|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 06, 2007, 00:07:16 » |
|
puff gelen giden yeniyo beni ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 06, 2007, 12:14:16 » |
|
güzel oyun ama zor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 06, 2007, 13:31:49 » |
|
Oyunu ezberlemiş bi kaç kişi çıkıyo 2 patronumla işi bitiriyo  Ama büyülerin içinde en sevdiğim protego  yapılışı kolay 
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 06, 2007, 13:52:31 » |
|
Oyunu ezberlemiş bi kaç kişi çıkıyo 2 patronumla işi bitiriyo  Ama büyülerin içinde en sevdiğim protego  yapılışı kolay  Evet protego en iyisi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 06, 2007, 16:50:48 » |
|
çok süper oyun yaa benim 10000 küsür puanım var en çok petrificius totalus (yanlış mı yazdım?) büyüsünü seviyorum 
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
emily_emma
Süt
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 06, 2007, 17:13:46 » |
|
ewt cnm harika ve çok zevkli bi oyun ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 06, 2007, 18:19:36 » |
|
benim nick hakan kapışmak istiyen gelsin her türlü yenerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 06, 2007, 18:32:08 » |
|
gercekten cok gusel mıs bende yenı gördum
|
|
|
|
|
|
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 06, 2007, 22:01:09 » |
|
ya mause takılıyo belki yenicem onun yüzünden yenemiorm  oyun çok zevkliymiş bu arada bnde Killy yi gördüm =)giricektim oyuna birden kayboldu 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 07, 2007, 18:19:11 » |
|
benım en sevdıım expecto patronum ve o buyuyu ezberledım arıtq cok kolay yapalıom 
|
|
|
|
|
|
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 07, 2007, 18:41:16 » |
|
aaa gerçektenmi bende hatırlamıyorum kim kazandı  ewt aynı nick  yaff ben senle yine yaptım bilion mu ve 3 round da 2sini ben aldım 1 ini sen 4. cüde ben kaçtım ve eğer killy de aynı nickleyse onlada yaptım ve ya-endim (ben delyyyyyy) beklerim arkadaşlar puanım 20000 ya lütfen tanıdık birileriyle yapmak çok zevkli oluoda
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|