahip olsaydı tuvalete gitmek için  ihtiyaç duymazdı.Ama maalesef sahip değil.Thomas üç erkek kardeşe daha sahip.Asla kimseden yardım istememişler ama bşimdi yardıma ihtiyaçları varmış.Aileye  yardım etmeği isteyen herhangi biri , 01298 214265 de saraya  temas etmeli . 

Kendi bildiğim ingilizceyle bu kadar çevirebildim yanlışlarım olursa beni bağışlayın.

Anlamlı bir ölüm nasıl olur?
"Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... "
zigu
Çerkez Kızı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Temmuz 01, 2006, 14:05:38 »

ya benim takıldığım nokta harrynin saçları ben diğer filme kadar tekrar uzar da film de yine uzun saçlı olur die düşünmüştüm harrynin saçı böle çok kötü ya bi de harrynin saçı hep dağınık olması gerekio dimi ii de bu kısa saçlar gayet düzgün uff ya mahvetti kazirmayı ya

"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum:                       R/HR shippers
 Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide
 esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim
 dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?"
                                         Çerkez Ethem
daniel_mehtap_gülçin
Şeker
**

sarı meleğim seni çok seviyorum hep and hepsiiiiii

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #24 : Temmuz 01, 2006, 14:10:08 »

ya o çocuğun yerinde olmak çok isterdim tabi küçük olarak değil...şimdiki halimle.......................

TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZ
Y@y@Y@  ş@Ş@ş@  GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm..DAN FAN CLUPaskımsın daniellllllanti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN GülümseyenÜzgün
ginny_weasley
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2006, 14:22:00 »

ay canım yazık çocuğa üzüldüm ya Kararsız onun için çok güzel bi duygu olmalı film karakterleriyle fotoğraf çektirmek Gülümseyen saol lunatic abla +bal konu için Göz Kırpan

Türkiye Turkche değil !! TÜRKÇE konuş !! Türkiye
Black Dream
My love daniel
Kakao

[b]Rock Forever!!![/b]

daywalker_love@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Temmuz 03, 2006, 15:34:04 »

Alıntı
Kronik böbrek yetmezliği hastası olan 11 yaşındaki Thomas Maxwell Harrison adlı çocuk Mart ayında Zümrüdüanka Yoldaşlığı setini ziyaret etmiş ve Hogwarts cübbesiyle Emma, Daniel ve Rupert'in önünde fotoğraf çektirmiş. Orijinal haberi okumak için tıklayın.

ya gerçekten harika olmuş yaf keşke ben o çocuğun yerinde olsaydımmmmmmmmmmm       ahhhhhhhhhhh keşke
                               şanslı bebeymiş vallah ya ah ah keşke bende onun yerinde olsam

İmza kurallarına uymadığından dolayı imzanız silinmiştir. Duyuru panosuna uğrayarak imza hakkındaki kuralı öğrenip yeniden imza koyabilirsiniz.
daniel_mehtap_gülçin
Şeker
**

sarı meleğim seni çok seviyorum hep and hepsiiiiii

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2006, 17:36:27 »

ay cnm ya daha çok küçük o.yazık bak ben bunu okumamıştım üzüldüm şimdi çocuğa.....................

TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZ
Y@y@Y@  ş@Ş@ş@  GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm..DAN FAN CLUPaskımsın daniellllllanti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN GülümseyenÜzgün
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Temmuz 03, 2006, 23:24:04 »

Arkadaşlar detaylı yazılardan bir kısmını ingilizce bildiğim kadar çevirdim.İngilizcem çok iyi değil ama yine de böyle bir olayı sizlerle daha detaylı bir biçimde paylaşmak istedim Ağlayan

Thomas maxwell harrıson  11 yaşında.Thomas sabah akşam olmak üzere enjekte olarak günde 17 tablet alıyor.Annesi Sara açıkladı:"Evimizde Thomas'a ayrı bir oda açmış olabiliriz ama ekstra bir banyoya ihtiyaç duyuyoruz."dedi.Aynı zamanda idrarı  biriktiren urostomy - çantaya  sahip olmalıydı sahip olsaydı tuvalete gitmek için  ihtiyaç duymazdı.Ama maalesef sahip değil.Thomas üç erkek kardeşe daha sahip.Asla kimseden yardım istememişler ama bşimdi yardıma ihtiyaçları varmış.Aileye  yardım etmeği isteyen herhangi biri , 01298 214265 de saraya  temas etmeli . 

Kendi bildiğim ingilizceyle bu kadar çevirebildim yanlışlarım olursa beni bağışlayın.

çaba göstermen çok güzel, devam edersen giderek daha iyi çevireceksin. Tıp terimleriyle dolu zor bir yazıyı çevirdiğin için seni kutluyorum Gülümseyen sana yardımı olabilir diye haberi özetliyorum (biraz da tıbbi bilgi ekledim):

Thomas günde 17 tablet alıyor ve gece yatarken de büyüme geriliği olduğu için reçete edilen bir iğne yapılıyormuş. Annesi Sara Thomas’ın evde diyalize girebilmesi için (normalde hastaneye gitmesi gerekiyor) bir odaya ve bir banyoya ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Doğduğundan beri hasta olan Thomas birçok kez ameliyat olmuş, geçen sene çalışmayan böbreği alınmış, diğeri de giderek kötüleşiyormuş. Yakında diyalize girmesi gerekecek. (diyaliz makinesi böbreğin işini yapar, yani kanı süzerek atık maddeleri uzaklaştırır, sonra temizlenmiş kanı vücuda geri verir) Böbrek nakli için adı listeye alınmış.

Ayrıca bir ürostomi yapılması gerekiyordu. Yani idrarının birikeceği bir torba takılacak ve böylece tuvalete gitmesi gerekmeyecek. Ne yazık ki bu torbanın düzenli aralıklarla değiştirilmesi gerekecek. 3 erkek kardeşi olan Thomas’ın yeni bir yatak odasına ve banyoya ihtiyacı var. Böylece biraz daha bağımsız olabilecek.

Sara daha önce kimseden yardım istemediğini, fakat Thomas büyüdükçe biraz yardım alsak iyi olur diye düşünmeye başladıklarını söylüyor. Yardım etmek isteyenler 01298 214265 nolu telefondan Sara’yı arayabilir.

ya gerçekten harika olmuş yaf keşke ben o çocuğun yerinde olsaydımmmmmmmmmmm       ahhhhhhhhhhh keşke
                               şanslı bebeymiş vallah ya ah ah keşke bende onun yerinde olsam

şanslı mı?   Ne? Şaşırmış yapmayın Allahaşkına çocuk ölüyor. böbrek bulunamazsa 18 yaşına bile gelemez. zaten doğduğundan beri hayatı hastanelerde geçmiş...
mehmet9261
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : Temmuz 04, 2006, 10:54:11 »

hepsi resimde çok güzel çıkmışlar ama bir şeyi söyleyeyimmi harry potter yani daniel filmde daha yakışıklı.Özellikle yuvarlak gözlükleriyle
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: