|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #180 : Ağustos 13, 2007, 13:07:09 » |
|
o uğursuzluk büyüsünün sonuçlarını Filch'in yüzünde gördük aslında  Fred ve George yapmıştı ama olsun  eşek kadar sivilceler gayet iğrenç görünüyodu ve burnundaki patladığında içim gayet kalktı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Calypso
|
 |
« Yanıtla #181 : Ağustos 13, 2007, 13:09:30 » |
|
haa bi de helena bonham carter da müthişti beklediğimden çok daha iyi bir bellatrix lestarnge olmuş
|
|
|
|
|
|
~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~
~ Twilight ~
|
|
|
|
|
|
|
|
emwatson
|
 |
« Yanıtla #184 : Ağustos 13, 2007, 14:08:17 » |
|
bence film güzeldi ama kitaptaki bir çok şey yoktu filmde... Ama eğlenceliydi 
|
|
|
|
|
|
Bazen hiç başlamamak yarım bırakmaktan iyidir...
|
|
|
|
|
darth bormizyus
Süt
everybodys fool
|
 |
« Yanıtla #186 : Ağustos 13, 2007, 14:17:50 » |
|
filmde bella avada yaptı ama sirius ondan kurtulup harry'e dondu o sırada büyüden kurtulurken tüle cok yaklastıı icin tül onu iceri dogru cekti... zaten filmde fazla akılda kalıcak saheneler de yoktu...siriusun ölmesi, harrynin crucio büyüsünü yapmasıyla beynindeki voldemort sesleri, voldy vs. dumb sahneleri ve voldynin harrynin beedenindeki sahneleri güzeldi yani koca filmde sadece yarım saat güzeldi o kadar! bence filmi tam bi fiyasko olmaktan o yarım saat kurtarrmıs...zaten o yarım saati izliyenler başları unutuyo gibi bişey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #187 : Ağustos 13, 2007, 14:18:39 » |
|
yha çoğu sahneyi kesmişler hagrid in devlerle savaşını da verselerdi çoğu sahneyide olabildiğince deiştirmişler yha bell sriusu avada kedavrayla öldürmüoduki snra harryle cho nun öpüşme sahnesi ayrıcanada ihtiyaç odası 7,kattaydı
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
iclal
|
 |
« Yanıtla #188 : Ağustos 13, 2007, 16:09:38 » |
|
hala filmi izlemeyip kendine fan diyen fan varmı acaba??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #189 : Ağustos 13, 2007, 16:14:24 » |
|
hala filmi izlemeyip kendine fan diyen fan varmı acaba???  Bu nasıl bir cümle acaba yaaaa  şehirlerine henüz gelmediyse ne yapsınlar  Ayrıca sadece filmiyle yetinen fanlarda var sen onlardansın galiba 
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
|
susuzsu
Süt
|
 |
« Yanıtla #191 : Ağustos 13, 2007, 16:34:38 » |
|
Edit=Son birşey söylicem Sirius'un Avada Kedavradan sonra hemen ölmesi gerekmiyor mu?Adam can çekişti bir ara nasıl yaaa filmde tül yok mu? Gönderilme zamanı: Ağustos 13, 2007, 16:32:47
film bulunduğun şehre gelmediyse ve fanların yorumlarıyla filmden bişeyler çıkarmaya çalışıyosan ve düzgün cümle kuruyosan fan oluyosun ayrıca filmi merakla bekliyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2007, 16:36:41 Gönderen: susuzsu »
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #192 : Ağustos 13, 2007, 16:36:45 » |
|
tmm arki sakin ol  ayrıca sitenın kurallarına göre üstüste 2 kere msj atmak yasak eger bişi eklemek istıorsan üsttekı deiştir butonuna tıkla eklemek istediin cümleyi ekleyip kaydet demen yeterli bu arada siteye hosgeldın  esenlikler...
|
|
|
|
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #193 : Ağustos 13, 2007, 16:39:08 » |
|
film bulunduğu şehre gelmediyse ve fanların yorumlarıyla filmden bişeyler çıkarmaya çalışıyosan ve düzgün cümle kuruyosan fan oluyosun ayrıca filmi merakla bekliyorum  Bir şey anlamadım  Ayrıca filmide izledim beğenmedim  Bence oradaki büyü Avada Kedavra değildi  Ayrıca ve ayrıca forumda ardarda mesaj atmak yasak diye biliyorum hani başkalarıda konuşsun onlarında fikrini alalım o bakımdan yane
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
|
|