|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 07, 2007, 16:47:44 » |
|
oh may gudnıs! hey yearabbiim çok şekerler yaa!! ne kadar şanslı olduğunuzu belirtmeme hiç gerek yok sanırım  fotolar için milyon defa teşekkürler  james'e kısa saç çook yakışmış,hep favorimdi zaten
|
|
|
|
|
|
Arthur Stuart : It’s only now looking back,and i see how you patched through my walls,and entered my life,in waves.
Curt Wild : Come closer,don't be frightened.What's your name? Favorite colour? Song? Movie? Don't be nervous.
Arthur Stuart: He was waiting for me.I followed his signals,slipped away.And now,suddenly..
Curt Wild: Hey,make a wish! Make a wish..And see yourself, on-stage, inside-out! A tangle of garlands in your hair. Of course,you are pleasantly surprised.
Arthur Stuart: Softly,he said :
"I will mangle your mind."
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 07, 2007, 16:49:16 » |
|
röportajlar üç parçaya bölünmüştü. yuvarlak bir masa etrafında 6 basın mensubu ve oyuncular ile röportaj direktörü oturuyordu. yani 6x3= 18 ayrı basın mensubu vardı sanırım. biz en son gruptuk. bizim grubun en renkli simalarından biri de MTV Türkiye muhabiriydi. hatta fotoğraflarda dik saçlı bi hanımkız görünüyor, işte o  çocuklarla "expelliarmus" büyüsü yaparmış gibi fotoğraf çektirdi  bu arada yeni resimleri 5 dkka sonra atmış olurum. WB resimlerini ise bize galada verecekler çünkü onları almayı unutup, olay mahalini terk ettik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 07, 2007, 17:14:20 » |
|
harika gerçekten, ve tabi bizi temsilen orda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, fotoraflar harika, ropörtaj da öyledir eminim, çok sağolun 
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 07, 2007, 17:16:24 » |
|
fotoğraflar çok güzel ne diyim emeğinize sağlık ropörtajıda sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 07, 2007, 17:26:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2007, 17:28:22 » |
|
ben ağlicam galiba  ist.da oturup gidememek çoook kötü.bir de digitürk 4 ağustosta en çok msj gönderene davetiye veriyomuş benim daha yeni haberim oluyo.  :(gitme şansım vardı yok oldu.allam ne kadar şanssızım ya  bu arada resimler için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 07, 2007, 17:51:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2007, 19:01:54 » |
|
freeeeeeeeeeeed, geoooooooorgeeeeeee böhüeeeeeeeeee  nese canım  fotolar süperler  saolun neşemi yerine getirdiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2007, 19:47:01 » |
|
ya süper bişey yaa ama işte içimiz eriye eriye resimlere bakıyoruz şahsen ben  bide bugün istanbul'un 3 yerinde yangın çıkmış  gala nasıl oldu bi an önce görsek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2007, 20:01:52 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 20:09:40 Gönderen: hermi »
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 07, 2007, 20:09:56 » |
|
NTV galadan görüntüler sundu süperdi türk fanlarına bayılmışlar havamızı herşeyi çok beğenmişler Allahım inş seneye ciddi bir galada burda olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 07, 2007, 20:11:03 » |
|
ay az önce gösterdiler tv de süpermiş ya bizim cafeden de bi kaç kişiyi gördüm  ikizler ve katie le yapılmış bir röportajda vardı süpermiş ya off off 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|