Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:30:41  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HBO'da yayınlanan Fragmandan daha iyi görüntüler!  (Okunma Sayısı 1098 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Kasım 21, 2006, 11:00:23 »

Kablolu yayında hizmet veren HBO kanalı, son Harry Potter filmi Zümrüdüanka Yoldaşlığı ile ilgili bazı sahneler yayınladı. Video neredeyse koşarcasına ilerliyormuş ve herşey çok hızlı gelişiyormuş. Toplam üç dakika uzunluğundaymış ve Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Imelda Staunton, David Yates ve David Heymen'la yapılan röportajlara yer veriliyormuş. Filmden alıntı yapılan sahneler ise şöyle sıralanıyor: Yasak Orman, Bakanlık, Grimmauld Meydanı, Bellatrix Sahneleri, Profesör Umbridge, Grawp, Luna'nın da göründüğü Hogwarts, Snape ile Zihinbend çalışan Harry, Londra'nın üzerinde yapılan uçuş ve Sirius'un son savaş hakkında Harry'ye anlattıkları...

Buraya tıklayarak, haber kaynağımız LeakyNews'e göz atabilirsiniz. Ama henüz bir video yok. Eğer olursa buraya yazarız Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2006, 17:06:04 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: HBO'da yayınlanan Fragmandan daha iyi görüntüler!
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:30:41 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2006, 16:30:26 »

işte video yayınlandı! Testral ve Grawp nasıl tasarlanmış görebilirsiniz. setten ve kamera arkası görüntülerden tahmin edemeyeceğiniz kadar çok görüntü var Kahkaha çook hoşuma gitti. mutlaka izleyin!!!

<a href="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-7105707010768650236&amp;hl=en" target="_blank">http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-7105707010768650236&amp;hl=en</a>

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Mls hp
hAyAt.<3
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2006, 16:37:03 »

off süper video yaa bellatrix in sahneleri çk güzeldi hermione ninde harry e bşiler dedii (ne dediini anlamadım bn anlayana kadr sahne geçti çünkü Kahkaha )galiba kehanetleri araken girdikleri tülün olduu odaydı çünkü luna ve harry gözlerini ayırmadan bişiye bakıyolardı.ayrıca do da galiba fotodakinden çk daa fazla kişi var çünkü baya kalabalık görünüyodu
+umbridge in kafasından dumanlar çıkan sahne süperdi Sırıtan

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2006, 16:38:56 »

ayyy tüylerim diken diken oldu walla yaa özlemişim sanırım hp izlemeyi Kahkaha film uzun olsa çok küsel olcakmış gibi duruo bu videodan ama ne yazıkki kısa olcak we ben gene sewmicem bliorm :S yalnız umbridge fazla iğrenç olmamış yaww beğenmedm, bide fredle george uzun saçlı daha ilerdi Kahkaha yalnız bellaya bittim o cidden süper duruo Kahkaha saol hasan video için Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Ganesha
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 21, 2006, 16:50:35 »

Harika bir video yaaa çok süperdi umbridge  sesi kitaptaki gibi tiz çıkıyor  iyi olmuş bu film süper olacak ya ve daha aylar var offf offf  neydi o sahneler öyle kamera arkası güzeldi birde dediklerini anlasam dahada süper olacak çok saol Kahkaha Kahkaha Kahkaha

kelime:süpürge
-hani harry potter üstüne binip uçuyordu
-nimbus 2000
-?Ne?Ne?Ne???
IncurabLe
Fall In The Dark!..
Telve

Life is only joke maybe we make it!

geweze_umut@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2006, 17:00:34 »

Ya süper süper süper

Çok teşekkürler Fant Abi çok teşekkür ederim
Eminim süper bir film olcak bu görüntülerden belli
Grawp süper olmuş testraller gibi
Eärendil
esteL
Role Playing
Telve

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 21, 2006, 17:03:19 »

woOv süperdi ..... filmi izlemiş gibi oldum.... Gözlerini Deviren tşk fant.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2006, 17:13:00 »

Çok saoll Fant abiiiii
4.filmden çko daha güzel ve heyecanlı olacak gibi duruyo ama mekanlar pek benim hayal ettiğim gibi değil Kararsız Luna çok hoş bi seçim olmuş bence ayrıca ben  Helena Bonham Carter'ı ne zaman görse aklıma Fight Club geldiği için biraz zor oturacak kafama sanırım ama olsun artık çok güzel olmuş merakla beklicem sanırım Kahkaha

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
zigu
Çerkez Kızı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 21, 2006, 18:01:30 »

ya süper bi paylaşım bakanlık süper olmuş ya bayıldım çok saol fant abi

"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum:                       R/HR shippers
 Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide
 esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim
 dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?"
                                         Çerkez Ethem
*Silver_Sky*
+KonTeSs--St.Witch ~ |
Köpüklü Kapuçino

Miss VoMit...^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 21, 2006, 18:03:32 »

vay canınaaa biz nası beklicez yhaa ölücem şimdiee çok güsel bişe buu!

