|
Fantasticc
|
 |
« : Kasım 21, 2006, 11:00:23 » |
|
Kablolu yayında hizmet veren HBO kanalı, son Harry Potter filmi Zümrüdüanka Yoldaşlığı ile ilgili bazı sahneler yayınladı. Video neredeyse koşarcasına ilerliyormuş ve herşey çok hızlı gelişiyormuş. Toplam üç dakika uzunluğundaymış ve Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Imelda Staunton, David Yates ve David Heymen'la yapılan röportajlara yer veriliyormuş. Filmden alıntı yapılan sahneler ise şöyle sıralanıyor: Yasak Orman, Bakanlık, Grimmauld Meydanı, Bellatrix Sahneleri, Profesör Umbridge, Grawp, Luna'nın da göründüğü Hogwarts, Snape ile Zihinbend çalışan Harry, Londra'nın üzerinde yapılan uçuş ve Sirius'un son savaş hakkında Harry'ye anlattıkları... Buraya tıklayarak, haber kaynağımız LeakyNews'e göz atabilirsiniz. Ama henüz bir video yok. Eğer olursa buraya yazarız 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2006, 17:06:04 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2006, 16:37:03 » |
|
off süper video yaa bellatrix in sahneleri çk güzeldi hermione ninde harry e bşiler dedii (ne dediini anlamadım bn anlayana kadr sahne geçti çünkü  )galiba kehanetleri araken girdikleri tülün olduu odaydı çünkü luna ve harry gözlerini ayırmadan bişiye bakıyolardı.ayrıca do da galiba fotodakinden çk daa fazla kişi var çünkü baya kalabalık görünüyodu +umbridge in kafasından dumanlar çıkan sahne süperdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2006, 16:38:56 » |
|
ayyy tüylerim diken diken oldu walla yaa özlemişim sanırım hp izlemeyi  film uzun olsa çok küsel olcakmış gibi duruo bu videodan ama ne yazıkki kısa olcak we ben gene sewmicem bliorm :S yalnız umbridge fazla iğrenç olmamış yaww beğenmedm, bide fredle george uzun saçlı daha ilerdi  yalnız bellaya bittim o cidden süper duruo  saol hasan video için 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 21, 2006, 16:50:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2006, 17:00:34 » |
|
Ya süper süper süper
Çok teşekkürler Fant Abi çok teşekkür ederim Eminim süper bir film olcak bu görüntülerden belli Grawp süper olmuş testraller gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 21, 2006, 17:03:19 » |
|
woOv süperdi ..... filmi izlemiş gibi oldum....  tşk fant.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2006, 17:13:00 » |
|
Çok saoll Fant abiiiii 4.filmden çko daha güzel ve heyecanlı olacak gibi duruyo ama mekanlar pek benim hayal ettiğim gibi değil  Luna çok hoş bi seçim olmuş bence ayrıca ben Helena Bonham Carter'ı ne zaman görse aklıma Fight Club geldiği için biraz zor oturacak kafama sanırım ama olsun artık çok güzel olmuş merakla beklicem sanırım 
|
|
|
|
|
|
I'm an animal, better set me free Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantart Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 21, 2006, 18:01:30 » |
|
ya süper bi paylaşım bakanlık süper olmuş ya bayıldım çok saol fant abi
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 21, 2006, 18:03:32 » |
|
vay canınaaa biz nası beklicez yhaa ölücem şimdiee çok güsel bişe buu! Bellatrix e bayıldım ben saçlar fln çok cool,deli olmuş muhaha  Testraller ve Grawp da ilginç yaaf nesem onlardan daha önemli şeyler var  en çok DO ve Zihinbend sahnelerini mrk ediorm ki zihinbend müthiş olucak eminim.. ayyy tüylerim diken diken oldu walla yaa özlemişim sanırım hp izlemeyi  film uzun olsa çok küsel olcakmış gibi duruo bu videodan ama ne yazıkki kısa olcak we ben gene sewmicem bliorm :S yalnız umbridge fazla iğrenç olmamış yaww beğenmedm, bide fredle george uzun saçlı daha ilerdi  yalnız bellaya bittim o cidden süper duruo  saol hasan video için  Umbridge i bnde beğenmedim daha iğrenç,pespaye,tiksindirici bişe olması gerekirdi Umbrdge olduunu bilmesem şirin bile dicem  bi de Fred ve George u her halleriyle sefiorm bn  çok çok çok çook saol Fant =)
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2006, 18:07:17 » |
|
bi vaktim olsun var ya bunları hiç üşenmeden tek tek durdurup durdurup fotolarını çekçem ard arda sıralayıp animasyon yapçam  çok çok çok güzel bu ama harry nin arkasını döndüğü sahnede pantolonu toplanmış çirkin duruyodu sevmedim  o bölümü saol hasan abi edit:Şansıma küsüyüm  olmuyo yahu bozuk çıkıyo oysa ben ne hayaller kurmuştum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2006, 14:59:33 Gönderen: StaticPulse »
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2006, 18:19:16 » |
|
bellatrix'e bayıldım ben ya  sirius'la düello ettiği sahne fln da vardı. bu arada orda tümsek bi bölüm var. sık sık gösteriyor orayı. orası "tül"ün olduğu yer... sirius ordan düşecek  ben grawp'u pek beğenmedim :S testraller fena değil gibi. ama çizim değil kendilerini görmek isterim  ve inşallah çizimdeki kahve-kızıl değil simsiyah yaparlar :S diğer herşey muhteşemdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 21, 2006, 19:04:39 » |
|
Aman aman şimdi gördüm ben bunu  ne kadar heyecanlanıyor insan yav.  Bella'yı çok beğendim.  Çok güzel videoydu sağol Fant. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 21, 2006, 19:38:55 » |
|
ya çok güsel olmuş nasıl beklicem ben bunu catlarım o zaman kadar  Bella çok değişik olmuş ama bende beğendim saçları fln  grawp pek güsel değil gibi aslında bilemiyorum ben beğenmedim çok çooo....k saol fant abi 
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 21, 2006, 20:10:08 » |
|
çok teşekkürler. bi vaktim olsun var ya bunları hiç üşenmeden tek tek durdurup durdurup fotolarını çekçem ard arda sıralayıp animasyon yapçam  çok çok çok güzel bu ama harry nin arkasını döndüğü sahnede pantolonu toplanmış çirkin duruyodu sevmedim  o bölümü saol hasan abi pantolonununa birşey bağlamışlar çünkü büyü yapıncxa geriye uçması için o yüzden pantolon toplanmış duruyıor:) kamera arkası görüntüleri de müthiş.bellaya bayıldım:)umbridgein kafasından dumanların çıkması da çok hoştu:)yalnız sanpei gösterdikleri sahnede sınıftan içeri mi giriyordu yoksa kuleden dışarı mı bakıyordu o kısmı anlamadım.ama snape fragmanda da burda da biraz üzgün gibiydi.acaba harrynin anılarında lilyi gördüğü için mi öyle gözüküyordu:)
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|