Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:29:32  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sirius'un ölümü  (Okunma Sayısı 3683 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #15 : Aralık 11, 2005, 22:30:35 »

ben de aynı fikirdeyim... sanki oraya vaftiz oğlu için gelmemiş de biraz ışın yollayıp eğleneyim diye gelmişti...
sorumsuzluğunun bedelini ödedi Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sirius'un ölümü
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:29:32 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #16 : Aralık 12, 2005, 23:21:20 »

Harry'nin Dumbledore haricinde kimseye ihtiyacı yoktu bence...Hımm şimdi sevgili Dumledore'umuz öldüğüne göre Snape ona yol göstermelidir diyorum! Onları, bir şeyleri birlikte yaparken görmeyi çok istiyorum çünkü bulanıkcan herminin ve von-von'un aşıksal atışmaları baygınlık geçirtecek dereceye geldi. Voldemort'la karşılaşsalar "pardon bi öldürme önce bi soriyim krum mu ben mi" falan gibi bi muhabbet geçecek...

kitabın en eğlenceli yerleri zaten ron ve herminin olduğu kısımlar... snape'in harry'ye yol göstermesi imkansız bu arada. snape ve harry'nin bu konuda beceriksiz olduğunu zihinbend derslerinde gördük... ayrıca sadece dumbledore yoktu ki harry'nin yanında... hermione olmasa harry bi hiç sayılır yahu... şimdiye kadar ne gibi bi zeka belirtisi gösterdi ki? ron da kitaplarda nefes almamızı sağlayan yegane kaynak. dün gece nasıl kahkaha attığımı bi ben bilirim bi de benim sesime uyananlar bilir Hede Hödö

ron bu kitaptaki bir numaralı karakterimdir. üstüne kimseyi tanımıyorum. en yakın rakibi bile yanına yaklaşamıyor. ona laf söyletmem. Dil Çıkaran Sırıtan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Ladymort
Süt
*

VOLDEMORT BENİM GEÇMİŞİM BUGÜNÜM GELECEĞİM...

slytherin_jessica_riddle@mynet.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Aralık 13, 2005, 16:06:00 »

of bırakın iyiki öldü işte black zaten gereksizdi bella nın elllerine sağlık

BÜYÜKLÜK HASETE YOL AÇAR HASET KİNE YOL AÇAR KİN İSE YALANLARI DOĞURUR...
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 13, 2005, 17:57:14 »

Belki biraz abartıcam ama Rowling sanki sayfa doldursun diye yaratmış Sirius'u. Tabi geçmişiyle ilgili şeyler de öğrendik Harry'nin babasının.Sirius da bu geçmişin boşluklarını doldurmak için yazılmıştı bence

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 19, 2005, 01:17:48 »

Ya aslında bu sirius'un ölümü klasik iyi-kötü savaşında iyilerden değerli sayılabilecek kişilerin ölmesi olayıdır... A.D. olayıda böledir.. iyiler tarafında bu yeri doldurulamayacak kiişiler eksilir ve iyiler savunmasız kalır gibi bir görüntü oluşturulur...

zaten rowling'İn güzel bir derleyici toplayıcı olduğunu biliyoruz ...bu klasik senaryoyuda aynen almıştır bence.. sirius'u o yüzden istemesede öldürmek zorunda kalmıştır..

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Laurana_
Süt
*

Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Aralık 19, 2005, 01:26:36 »

Alıntı
kitabın en eğlenceli yerleri zaten ron ve herminin olduğu kısımlar... snape'in harry'ye yol göstermesi imkansız bu arada. snape ve harry'nin bu konuda beceriksiz olduğunu zihinbend derslerinde gördük... ayrıca sadece dumbledore yoktu ki harry'nin yanında... hermione olmasa harry bi hiç sayılır yahu... şimdiye kadar ne gibi bi zeka belirtisi gösterdi ki? ron da kitaplarda nefes almamızı sağlayan yegane kaynak. dün gece nasıl kahkaha attığımı bi ben bilirim bi de benim sesime uyananlar bilir Hede Hödö

ron bu kitaptaki bir numaralı karakterimdir. üstüne kimseyi tanımıyorum. en yakın rakibi bile yanına yaklaşamıyor. ona laf söyletmem. Dil Çıkaran Sırıtan

ya sen benim düşüncelerimin üstüne mi bişi yazmak zorundasın illa_? hani "zorunlu" gibi mi hissediyosun bana cevap vermeyi anlamıyorum.. (hayır soru da sormuyorum ki ne cevap vermesi, kendi kendine gelin/güvey olmuyo mu biraz bu Dil Çıkaran) hadi Voldemort olayını anlıyorum da burası ne alaka şimdi_?

O kadar yazmışsın cevaben de ben boş buldum yani. hermione ve ron'un kitapta yer tutmaktan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. İstersen 35 sayfalık yazı çıkar ben böyle düşünüyorum.
Voldemort da benim favori karakterim ama isteyen istediği gibi laf etmekte... bence ron tam bir aptal! bu kadar basit...

l LoVe RuPeRt
IRMAK-----arwen fan kulübü cücesi
Krema

M:Ą:Ŋ:Ÿ:Ą:Ķ

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Aralık 19, 2005, 16:12:49 »

öhö öhöö

ARWEN FAN CLUP
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
Laurana_
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Aralık 19, 2005, 16:48:55 »

öhö öhöö

buyur_? Kahkaha

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 19, 2005, 16:50:41 »

Laurana... Bir kere mesajını göndermeden önce bir kez daha okusan daha iyi olacak gibi.

