Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:20:06  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 10 AĞUSTOS'TA  (Okunma Sayısı 892 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atafenli
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 26, 2007, 13:53:10 »

Harry Potter'ın merakla beklenen 5. filmi Türkiye'de 10 AĞUSTOS tarihinde gösterime sokulacakmış arkadaşlar. Öğrendiğimde şok oldum , olamaz dedim ama gerçekmiş.  Tüm dünya filmi 13 TEMMUZ da izleyecek bir onlardan bir ay sonra     Bu ne saçmalıktır ! Tepki göstermek isteyen herkesi aşağıdaki numarayı aramaya çağırıyorum.

Warner Bros Türkiye - Cumhuriyet cad. no:26 k:5 Elmadağ Harbiye / İstanbul 0212 219 20 30

Bir arkadaşım bugün aramış ve Reklam ve pazarlama bölümünden Duygu Hanım'la görüşmü. Film Türkiye'de 10 Ağustos 2007 tarihine ertelenmiş durumda maalesef      Sebep olarak böylesi daha uygun görüldü demekten başka birşey söylememiş. Yurtdışından gelen bir talimat sonucu böyle bir uygulamaya gidilmediğini, kararın tamamen kendilerine ait olduğunu öğrenmiş. WB. Türkiye bölge ofisi olarak kendileri 10 Ağustos 2007 tarihini daha uygun görmüşler sağolsunlar.   

ppeeeehhh insan geri alır da biz sevinelim diye; bunlar ileri alıyorlar tarihi Dil Çıkaran

Oleee filmi izledim, süperdi Kahkaha
Canım köpüşüm...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 10 AĞUSTOS'TA
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:20:06 »

geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2007, 15:12:25 »

ıı şey bu zaten bilinen birşey ve gazete bölümündede ayrıca fantasticc abi görüşmüştü warner bros'un türkiye temsilciliğiyle seçimler ve hatalı çeviri yüzünden 10 ağustosa ertelenmiş

Dr. Braddy Bar

Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2007, 15:15:56 »

Geberesice haklı.Zaten böyle bir konuyu Fantasticc abi açmıştı.Ertelenme nedeni ise 22 temmuzdaki seçimlermiş.

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
atafenli
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2007, 16:09:02 »

ben o abinizin açtığını biliyorum ama ayrıntılı bir şekilde adresle,tel nosuyla beraber vermek istedim

Oleee filmi izledim, süperdi Kahkaha
Canım köpüşüm...
mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2007, 23:44:21 »

evet bende biliyodum 10 ağustosda olduğunu ama içimde hala küçük bi umut vardı 11 temmuz için iyice yok oldu umudum şimdi Ağlayan onları arayacağım tepki olarak ama pek bi işe yaracağını sanmam en iyisimi onlara çığrtkan yollayalım  Gülümseyen Üzgün niye böyle yapıyolar sinir oluyorum yaaa  Ağlayan o duygu hanımada bi basilix yumurtası göndermek lazım Şeytani açık bi cevapda vermemiş ne alakası var seçimlerle harry potter'ın cık cık cık
*DaRkNeSs*
°~♥~°TuĞçE°~♥~°
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2007, 01:32:37 »

Ben başka bir siteye girdiğimde 10 Ağustos'ta sinemalarda diyordu,gördüm ve kaldım öylece..Çok kötü oldu yaa.. Kızgın Kızgın

нιм,єναηєѕ¢єη¢є νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!!
°~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
Ra1deN#
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2007, 02:26:48 »

ya ben sıkıldım ama ya ılk once 13 hazıranda  dıye okudum 2 hafta  wardedım nasıl beklcem dıye  dusuunurken bı bkatım 13 temmuz yakıldım adete bekledık 2  hafta kalda 10 ogustos dıyolart ya ınanmıyom aglıcama  ama  ya  yeter be  degısmeyın delı olucammmmmmmm
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2007, 21:14:34 »

Ya bunu nasıl yaparlar bugün hiç kızmadığım kadar kızıyorum çünkü tatile gideceğimiz için izleyemeyeceğim büyük ihtimalle, kahretsin ben bütün yıl bunun için beklemiştim, böyle avutmuştum kendimi ya off Ağlayan Üzgün Kızgın Ağlayan Ağlayan

profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2007, 21:18:34 »

evet bende tatildeyim o tarihte..
ne var bunda 1 hafta geç gideriz..açıkçası ben illa ilk günden gitmeliyim diye bir kompleksde değilim

hem ayrıca onlarda haklılar 22 temmuzda seçimler var..ve bir çok hp hayranı da oy kullanacak..sinemaya gidenlerin sayısı nekadar azalır düşünebiliyormusunuz ??
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2007, 21:22:41 Gönderen: profesör_bşk » Logged
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2007, 21:20:11 »

Alıntı
ne var bunda 1 hafta geç gideriz..açıkçası ben illa ilk günden gitmeliyim giye bir kompleksde değilim

Bu gidişle ben hiç gidemeyeceğim ya inanamıyorum bu nasıl bişeydir Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Aslıhan
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2007, 17:23:46 »

ne var bunda 1 hafta geç gideriz..açıkçası ben illa ilk günden gitmeliyim diye bir kompleksde değilim

yab 1 hafta yazmışsın ama galiba yanlış yazmışsın.1 ay o.ben de dün öğrendim ve ağladım ya.ayıp ayıp.asıl herkes tatile gittiği için film izlenmiyecek.artık başka ülkelerde korsanları çıkar.Türkiye'de de izleyen olmaz.

hem ayrıca onlarda haklılar 22 temmuzda seçimler var..ve bir çok hp hayranı da oy kullanacak..sinemaya gidenlerin sayısı nekadar azalır düşünebiliyormusunuz ??

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz 02, 2007, 17:43:14 »

ayrıntılı bilgi şurda var arkadaşlar: http://www.harrypottercafe.com/index.php?subaction=showcomments&id=1183372711

ayrıca insanları olur olmaz aramayın, sonuçta onların da iş yapması gerekiyor. harry potter şirketi değiller, koskoca, kurumsal bir şirket orası. öylesine aranacak yerler değil.

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
TassKafa
Süt
*

How can you dare use my own spells againts me?!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz 02, 2007, 21:20:02 »

AFM sinemalarında gördüm karton reklamları asmışlar. Oluyor ya 3 boyutlu gibi falan. Dedim aa heralde 1 ay öncesinden de asmazlar. Belki? Değilmiş. AFM nin kendi sitesinde 13 temmuz. IMAX lar vardı bi umut belki onda normal tarihte girer diye umuyordum ama. Değilmiş.

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2007, 21:23:15 »

Geç olsun güç olmasın değil mi?

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
milkshake
HeMdE çİLeKLi =)
Krema

HPC HPC HPC ayy çok özledim yhaa^^

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2007, 21:24:24 »

ekleme yapmak için de o başlığı kullanabilirdin Gözlerini Deviren
neyse bende dream tv de görmüştüm
büyük hayal kırıklığına uğrasmıtım tabi
ama olsun 1 ay daha bekleyebiliriz Kahkaha
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır