|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 25, 2007, 16:28:02 » |
|
oo ben herşeyi hazırladım vizyona girdiği ilk gün ilk seansa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 25, 2007, 16:33:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 30, 2007, 01:45:22 » |
|
Çok az kaldı artık geri sayıma başlıycaz  Transformers'a gittiğimde sinemadaki koca afişleri gördüm ve dahada heyecanlandım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 30, 2007, 21:27:19 » |
|
valla ingilteredeki bir arkadaşımdan gelen habere göre film o kadar da güzel değilmiş,kitabın verdiği heyecanı vermiyormuş."her bölümden birer dk ayırarak halletmeye çalışmışlar" dendi,amerikan gençlik filmi tadındaymış,kamera açıları bile hoşa gitmemiş öyle yani  ayrıca emma'ya çok fazla sahne verilmemiş galiba.tabi beğenip beğenmemek göreceli ama bi ilk izlenim duyun istedim 
|
|
|
|
|
|
Arthur Stuart : It’s only now looking back,and i see how you patched through my walls,and entered my life,in waves.
Curt Wild : Come closer,don't be frightened.What's your name? Favorite colour? Song? Movie? Don't be nervous.
Arthur Stuart: He was waiting for me.I followed his signals,slipped away.And now,suddenly..
Curt Wild: Hey,make a wish! Make a wish..And see yourself, on-stage, inside-out! A tangle of garlands in your hair. Of course,you are pleasantly surprised.
Arthur Stuart: Softly,he said :
"I will mangle your mind."
|
|
|
daphne
Süt
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 31, 2007, 13:57:29 » |
|
ya ben adana da yasıyorum ve de burda ımax studyosu yok yani son 20 dakıkayı 3 boyutlu ızleyemıcem  çok uzuluyorum ben yıllardır hp fanıyım ve aılemde bunu bılıyo onlar benım için tatılı 11 ağustosa aldılar ılk gosterımde gıdıcem. korsan alırım dıyen arkadasları kınıyorum gerçekten. bu fılme o kadar emek verılmış. hadı ızlemıyosan ızleme ama bari korsanı almayın kardesım ya !  EMEĞE SAYGIII off 10 gun kaldı. takvimde gun sayıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 02, 2007, 09:36:58 » |
|
zaten bılıdum 10 ogusros oldugunu g
|
|
|
|
|
|
|
|
|
creates
Süt
SessizTepeler
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 02, 2007, 16:38:28 » |
|
ben yaptırdım 10 ağustosa  benim doğum günüme geliyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 09, 2007, 21:30:46 » |
|
bugün 9 ağustos ve yarın büyük gün ancak ben pazartesi gidecem çok kötü ama ne yapalım
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 09, 2007, 21:57:00 » |
|
bugün 9 ağustos ve yarın büyük gün ancak ben pazartesi gidecem çok kötü ama ne yapalım
Üzülme kardeş olsun  Geç olsunda güç olmasın Bu arada ben yarın gidiorum tabiki neyse 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2007, 21:58:50 Gönderen: Crystal_Princess »
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 09, 2007, 22:03:49 » |
|
oleeey nihayet gelmiş bizim yakında bı yerlerde simdi geldim eve bu saatte gidecektım ama annem yarın dedi bu saate ne işn vr dedi oysa ben hemn gıderm neyse yarını heyecanla beklıorm! 
|
|
|
|
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 10, 2007, 15:17:52 » |
|
nihayet sona ulaştık bugün 18:00 yehuuu...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|