atafenli
Süt
|
 |
« : Haziran 26, 2007, 13:53:10 » |
|
Harry Potter'ın merakla beklenen 5. filmi Türkiye'de 10 AĞUSTOS tarihinde gösterime sokulacakmış arkadaşlar. Öğrendiğimde şok oldum , olamaz dedim ama gerçekmiş. Tüm dünya filmi 13 TEMMUZ da izleyecek bir onlardan bir ay sonra Bu ne saçmalıktır ! Tepki göstermek isteyen herkesi aşağıdaki numarayı aramaya çağırıyorum. Warner Bros Türkiye - Cumhuriyet cad. no:26 k:5 Elmadağ Harbiye / İstanbul 0212 219 20 30 Bir arkadaşım bugün aramış ve Reklam ve pazarlama bölümünden Duygu Hanım'la görüşmü. Film Türkiye'de 10 Ağustos 2007 tarihine ertelenmiş durumda maalesef Sebep olarak böylesi daha uygun görüldü demekten başka birşey söylememiş. Yurtdışından gelen bir talimat sonucu böyle bir uygulamaya gidilmediğini, kararın tamamen kendilerine ait olduğunu öğrenmiş. WB. Türkiye bölge ofisi olarak kendileri 10 Ağustos 2007 tarihini daha uygun görmüşler sağolsunlar. ppeeeehhh insan geri alır da biz sevinelim diye; bunlar ileri alıyorlar tarihi 
|
|
|
|
|
|
 Oleee filmi izledim, süperdi Canım köpüşüm...
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2007, 15:12:25 » |
|
ıı şey bu zaten bilinen birşey ve gazete bölümündede ayrıca fantasticc abi görüşmüştü warner bros'un türkiye temsilciliğiyle seçimler ve hatalı çeviri yüzünden 10 ağustosa ertelenmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2007, 15:15:56 » |
|
Geberesice haklı.Zaten böyle bir konuyu Fantasticc abi açmıştı.Ertelenme nedeni ise 22 temmuzdaki seçimlermiş.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2007, 23:44:21 » |
|
evet bende biliyodum 10 ağustosda olduğunu ama içimde hala küçük bi umut vardı 11 temmuz için iyice yok oldu umudum şimdi  onları arayacağım tepki olarak ama pek bi işe yaracağını sanmam en iyisimi onlara çığrtkan yollayalım  niye böyle yapıyolar sinir oluyorum yaaa  o duygu hanımada bi basilix yumurtası göndermek lazım  açık bi cevapda vermemiş ne alakası var seçimlerle harry potter'ın cık cık cık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2007, 02:26:48 » |
|
ya ben sıkıldım ama ya ılk once 13 hazıranda dıye okudum 2 hafta wardedım nasıl beklcem dıye dusuunurken bı bkatım 13 temmuz yakıldım adete bekledık 2 hafta kalda 10 ogustos dıyolart ya ınanmıyom aglıcama ama ya yeter be degısmeyın delı olucammmmmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2007, 21:14:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2007, 21:18:34 » |
|
evet bende tatildeyim o tarihte.. ne var bunda 1 hafta geç gideriz..açıkçası ben illa ilk günden gitmeliyim diye bir kompleksde değilim
hem ayrıca onlarda haklılar 22 temmuzda seçimler var..ve bir çok hp hayranı da oy kullanacak..sinemaya gidenlerin sayısı nekadar azalır düşünebiliyormusunuz ??
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 29, 2007, 21:22:41 Gönderen: profesör_bşk »
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslıhan
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2007, 17:23:46 » |
|
evet bende tatildeyim o tarihte.. ne var bunda 1 hafta geç gideriz..açıkçası ben illa ilk günden gitmeliyim diye bir kompleksde değilim
yab 1 hafta yazmışsın ama galiba yanlış yazmışsın.1 ay o.ben de dün öğrendim ve ağladım ya.ayıp ayıp.asıl herkes tatile gittiği için film izlenmiyecek.artık başka ülkelerde korsanları çıkar.Türkiye'de de izleyen olmaz.
hem ayrıca onlarda haklılar 22 temmuzda seçimler var..ve bir çok hp hayranı da oy kullanacak..sinemaya gidenlerin sayısı nekadar azalır düşünebiliyormusunuz ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TassKafa
Süt
How can you dare use my own spells againts me?!
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 02, 2007, 21:20:02 » |
|
AFM sinemalarında gördüm karton reklamları asmışlar. Oluyor ya 3 boyutlu gibi falan. Dedim aa heralde 1 ay öncesinden de asmazlar. Belki? Değilmiş. AFM nin kendi sitesinde 13 temmuz. IMAX lar vardı bi umut belki onda normal tarihte girer diye umuyordum ama. Değilmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2007, 21:23:15 » |
|
Geç olsun güç olmasın değil mi?
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|