Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:23:26  

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 9841 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #180 : Ağustos 13, 2007, 13:07:09 »

o uğursuzluk büyüsünün sonuçlarını Filch'in yüzünde gördük aslında Dil Çıkaran Fred ve George yapmıştı ama olsun Hede Hödö eşek kadar sivilceler gayet iğrenç görünüyodu ve burnundaki patladığında içim gayet kalktı Hede Hödö

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:23:26 »

Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #181 : Ağustos 13, 2007, 13:09:30 »

haa bi de helena bonham carter da müthişti beklediğimden çok daha iyi bir bellatrix lestarnge olmuş

~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~

~ Twilight ~

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

« Yanıtla #182 : Ağustos 13, 2007, 13:38:25 »

Bence film güzeldi. Beklediğim pek çok sahne yoktu. Hatta %90 ı yoktu diyebilirim ama yinede sevdim. Alt yazıda Gizem Dairesi'ne Sırlar Bakanlığı demişler şok oldum. İngilizcesini duymasam neresi bu Sırlar Bakanlığı diyecektim.
Bakanlık sahnesi gerçekten ama gerçekten bence çok güzeldi.  Filmi götüren kısım da oydu. Ama filmin her dakikası güzel olacak diye bir kural yok bence. O zaman mükemmel olurdu ve başka kimse film çekmeye cüret edemezdi Dil Çıkaran eheheh... 'climax' (türkçesi aklıma gelmedi özür dilerim Gülümseyen ) götürüyor bütün filmleri..
Michael Gambon dediği gibi Dumbledore'u daha sakin bir şekilde oynamış.
Dudley i tanıyamadım! Ne kadar değişmiş öyle.
Miss Figg o kadar sakin ve saf mıydı kitapta? Hatırlayamıyorum da...
Filmdeki bir saçmalık da şuydu... Harry Protego büyüsü yaparak Severus'un zihnine girdi. O daha kendi zihnini kapatamıyor Severus'unkine nasıl girdi?
Ruh Emicilere bayıldım şahsen ve şahsen!! Ne karizmatik yaratıklar onlar öyle ya Kahkaha Cool
Küçük Testral sempatikti... Yerim ben onu Dil Çıkaran
Voldemort'un Harry'nin içine girdiği sahne gerçekten süperdi... Ve sonunda Harry'nin "You are the weak one" deyip karşı koyması da harikaydı. Dumbledore da ordan Harry'e gaz veriyordu kurtul ondan diye Kahkaha Ama Voldemort'un "Madem ölüm hiçbir şey değil, öyleyse çocuğu öldür Dumbledore" demesini beklerdim ama onun için de sahnenin uzatılması gerekiyordu...Dumbledore Voldemort la uzun uzun konuşmalıydı falan..
En son Voldemort giderken bizim grup içeri girdi Hermione'nin gözleri parıldıyordu orda tutamadım ben zaten kendimi... Kahkaha
Mr. Weasley'i kurtarma sahnelerinde Harry'nin "LOOK AT ME!!" diye Dumbledore'a bağırması da favori sahnelerim arasında.

Sonuç olarak filmi çok beğendim. Böyle uzun bir kitabı filme sığdırmak zor iş tabii. Ama 3 saat yapabilirlerdi. Neden yapmadılar soru işareti...
Yüzüklerin Efendisi Serisi bana harika gelir çünkü kitaplarını okumadım ama kitaplarını okuyan Lotr fanları arkadaşlarım da filmlerini hiç beğenmezler... Kitapla filmi çok da karşılaştırmak istemedim ben ama 1-2 karşılaştırmışım galiba Terleyen
Aklıma şimdilik bunlar geldi Gülümseyen

Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #183 : Ağustos 13, 2007, 13:57:19 »

cuma günü ilk seansa gittim Dans Boogie ve bence film güzeldi eksik yerler vardı ama yinede benim hoşuma gitti.

mesela ölüm yiyenlere ölü yiyiciler dendi bi yerde.sanırım bir kaç çeviri hatası daha vardı.

sonra snape'in en kötü anısı çok kısaydı genç lily yoktu.hayal kırıklığına uğradım Ağlayan en azından kitaptaki kadar olmasını beklerdim. <.<

bu arada belatrix sirius u sersemletiyor sonrada sirius tülün arkasına düşmüyo muydu? ben öyle hatırlıyorum.avada kedavra yapmıyo diye biliyodum?

filme bi kez daha gitcem o duyguyu bir kez daha yaşamak istiyorum Dil Çıkaran

ayrıca sırf hp olduğu için ile filme gitmek lazım
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2007, 13:58:57 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

emwatson
Süt
*

symboll93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #184 : Ağustos 13, 2007, 14:08:17 »

bence film güzeldi ama kitaptaki bir çok şey yoktu filmde... Ama eğlenceliydi Alkış

Bazen hiç başlamamak yarım bırakmaktan iyidir...
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #185 : Ağustos 13, 2007, 14:08:36 »

cuma günü ilk seansa gittim Dans Boogie ve bence film güzeldi eksik yerler vardı ama yinede benim hoşuma gitti.

mesela ölüm yiyenlere ölü yiyiciler dendi bi yerde.sanırım bir kaç çeviri hatası daha vardı.

sonra snape'in en kötü anısı çok kısaydı genç lily yoktu.hayal kırıklığına uğradım Ağlayan en azından kitaptaki kadar olmasını beklerdim. <.<

bu arada belatrix sirius u sersemletiyor sonrada sirius tülün arkasına düşmüyo muydu? ben öyle hatırlıyorum.avada kedavra yapmıyo diye biliyodum?

avada yaptı.. yeşil ışık gönderdi ama kitapta böle deildi kısacası tam bi fiyasko  <.<

Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape...
Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler...

Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
darth bormizyus
Süt
*

everybodys fool

taneryazici@windowslive.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #186 : Ağustos 13, 2007, 14:17:50 »

avada yaptı.. yeşil ışık gönderdi ama kitapta böle deildi kısacası tam bi fiyasko  <.<
filmde bella avada yaptı ama sirius ondan kurtulup harry'e dondu o sırada büyüden kurtulurken tüle cok yaklastıı icin tül onu iceri dogru cekti... zaten filmde fazla akılda kalıcak saheneler de yoktu...siriusun ölmesi, harrynin crucio büyüsünü yapmasıyla beynindeki voldemort sesleri, voldy vs. dumb sahneleri ve voldynin harrynin beedenindeki sahneleri güzeldi yani koca filmde sadece yarım saat güzeldi o kadar! bence filmi tam bi fiyasko olmaktan o yarım saat kurtarrmıs...zaten o yarım saati izliyenler başları unutuyo gibi bişey
ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #187 : Ağustos 13, 2007, 14:18:39 »

yha çoğu sahneyi kesmişler hagrid in devlerle savaşını da verselerdi çoğu sahneyide olabildiğince deiştirmişler yha bell sriusu avada kedavrayla öldürmüoduki snra harryle cho nun öpüşme sahnesi ayrıcanada ihtiyaç odası 7,kattaydı

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
iclal
Süt
*

« Yanıtla #188 : Ağustos 13, 2007, 16:09:38 »

hala filmi izlemeyip kendine fan diyen fan varmı acaba???  Hede Hödö

arsene_lupin
Lord Of Chess
Krema

Adieu

arsene_lupin88@hotmail.com
« Yanıtla #189 : Ağustos 13, 2007, 16:14:24 »

Bu nasıl bir cümle acaba yaaaa Dil Çıkaran şehirlerine henüz gelmediyse ne yapsınlar Kızgın
Ayrıca sadece filmiyle yetinen fanlarda var sen onlardansın galiba Öpücük

Adieu şarkıları artık benim için çalıyo...
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #190 : Ağustos 13, 2007, 16:17:23 »

Bu nasıl bir cümle acaba yaaaa Dil Çıkaran şehirlerine henüz gelmediyse ne yapsınlar Kızgın
Ayrıca sadece filmiyle yetinen fanlarda var sen onlardansın galiba Öpücük
puhahaha Kahkaha  Alkış

Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape...
Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler...

susuzsu
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #191 : Ağustos 13, 2007, 16:34:38 »

Edit=Son birşey söylicem    Sirius'un Avada Kedavradan sonra hemen ölmesi gerekmiyor mu?Adam can çekişti bir ara 
nasıl yaaa filmde tül yok mu?
Gönderilme zamanı: Ağustos 13, 2007, 16:32:47
film bulunduğun  şehre gelmediyse ve fanların yorumlarıyla filmden bişeyler çıkarmaya çalışıyosan ve düzgün cümle kuruyosan fan oluyosun ayrıca filmi merakla bekliyorum Kızgın
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2007, 16:36:41 Gönderen: susuzsu » Logged
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #192 : Ağustos 13, 2007, 16:36:45 »

tmm arki sakin ol Sırıtan
ayrıca sitenın kurallarına göre üstüste 2 kere msj atmak yasak
eger bişi eklemek istıorsan üsttekı deiştir butonuna tıkla eklemek istediin cümleyi ekleyip kaydet demen yeterli
bu arada siteye hosgeldın  Sarılan
esenlikler...

arsene_lupin
Lord Of Chess
Krema

Adieu

arsene_lupin88@hotmail.com
« Yanıtla #193 : Ağustos 13, 2007, 16:39:08 »

film bulunduğu şehre gelmediyse ve fanların yorumlarıyla filmden bişeyler çıkarmaya çalışıyosan ve düzgün cümle kuruyosan fan oluyosun ayrıca filmi merakla bekliyorum Kızgın
Bir şey anlamadım Ne?
Ayrıca filmide izledim beğenmedim Dil Çıkaran
Bence oradaki büyü Avada Kedavra değildi Kararsız
Ayrıca ve ayrıca forumda ardarda mesaj atmak yasak diye biliyorum hani başkalarıda konuşsun onlarında fikrini alalım o bakımdan yane Göz Kırpan

Adieu şarkıları artık benim için çalıyo...
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #194 : Ağustos 13, 2007, 16:40:07 »

ben dedim zati ama neyse sanırım aynı zamnda mı attık ne  Hede Hödö

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: