ben üç boyutlu ve arasız olanına gittim (arasız hp süper oluyo

) ama çok yanlış yaptıkları birşey var üç boyutlu bölümün altyazıları normal yazıldığı için (üstünde oynama yapılmadığı için) gözlükle bulanık görünüyordu. yani sadece alt yazıya bakarsan okuyabiliyordun

cho nun ispiyoncu olarak gösterilmesi kötü olmuş. sonundada veritaserumla söyletildiğinin söylenmesi cho nun sanki diğer filmde (6.) yine aynı konumda kalacakmış gibi gösterilmesine neden olmuş. mrs fig ve tonks hiçte düşündüüm gibi diil. hayalimde çok daha farklı canlandırmıştım. quiddich ve sirius un annesinin olduğu bölümlerin olmaması da büyük eksiklik. sirius un annesini nasıl yapcaklarını çok merak etmiştim

D.O. sahnelerinde acayip güldüm

harry nin dumbledor a bağırmasınıda çok merak etmiştim keşke olsaydı

film çok çabuk bitti

daa noldunu anlamadan yazılar çıktı... çok kısa kısa bölümlerle önemli yerleri geçmişler o kadar... nevil in annesini ve babasını öldü olarak göstermişler.. snape in düşünselini koymamışlar... vs.
abimler ve kardeşim üç boyutlu kısımlarına " adamlar kağıt gibi görünüyodu.. hiç beyenmedim.. tek gözümü kapayarak izledim... vs." deseler de bence süperdi

değişik bir deneyim kesin gidilmesi gerek

imkanınız varsa gidin

ve en sonunda yaramazlık yapıp üç boyut gözlünü vermedim

o bende hatıra olarak kalcak... ha bi de filme girerken isteyene bedava çıkartma albümü veriyolardı ankarada ama bi tane aldıma pişman oldu

bu kadar yakındım ama genel olarak bakıldığında film süperdi ama hala favori filmim azkaban tutsağı