|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #240 : Ağustos 17, 2007, 17:41:30 » |
|
Dumbledore korkunçtu  Ritchard Harris çok iyi oynuyodu Dumbledore u,çok yazık oldu ölmesi.Hiç hissettirmiyo Dumbledore u şimdiki aktör.(bu arada kim oynuyo onu bilen var mı?)
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #241 : Ağustos 17, 2007, 18:28:09 » |
|
michael gambon oynuyo bence gayet gzl oynuyo sedece rolu geregi öyle soguktu 
|
|
|
|
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #242 : Eylül 19, 2007, 18:53:57 » |
|
Höh tam da filme gittiğim gün olan oldu, kaç gündür yorum yazcam diye bekliyorum film hakkında.  Hmm genel olarak film güzeldi diyebilirim, ayrıntılara girersek çok kesmişler gene ( alışgınız gerçi  ) ve bazı yerler değiştirilmiş. Mesela filmde kafam Sirius'un ölümüne takıldı. Tamam tülün ötesine düşüyordu ama sanırım Bella ona Avada Kadavra yapmıyordu yav. ( Yanlış hatırlıyorda olabilirim  ki olasılığı % 90 ) Dumbedore ile Voldemort'un dövüş sahnesine bayıldım ve birkez daha Dumbly'i sevdiğimi farkettim.  Ama neredeyse Voldi'ye yeniliyordu. Yere düştü falan tırstı biraz. Camların parçalandığı sahne de çok güzeldi dövüşteki. Sonra Voldemort'un Harry'i kontrol etmesi falan. Eheh güzeldi, DVD'sini alıp ek sahnelerle izlemek istiyorum. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2007, 18:55:53 Gönderen: Wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #243 : Eylül 20, 2007, 12:42:08 » |
|
farklı bi filmdi.Garry Oldman sirius'umu batırdı mahvetti. o afacan sirustan eser yoktu. yerine ukala ötesi bişi gelmişti sanki.ama tüm karakterleri olduğu gibi gösteren ilk filmdi bence. bu yönüyle kitaba bayaa uyuyordu. ama ilk yarı hakkaten sıkıcıydı yaaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #245 : Eylül 25, 2007, 23:25:02 » |
|
Garry Oldman sirius'umu batırdı mahvetti. o afacan sirustan eser yoktu. yerine ukala ötesi bişi gelmişti sanki. O gary'e ben de sinir oluyorum, bu kadar mı ukala olunur  Oynatacak adam mı bulamadınız be...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #246 : Eylül 30, 2007, 14:11:25 » |
|
valla film tek kelimeyle süperdi herkesin görüşü kendisine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mioriand
|
 |
« Yanıtla #247 : Eylül 30, 2007, 19:21:21 » |
|
Tonks, Lupin, Kingsley bu filmde geri planda kaldı ve Dawlish'i göremedik.Dumbledore'un 4 kişiye aynı anda büyü yapmasını görseydik çok daha iyi olurdu.Phineas Nigellus ve Sirius'un annesi yoktu.Ve film gerçekten kitabı okumuş olanlar için ATV, v.b bi kanalda yayınlanıyormuş gibiydi, kesikti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #248 : Ekim 01, 2007, 16:57:08 » |
|
bence film olarak en teknolojik ve en etkileyici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewwruu
Şeker

MaRßl€d
|
 |
« Yanıtla #249 : Ekim 01, 2007, 21:30:27 » |
|
sanırım ben pek begenmedim cok fazla kesilmiş ordan oraya atlıyoo nevilleden bahsedilmio quidditch yok kralımızsın weasleyi bekliodum ben o zaten yok ne biliim daha aklıma gelmeyen pek cok sey war kötü olan.aslında cok kötü olmasada hyal kırıklıgına ugradım diyebilirim sanırım cok daha ii bişi bekliyodum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #250 : Ekim 03, 2007, 22:04:42 » |
|
ya ben 5. kitabi yeni okudum nedeninini sormayın bazi annesel sorunlar (ders çalışmam gerekiomuş ) daha yeni biti hata biti bile denilenemez  bende kralımızsın weasleyi bekliyodum ama yok bazı yerler kafadan uydurmuşlar ama güzeldi filim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dominic
Süt
|
 |
« Yanıtla #251 : Ekim 09, 2007, 23:13:01 » |
|
çok büyük hevesle gidip aynı büyüklükteki hayal kırıklığıyla çıktığım bi film olmuştu =(
gene de bellatrix'e hayran kaldım süperdi =)
|
|
|
|
|
|
life is easy with eyes closed
|
|
|
|
marauders_fan
|
 |
« Yanıtla #252 : Ekim 19, 2007, 00:44:38 » |
|
filmde coook büyük hayal kırıklığı yaşamıştım  kitapla pek paralel değildi sanki film...
|
|
|
|
|
|
ah bide konusabilsem derslerde neler anlatcam amaa:D "hede" ölçüsü,zzzzzzzzylinder:D
|
|
|
_bellatrixx_
Süt
...BeLlAtRiX LeStRaNgE...
|
 |
« Yanıtla #253 : Ekim 21, 2007, 14:13:12 » |
|
tam beklediim gbi diildi! kitaptan baya bi yer kesmişlerdi 
|