|
MeLix
|
 |
« : Kasım 16, 2006, 18:27:18 » |
|
Empire Dergisi ile yaptığı röportajda Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin Yönetmeni David Yates Filmin uzunluğu hakkında konuşarak," Kitap çok fazla, fakat içinden özünü alıp çıkarmak gerçekten kolay. Şunu diyebilirim ki sanırım üç saatin üzerinde bir film çekeceğim ve yayına hazırlarken bunun 45 dakikasını çıkartacağım."
e kitabı kaç yüz sayfa,filmide uzun olacak tabi haliyle ama bence uzun olması daha iyi,güzel olucak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2006, 19:28:52 » |
|
yaaa niye kesiyor 45 dksını kesmesiiin yaa bi girelim filme bi daha çıkmayalıımn  ztane ben sirius'un perdenin arkasına düştüğünü gördükten sonra olduğum yerden kalkamam zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2006, 19:30:36 » |
|
Filmi uzun mu yapacaklar ya sıkıcı olursa neyse fazla bir yer kesmesinlerde ona da razıym
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 16, 2006, 19:53:06 » |
|
walla inşallah güzel olur o kadar hevesle gideceğim çünkü bu arada beklediğimden daha uzun olacak gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 16, 2006, 20:47:11 » |
|
Kesme beee....Neden kesiyorsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2006, 20:49:19 » |
|
kesmesinler yaa 3 saatini gostermisken 45 dk ayirmak olurmu yazik degilmi aglar sonra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 16, 2006, 20:51:28 » |
|
bi girelim filme bi daha çıkmayalıımn
Aynen öyle olsun.  İyi yav umutluyum ben Anka'dan Ateş kadehi gibi olmıyacak.Bide uzun süreli oldumu daha ne isterim.  O 45dk. da DVD ye koyarlar zaten. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 16, 2006, 20:54:38 » |
|
yaa kesmesin ben 7 saat de olsa izlerim o kadar bekliyoruz deysin bari di mi ama... neyse ben bu filmide 1 saate indirirlerse önce yapımcıyı mı yönetmeni mi senaristim öldürrürüm die düşünmekten kurtuldum yaşasınn....
|
|
|
|
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda... dayanamaz kalbimin içinden çıkardım utanmadan dünyaya tepeden bakardım! kimse beni bilmez, bilmez beni bilmez, bilmez beni kimse, ben hep saklandım..ayrıca xD Tek başımayım;güzel değil bu Hiç özlememişim kendimi Rutubetinden şişmiş kalbim Artık açılmıyor bir türlü
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 16, 2006, 21:27:33 » |
|
aaa süper uzun olmasına sevindim.bolbol izleriz 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 16, 2006, 21:37:07 » |
|
2 saat 15 dk hp filmi için hele z.a için uzun değil :(bence 140-165 dk arası olması gerekirdi 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 16, 2006, 23:40:23 » |
|
Flmi göreyimde kaç dk olursa olsun  ben defalarca giderim o filime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 17, 2006, 09:25:52 » |
|
yah kesmesin hiç bişiinii uzun uzun isleyelim 6 saat bile olsa izlerim yatıya bile kalırım sinemada yah kesmeyinn  Flmi göreyimde kaç dk olursa olsun  ben defalarca giderim o filime bende öle yapcam ates kadehine 12 kere gittim buna 20 kere gitcem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|