|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 29, 2007, 12:56:05 » |
|
bi de portakaldaki vitaminleri götürsünler...
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 29, 2007, 13:00:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 29, 2007, 13:05:21 » |
|
yuh beee one biz neyiz abi allah aşkına burda banane bende saçlarımı ikiyandan toplarım gözlük takarım yanaklarıma kırmızı kalemle noktalar koyarım elime şeker dizlerimin üstünde yürür giderim Valla güzel bi strateji ama görevli yutmaz bu numarayı onu sen otobüsçülere dene  Adamlar annemi bile öğrenci sandılar Yah bu iş yaş ne 4 yaşı ne 12 yaşı ne biçim iş bu 
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 29, 2007, 13:34:21 » |
|
marskıds (die bşi  )in verdii ilana göre bu şeyin üyeleri bizm katie ve ikizlerle filmi yaklama fıırsatı elde etçekmiş  bide soru var marskids üyesiysen bnu göndercen kazanırsan gdion  diilsen ve tabii ki 4-12 yaş arasındaysan (özellikle tabii ki demişler çıldrcm) üye ol 50 şanslı çocuktan bri ol dio  pöhh sizn dandik şeyinizemi kaldık bi gideriz tek başımıza  ayrıca bu filmde +7 yaş snırı yokmuydu o veletleri nasıl sokçaklar oraya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 29, 2007, 13:44:50 » |
|
ha bi de, ikizler ve katie filmi türkçe dublaj mı izlicek  yoksa, 4-12 yaş veletler ne anlasın ing. altyazıdan p.s: o veletler filmi de mi izlicek  anlayamadım basmadı 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 29, 2007, 13:48:10 » |
|
evt bu marskids midir nedir buna üye olup sruyu bilen 50 bebe katie ve phelps ikizleriyle filmi beraber izlickmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 29, 2007, 14:58:04 » |
|
yuh beee one biz neyiz abi allah aşkına burda banane bende saçlarımı ikiyandan toplarım gözlük takarım yanaklarıma kırmızı kalemle noktalar koyarım elime şeker dizlerimin üstünde yürür giderim puhahaha  kop kooopp  anam yha yazık kendimede üzülüom istte oldugm helde
|
|
|
|
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
|
|
Victimm
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 29, 2007, 16:19:29 » |
|
OFFFFF EN SEWDİĞİM 2 KİŞİ GELİO VE BEN GİDEMİYORUM HAKSIZLIKKK BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİN YAYINLAYINNNNNN
|
|
|
|
|
|
Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 29, 2007, 20:01:20 » |
|
of ya şu anda izmirde oturduğum için çok üzgünüm eğer istanbulda olsaydım görme şansım olurdu  hem o chonun da ağzının payını verirdim off  şansızım şansız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thor
Şeker

Bir Tutam Mutluluk
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 29, 2007, 20:35:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
MAsH!ARa
AŞK ÖLDÜ.....! <3
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 29, 2007, 20:45:17 » |
|
İlk kez İstanbul'da olduğum için şanslı hissediyorum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2008, 19:44:55 Gönderen: Frank_McCourt »
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|