Bellatrix e bayıldım ben saçlar fln çok cool,deli olmuş muhaha Kahkaha

Testraller ve Grawp da ilginç yaaf nesem onlardan daha önemli şeyler var Dil Çıkaran

en çok DO ve Zihinbend sahnelerini mrk ediorm ki zihinbend müthiş olucak eminim..

ayyy tüylerim diken diken oldu walla yaa özlemişim sanırım hp izlemeyi Kahkaha film uzun olsa çok küsel olcakmış gibi duruo bu videodan ama ne yazıkki kısa olcak we ben gene sewmicem bliorm :S yalnız umbridge fazla iğrenç olmamış yaww beğenmedm, bide fredle george uzun saçlı daha ilerdi Kahkaha yalnız bellaya bittim o cidden süper duruo Kahkaha saol hasan video için Kahkaha

Umbridge i bnde beğenmedim daha iğrenç,pespaye,tiksindirici bişe olması gerekirdi Umbrdge olduunu bilmesem şirin bile dicem Dil Çıkaran bi de Fred ve George u her halleriyle sefiorm bn Kahkaha

çok çok çok çook saol Fant =)

[ ...[ ..endLess dark....] ...]
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2006, 18:07:17 »

bi vaktim olsun var ya bunları hiç üşenmeden tek tek durdurup durdurup fotolarını çekçem ard arda sıralayıp animasyon yapçam Kahkaha

çok çok çok güzel bu

ama harry nin arkasını döndüğü sahnede pantolonu toplanmış çirkin duruyodu sevmedim Üzgün o bölümü

saol hasan abi

edit:Şansıma küsüyüm Sırıtan olmuyo yahu bozuk çıkıyo oysa ben ne hayaller kurmuştum Ağlayan
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2006, 14:59:33 Gönderen: StaticPulse » Logged

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2006, 18:19:16 »

bellatrix'e bayıldım ben ya Kahkaha sirius'la düello ettiği sahne fln da vardı. bu arada orda tümsek bi bölüm var. sık sık gösteriyor orayı. orası "tül"ün olduğu yer... sirius ordan düşecek Dil Çıkaran

ben grawp'u pek beğenmedim :S testraller fena değil gibi. ama çizim değil kendilerini görmek isterim Dil Çıkaran ve inşallah çizimdeki kahve-kızıl değil simsiyah yaparlar :S

diğer herşey muhteşemdi Kahkaha

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Kasım 21, 2006, 19:04:39 »

Aman aman şimdi gördüm ben bunu Kahkaha ne kadar heyecanlanıyor insan yav. Kahkaha Bella'yı çok beğendim. Kahkaha Çok güzel videoydu sağol Fant. Kahkaha

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
Killy
yaRamas
Telve

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Kasım 21, 2006, 19:38:55 »

ya çok güsel olmuş nasıl beklicem ben bunu catlarım o zaman kadar  Sırıtan
Bella çok değişik olmuş ama bende beğendim saçları fln  Dil Çıkaran grawp pek güsel değil gibi aslında bilemiyorum ben beğenmedim
çok çooo....k saol fant abi  Gülümseyen

Ben geLdim ben geLdim. Kahkaha
eftelya
Krema

Harry Potter Cafe'yi seviyorum !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 21, 2006, 20:10:08 »

çok teşekkürler.

bi vaktim olsun var ya bunları hiç üşenmeden tek tek durdurup durdurup fotolarını çekçem ard arda sıralayıp animasyon yapçam Kahkaha

çok çok çok güzel bu

ama harry nin arkasını döndüğü sahnede pantolonu toplanmış çirkin duruyodu sevmedim Üzgün o bölümü

saol hasan abi

pantolonununa birşey bağlamışlar çünkü büyü yapıncxa geriye uçması için o yüzden pantolon toplanmış duruyıor:)
kamera arkası görüntüleri de müthiş.bellaya bayıldım:)umbridgein kafasından dumanların çıkması da çok hoştu:)yalnız sanpei gösterdikleri sahnede sınıftan içeri mi giriyordu yoksa kuleden dışarı mı bakıyordu o kısmı anlamadım.ama snape fragmanda da burda da biraz üzgün gibiydi.acaba harrynin anılarında lilyi gördüğü için mi öyle gözüküyordu:)

Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: