Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 11:24:05  

Sayfa: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 8367 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arsene_lupin
Lord Of Chess
Krema

Adieu

arsene_lupin88@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #195 : Ağustos 13, 2007, 16:42:45 »

ben dedim zati ama neyse sanırım aynı zamnda mı attık ne  Hede Hödö
Yeni katılmış hpcye belki görmemiştir diye yineledim
Sanırım topluca katılmışlar Gülümseyen
Bana Hoşgeldiniz demek düşüyo Göz Kırpan

Adieu şarkıları artık benim için çalıyo...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 11:24:05 »

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #196 : Ağustos 13, 2007, 16:44:56 »

ewt konuyu katletmeyelım
arkıler yorumlara dewm Sırıtan

Vivera
Kakao

Her şey Mümkün bir şey hariç...

cell-iin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #197 : Ağustos 13, 2007, 20:38:30 »

2.filmden sonra hiç bir hp filmini beğenmemiştim.3 film nedense bana güzel gelmemişti.Ama 5. filmi görünce diğer filmler gözümde birden büyüdü.
Öncelikle 5.Filmin kitapla alakası sadece sözde var.Sahneleri yönetmen kendi bakış açısına göre ve çoğunu yanlış yorumlamış.Filmde Şu ''Kadavra''  sözü herhalde en gülünen şeylerin başında gelir.Dumbledore'u oynayan kişi iyi değil.Dumbledore daha oturaklı bir karekter...biraz hafif çılgın gibi oynuyor dubledore'u
Şu İhtiyaç odası'nın geçtiği bölümün kitapla alakasını bulan varsa söylesin.(umbridge'nin duvarı kırmasını ve filch'in odanın kapısında beklemesinden filan bahsediyorum)
Ve Odayı ispiyonlayan kişinin Cho olarak gösterilmesi ne alaka çözemedim.
Bunlar gözle görülen şeylerdi.Filme gelince aşırı derecede sıkıcıydı bir ara çıkmak bile istedim filmden ama esrar dairesi bölümünü merak ettiğim için kaldım.En güzel bölüm olan esrar dairesi bölümü bile çok silik kalmış..(kısa)
beğenenler vardır mutlaka ama kitaba göre bakınca kötü bir film.
selwi
Şeker
**

***ERSAN İLYASOVA***

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #198 : Ağustos 13, 2007, 21:21:43 »

Filmi 2 kez izledim.İlki Almanyada 13 temmuzda izledim.İngilizceydi tam anlamıyla herşeyi anlamamıştım.Pek de beğenmemiştim açıkçası dün Ankarada 3D izledim.Alt yazılı tam olarak daha iyi anladım.Ama kitabı okuduğum için çok büyük hayal kırıklığına uğradım çok fazlaaaaaaaaaa eksik ve yanlış var.Son bölümleri saymazsak en kötü HP gibi geldi bana.3D izleme imkanı olanlara hiç tavsiye etmem boşuna fazladan para vermeyin hiç güsel olmamış 3D'si.Benden söylemesi.(ama en güsel savaş kesinlikle bu filmdeydi.)

DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #199 : Ağustos 13, 2007, 23:38:38 »

Film güzeldi Fakat ''Beklentileri'' karşılayamadı.. Çoğu ayrıntı filme aktarılmamış ya da gözden kaçmış ve birkaç senaryo değişikliği olmuş.. En kötü Hp Filmi denilemez fakat en iyi Hp filmide değil Gülümseyen Kitap baya kalındı ayrıntıların tümünü aktarmak imkansızdı fakat genede izleyiciyi mutlu edicek önemli fakat kısa ayrıntıları ekleseler film daha çok beğenilirdi.. Genede yaptığı hasılatlar çok iyi. Ben 3 boyutlu sahneleri 3 boyutlu izlemedim Gülümseyen o yüzden 3 boyut filme yakışmışmı bilemeyeceğim Kahkaha Sonuçta güzel bir Hp filmiydi fakat dahada iyi olabilirdi..
Laz!sh
Süt
*

a.karanis@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #200 : Ağustos 14, 2007, 00:16:22 »

Kitapla film uyuşmuyor..
Quiddich vardi bayagi hic quiddich sahnesi yok..
Black ailesinin
snape'nin düşünselideki sahneleri bayagı uzun olmasi lazim..
crabbe ve goyle ikilisini pek göremedik..
puan indirme olaylarını göremedim..
Seçmen şapkayi göremedim..
sanki çok acil yapılmış gibi geldi..
voldemort ile harry daha uzun konuşurdu..
Yoksa ben mi hiçbirşey görmedim  Acayip
( kitabı açtım bu arada Kahkaha )
vs. vs..

" Maybe I Always Knew , My fragile dreams would be broken for you..! "
burcuhenryrupert
Kakao

WİLL SMİTH

burcu_banu_1994@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #201 : Ağustos 14, 2007, 00:18:34 »

ben çok beğendim ancak 2. bölümden sonrası çok güzel ancak  ölüm yiyiciler dediler çok kötü çevirme hatası yapmışlar ama ne yapalım olsun bunuda razıyım. Gülümseyen

Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.

paScaL
Laz!sh
Süt
*

a.karanis@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #202 : Ağustos 14, 2007, 00:30:31 »

film güzel olmasına güzeldi ama eksigi çoktu..

" Maybe I Always Knew , My fragile dreams would be broken for you..! "
eessrraa
Demleme Çay

%20 normail insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 : Ağustos 14, 2007, 15:58:55 »

filme dün gittim ve hiç beğenmedim
kitabı okumayan bi kişi kesinlikle anlayamaz filmi parça parça olmuş
beklediğim gibi çıkmadı bence zay hp kitaplarının en iyisiydi ama filmi hp filmlerinin en kötüsü olmuş Kararsız
mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #204 : Ağustos 14, 2007, 16:08:57 »

diğer hp filmlerinden çok farklıydı bunun iyi yanlartda var kötü yanlarıda Gülümseyen bide kötü olarak filim çok hızlı geçti  Üzgün tabii o kadar kalın kitabı anca böyle sığdırabilirlerdi ama biraz daha sindire sindire izlemeyi tercih ederdim Üzgün bakanlıktakı savaş sahnesi güzeldi ama biraz daha kitaba bağlı kalarak yapsalardı daha iyi olurdu sanki , özellikle dumbledore ve voldemortun duellosunu.diğer yandan şimdiye kadarki en komik hp filmiydi özellikle grawp ve hermione'li bölümde gülmekten kırıldım.son olarak bu film 5.kitaptan uyarlanmış olmasına rağmen 6.kitaptan da çok şey vardı. Gülümseyen
harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #205 : Ağustos 14, 2007, 17:34:45 »

filmi 2. defa izledim bu seferki türkçeydi daha çok şey anladım ama ben bu filmi bin kerede izlesem sirus öldüğü zaman alıycam

rupert:)
Süt
*

i love james-oliver phelps

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #206 : Ağustos 14, 2007, 22:32:21 »

3d izledim filmi bi ara arkadaş tip tip bakıyodu bi baktım Voldemort'u boğuyorum Terleyen hatta kehanete dokunmaya fln çalışmışım ark söylediğine göre  Sırıtan
filmi değerlendirecek olursak:
keşke sahne uydurmak yerine kitaptan bikaç sahne daha koysalardı(ör:Quiddich)
Ne olduğunu anlamadan bitiverdi film yapımcılar da haklı 9 saat yapamazlar filmi ama en azından kitaba bağlı kalınsaydı
3d olan kısım Quiddich olsaydı kralımızsın weasley fln çok daha eğlenceli olurdu
Fred'le George'un ayrılış sahnesi saçma olmuş.Kitapta sınav zamanı kimseyi rahatsız etmek istemeyiz fln diyolardı.
Harry Yoldaşlığa geldiğinde Ron'la Hermione'yle nerdeyse hiç kavga etmedi.Ayrıca Vernon enişte de çok sakindi.
Daha birsürü eksik var.Ama genel açıdan film gerçekten çok farklıydı kitaptan.Benim tavsiyem 3d 'ye gidin.Farklı bi deneyim ve o sahneler gerçekten güzeldi Alkış Alkış

George:Ben hep Fred'le benim her şeyden B almamız gerektiğini düşünmüşümdür, çünkü sırf sınavlara girmekle bile beklenenin üstünde çıktık

''Görüşmeyiz,'' dedi Fred Profesör Umbridge'e bacağını süpürgesinin üstüne atarak.
''Evet zahmet edip de arayı açmamaya kalkma,'' dedi George, kendi süpürgesine bindi.

...........Graffiti fan clup..................
Mizmiz_Myrtle
Şeker
**

!LOST! !LOST! !LOST!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #207 : Ağustos 14, 2007, 23:13:52 »

Ben altyazılısına gittim. Çok güzeldi. Ama bütün olaylar çok çabuk geçti. Sirius un öldüğü sahnede bile duygulanmadım çünkü hemen geçip gitti. Halbuki kitabı okurken çok ağlamıştım. Kitaptan çok sahne kesmişler. Okumayan birinin filmi anlaması baya zor. Üstelik bu kitapta quiditch te vardı. Ama filmde sözü bile edilmedi. İkizler ve Harry'ye o yüzden ceza vermesi gerekiyodu. Ama yinede herşeye rağmen beğendim...
« Son Düzenleme: Ağustos 15, 2007, 11:54:13 Gönderen: Mizmiz_Myrtle » Logged

DUDE!
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #208 : Ağustos 14, 2007, 23:55:14 »

ben üç boyutlu ve arasız olanına gittim (arasız hp süper oluyo Kahkaha )  ama çok yanlış yaptıkları birşey var üç boyutlu bölümün altyazıları normal yazıldığı için (üstünde oynama yapılmadığı için) gözlükle bulanık görünüyordu. yani sadece alt yazıya bakarsan okuyabiliyordun  Kararsız cho nun ispiyoncu olarak gösterilmesi kötü olmuş. sonundada veritaserumla söyletildiğinin söylenmesi cho nun sanki diğer filmde (6.) yine aynı konumda kalacakmış gibi gösterilmesine neden olmuş. mrs fig  ve tonks hiçte düşündüüm gibi diil. hayalimde çok daha farklı canlandırmıştım. quiddich ve sirius un annesinin olduğu bölümlerin olmaması da büyük eksiklik. sirius un annesini nasıl yapcaklarını çok merak etmiştim  Kararsız  D.O.  sahnelerinde acayip güldüm Sırıtan  harry nin dumbledor a bağırmasınıda çok merak etmiştim keşke olsaydı  Kararsız  film çok çabuk bitti  Kararsız daa noldunu anlamadan yazılar çıktı... çok kısa kısa bölümlerle önemli yerleri geçmişler o kadar... nevil in annesini ve babasını öldü olarak göstermişler..  snape in düşünselini koymamışlar... vs.

abimler ve kardeşim üç boyutlu kısımlarına " adamlar kağıt gibi görünüyodu.. hiç beyenmedim.. tek gözümü kapayarak izledim... vs."  deseler de bence süperdi Kahkaha değişik bir deneyim kesin gidilmesi gerek Gülümseyen imkanınız varsa gidin Gülümseyen

ve en sonunda yaramazlık yapıp üç boyut gözlünü vermedim Sırıtan o bende hatıra olarak kalcak... ha bi de filme girerken isteyene bedava çıkartma albümü veriyolardı ankarada ama bi tane aldıma pişman oldu  Kararsız Üzgün

bu kadar yakındım ama genel olarak bakıldığında film süperdi ama hala favori filmim azkaban tutsağı Sırıtan

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
_SeVeRuS_SnApE_
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #209 : Ağustos 15, 2007, 00:29:24 »

Fİlm hiç güzel değil Hede Hödö

Sayfa: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: