|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 17, 2007, 18:27:20 » |
|
Harry nie farklı bir yöne bakıo? Bu resimde sanki Harry'nin bir sorunu varmış, Umbridge de buna çözüm arıyomuş gibi çıkmışlar. Amma salladım ha! Neyse resim için çooooooooooooooooooooooooooooook saaaaaaaaaaaoooooooooooooool! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 17, 2007, 18:29:55 » |
|
harry çok şeker çıkmış bitanem benim sağ ol resim için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 17, 2007, 19:38:58 » |
|
:d oda süper  harry nin arkasındaki kanepe ne öle yarısı bi şkl yarısı bi şekil???  çok sevdim artık gelse yaaa  saol resm için
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 23, 2007, 19:28:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 24, 2007, 12:35:51 » |
|
umbridge sanki üzgün gibi duruyo 
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 24, 2007, 12:39:21 » |
|
Umbridge sanki iyi kalpliymiş gibi... Harry de iyi çıkmış, sağol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 25, 2007, 10:00:34 » |
|
ay cok güsel foto yaa cok heycanlandım birden  tşk. sarah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 14, 2007, 12:45:40 » |
|
ya abi o bişy deil de bütün DO nun cezası neydi öle uydurmuşlar pehhh 
|
|
|
|
|
|
PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
|
|
|
|
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 16, 2007, 23:43:25 » |
|
bu kadın sorunlu yha, ewde mi kaldı ne psikopatn teki  ! şu odann haline bak!  resim süper ama, ço..k saol !
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 16, 2007, 23:51:14 » |
|
yha o kadın tam psikopat deli etti bni harry me tokat attı aptal kadın ztn odada oda olsa bari kedi düşkünü
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
aybuke_red
Şeker

~ LoSt hAsTasI ~
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 17, 2007, 12:16:47 » |
|
bnce o kadın umbridge umbridge de o odaya cidden cuk oturmuş  ayrıca harrynin cezasına glirsek çok kotu hiç haketmediği bi ceza oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrypotter1995
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 17, 2007, 12:20:44 » |
|
psiko o kadın ya yazık harrye nasıl ceza o minerva doğru söyledi filmde ortaçağ yöntemi valla "asla yalan söylemeyeceğim"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 17, 2007, 14:57:23 » |
|
ya o kadın karaktere tam olmuş !! o küçük oksürükler falan ... bi de pembenin her tonunu giydi ya !! izlerken bi daha pembe giymicem diye bi düşünce geçti aklımdan 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|