|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 17, 2007, 18:50:49 » |
|
ya lunayı da koyun filmi o kurtarmaya çalıstı gerisi batırmaya...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2007, 00:06:37 » |
|
Hepsi kurtardı bence.Bir de Ron var.Diğerleri pek rol almadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaxley
Süt
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 27, 2007, 00:44:46 » |
|
Seçeneklerde yok ama kesinlikle kurtaran Imelda Staunton bence. Dolores Umbridge yani. gerçekten bu kadar gerçekçi bir rol olamaz, diğer oyunculara göre de çok tecrübeli bir usta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2007, 00:51:22 » |
|
bence harry bütün sahnelerde o var zaten:)
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 27, 2007, 00:55:50 » |
|
bence bellatrix.. yani helena bonham carter gerçekten çok güzel oynadı beklediğimden de fazlasını getirdi filme 
|
|
|
|
|
|
~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~
~ Twilight ~
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2007, 00:58:48 » |
|
ikizler, ron, bella, umbridge ve snape 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2007, 01:59:00 » |
|
bu filmi kimse kurtaramadı ya serinin en gıcık filmydi bikere en çok beklediğim kısm 4-5 sn sürdü ya! ama yinede voldemort düello da çok cool duruordu.Bu bile kurtaramadı!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryKaaN
Süt
HarryPotterCafe
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2007, 16:43:13 » |
|
bellatrix oldu bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2007, 00:06:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 30, 2007, 00:24:11 » |
|
Bella diyorum oyunculuğu mükemmeldi ya bayıldım
|
|
|
|
|
|
Lanet olsun sana ve senin o her şeyi göze alıp harcatmadığın aşkına. Benim üzerimden oyunlar oynanmaya çalışılmış ve sen izin vermemişsin, nefret ettim senin beni zamanında sevebilme ihtimalinden. Beni sevmenden. Ve sen duruyorsun hala o listede tepkisiz, ben tepkisiz. Ya da kendini tepkisiz olduğuyla kandırmış ve kandırdıklarına inanma hayaliyle yaşayan bir zavallı. O zaman sus son kez. Bir şey söyleyeceğim sana. Zamanında gelmemiştim yanına, şimdi sadece geleceğim ve ufacık bir şey fısıldayacağım kulağına. Seni kendimden hiç olmadığı kadar nefret ettirip nefretlerini kusacağım üzerime tek başıma...
"Teşekkürler."
Ve bir daha asla çalmayacak o şarkı.
24 Haziran 2008'de, görülen bir rüya üzerine yazıldı. Ve sömürüldü tüm anlamı acımasızca.
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 01, 2008, 21:32:29 » |
|
bu filmi kimse kurtaramadı ya serinin en gıcık filmydi bikere en çok beklediğim kısm 4-5 sn sürdü ya! ama yinede voldemort düello da çok cool duruordu.Bu bile kurtaramadı!
aynen katılıyorum  hele sirius'un öldüğü sahne sanki gelip geçici birşey oldu halbuki kitapta öyle değildi  bir de umbridge'nin odasındaki sahne belki kurtarabilir... 
|
|
|
|
|
|
True friendships never really die And family isn’t defined by blood It’s made strong by bonds that won’t break Tempered and tested by trials and pain What we are is brothers, and as such we remain Loyal to one another until the end And no matter what happens between this moment and then I shall be always thankful to have had such friends.
MOONY WORMTAIL PADFOOT PRONGS
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 01, 2008, 21:41:13 » |
|
bellatrix kurtardı filmi. tek kelimeyle ha-ri-kay-dı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
j.d.
Süt
2 become 1
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 01, 2008, 21:49:30 » |
|
bella ve vordi tamam hp hayranıyım ama filmi onlar kurtardı yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 02, 2008, 01:19:20 » |
|
Sirius ölüyordu zaten...filmin kötü olacağı baştan belliydi  Luna,Umbridge ve biraz da Weasley ikizlerinin kaçışı filmi hareketlendirdi..ama kurtarmış diyemem  Dumbledore'un kaçış sahnesi bile korkakca çekilmişti... Bella'ya,Tonks'a Lupin'e çok az yer verilmişti  Karanlık Lord,Harry ona dostu olmadığını,yalnız olduğunu söyleyince üzülüp kırılıp gücünü kaybedip kaçmıştı(!)  efektler müzikler tamam ama senaryoyu bu sefer oturtamamışlar,olmamış 
|
|
|
|
|
|
 Bad Girl~Cat Girl "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|