Herkesin her mesaja hakaret etmeden, kırmadan cevap verme hakkı vardır. Mesajlarıma cevap yazılmasın diyorsan cevap yazılmasını istemediğin mesajlar atmazsın olur biter.

Senin mantığına göre de cevabı nasıl bulduğunu belirtmen anlamsız o zaman. Burada kimse de (hele adminimiz...) senin düşüncelerini değiştirmeye çalışmaz merak etme Kahkaha Sadece kendi düşüncelerimizi belirtiriz seninkinden farklılıklarını ortaya koyarız bu kadar. Hermi ve Ron senin için gereksiz mi? Tamam Kahkaha Benim için de gerekli Hede Hödö Bunun nedenlerini sıralaya da bilirim yani Kahkaha
Laurana_
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Aralık 19, 2005, 16:57:12 »

Ama ben her geldiğimde alıntıyla bir mesaj görünce bana zorla bir şey anlatmaya çalıştığını düşünüp cevap vermem gerektiğine inanmaya başlıyorum. ben buraya kendi yorumumu yapıyorum! Kimseden neden-sonuç ilişkisi de beklemiyorum! Kahkaha
Voldemort konusunda belli bir tartışma vardı ve normaldi. Ama burda yazdıklarımın her bir kelimesinin tam tersini, karşılık olarak görmek bana anlamsız geldi Kahkaha

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #25 : Aralık 19, 2005, 17:10:12 »

Ama ben her geldiğimde alıntıyla bir mesaj görünce bana zorla bir şey anlatmaya çalıştığını düşünüp cevap vermem gerektiğine inanmaya başlıyorum. ben buraya kendi yorumumu yapıyorum! Kimseden neden-sonuç ilişkisi de beklemiyorum! Kahkaha
Voldemort konusunda belli bir tartışma vardı ve normaldi. Ama burda yazdıklarımın her bir kelimesinin tam tersini, karşılık olarak görmek bana anlamsız geldi Kahkaha
,

ben her mesajımdan önce alıntı yaparak konuşuyorum zaten. ama sen neden kendini saldırıya uğramış hissettin ve savunmaya geçtin onu anlamadım...
burda bi savaş yok. en azından benim bildiğim kadarıyla...

hem yukardaki mesajı sen değil de bir başkası atsaydı da yazardım. çünkü onu okuyunca kendi fikirlerimi yazmak istedim. ben herkese aynı şekilde mesaj yazıyorum ama sen kendini fazla özel bulup kişisel algıladın sanırım. Göz Kırpan

luthienin de dediği gibi kimseye hakaret edilmediği sürece herkes herşeye cevap verebilir. sen sadece yorum yapmak ve kimsenin okumasını, cevap vermesini, veya bağlantılı bi mesaj atmasını istemiyorsan, git kendi kendine konuş.

Laurana_
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Aralık 19, 2005, 17:21:47 »

Luthien arkiyle konuştum Sırıtan mesajımı editlicektim ama vazgeçtim aynen sert bir cevap geldi ne de olsa Dil Çıkaran

tarzımdan dolayı "pardon" diyorum.

Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Aralık 19, 2005, 21:08:16 »

Ben de özellikle bu yorumum için pardon diyerek başlamak istiyorum.
Laruana bence senin sorunun bu. Herkes buraya düşüncelerini yazıyor ve yorumlarını yapıyor sen de bu kişilerden birisin ama senin dışında kimse yapılan her yorumu üstüne alınıp sert sert terslemiyor insanı. Lütfen kendini herkesten üstün görüp her yorumun üstüne bir yorum yapma zorunluluğundan kurtul.
Oh rahatladım  Kahkaha

Laurana_
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : Aralık 20, 2005, 17:12:04 »

Luthien ama şimdi görüyosun durumu Dil Çıkaran

Arkadaşım konu kapandı. Üstüne mutlaka bir şeyler deme ihtiyacı içindeysen msn'de gel konuş... Kişisel şeyleri orda hallediyorum ben, seninle daha önce orda tartışmak için seni listeme almıştım. Aynı cesareti beklerim bir zahmet Göz Kırpan

wildschumi
Krema

sen sarıyla kırmızı kalbimin yıldızı

« Yanıtla #29 : Aralık 28, 2005, 12:21:34 »

Zaten Sirius kendi aptallıgından öldü.Dili yerine eli çalışmalıydı.

DOĞRU VALLAH DİLİ ERİNE ELİ CALIŞMALIDI AMA JKR Bİ ALEM GİT BAŞKA BİRİNİ ÖLDÜR GİDİPTE SİRİUS OFFFF.....

Sırıtan Necati Şaşmaz Sırıtan

Türküz Doğruyuz Anti-Emmacıyız

Dan Fun Club

K.V. Polat Alemdar Fanları
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: