Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 21:52:04  

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 9169 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cracket_girl
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #135 : Ağustos 11, 2007, 21:40:30 »

bnce gayet gsll olmstu ama eskı sesler dha gsldı

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Ekim 12, 2008, 21:52:04 »

sir_maxi
Şeker
**

de__maxi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #136 : Ağustos 11, 2007, 21:55:17 »

Göz Kırpan eh demek en açıklayıcı kelime olurdu.4. filmide aynen bunun gibi yapmışlardı onada kafam bozulmuştu.

Bide fark ettinizmi şu HATAYI;Sirius fotoyu gösterdiğinde neville in anne ve babasından bahsetti....Ve şöyle birşey demişti;onların ÖLÜMÜ en kötüsüydü.Ama onlar ölmediki hala yaşıyorlar(biraz deli ama olsun Ağlayan Hede Hödö ) .Hadi bunu filimde değiştirdiklerini var sayalım.O zaman neden harryle neville arasında şöyle bir diyalog geçti(hatırladığım kadarıyla Terleyen )

-onlarla gurur duymalısın!
   -duyuyorum,ama şimdilik bunu kimsenin öğrenmesini istemiyorum..(umarım bu o sahneyi hatırlamanıza yetmiştir)

İlk bakışta bir acayiplik yok gibi duruyor.Kitapta böyle bir olgu vardı.Neville in anne ve babası akıllarını kaçırdığı için hastenede olduğu ve neville in  bunu kimsenin bilmesini istemediğini biliyoruz.Fakat filmde zaten alice ve frenk (adamın ismi doğru olmaya bilir Terleyen ) öldü denildi neden bu sahneyi çıkarmadılar?Yoksa neville filmde anne ve babasının delirerek öldüğünü mü kimsenin bilmesini istemiyor.İşte kafam burda karıştı..

Hahaha bence birçok kişi bu ayrıntıyı gözden kaçırmıştır.HADİ HADİ itiraf edin. Sırıtan

Alle warten auf das Licht
fürchtet euch fürchtet euch nicht
die Sonne scheint mir aus den Augen
sie wird heut Nacht nicht untergehen
und die Welt zählt laut bis zehn
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #137 : Ağustos 11, 2007, 21:58:37 »

evet filmde çok fazla saçmalık vardı..bnlardan biride harry nin eski z.anka yoldaşlığı resmini do odasına asmasıydı  Hede Hödö neville sahnesi için öyle yapmışlar ama ben pes dememek içn zor tuttum kendimi  Hede Hödö kardeşim bu gizli bi örgüt değilmi yaw  Hede Hödö sen nasıl tutup da anası babası sihir bakanlıında çalışanların yanında ahanda bu eski yoldaşlık diye o resmi asarsın  <.< Kararsız

3o.o6.2oo8
. . .
Synthetica
| cуяєlα αηנα cαямєllα |
Krema

CrueL * Reborn <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Ağustos 11, 2007, 22:16:38 »

Aslında güzeldi ama saçma yerler de yok değildi. Örnek vermeyeceğim, fazlası söylenmiş zaten. Umm sadece Sirius'un ölümü hemen geçti. Yani Bella büyüyü yaptı ve Sirius gitti. Bence çok kısaydı. Film de öyle. O kadar uzun kitabı okuyunca, film de biraz kısa geldi. Yine de tekrar  izlerim. ^^
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #139 : Ağustos 11, 2007, 22:19:28 »

ya ruh emıcıler öncekılerden cok farklıydı sirius'un köpek halide öyle yanı azkabn tutsagındakılere benzemıo  Kararsız
ama düello sahneleri gzldi
umbrıdge herzamnki gibi kötüydü
o cocugu nası aglatmıstı yha fred ve george sakınlestırıolrdı  Sırıtan
 bı daha David Yates oturmasın yönetmen koltugna  Kararsız  Şaşırmış
EDİT: maggonagalın sersemletme büyüsü yedigni göremedim  Kararsız bircok sahne kesilmiş pehh  Hede Hödö
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2007, 22:22:18 Gönderen: snape » Logged

mehmet_kings
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #140 : Ağustos 11, 2007, 22:22:09 »

ben filmi süper buldum birkaç eksiklikler var ama o eksiklikleri güzelce halletmişşler  film süperrrr ama hele bakanlık sahnelerini ve bellatriks sahneleri süper
Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Ağustos 11, 2007, 23:31:01 »

sir_maxi hakikaten iyi yere değinmişsin ben o hatayı fark edemedim bir de keske filme st.mungo sahnesini de koysalardı ya bugün gazetede yazmışlar en uzun hp kitabına en kısa film diye keşke tam tamına 3 saat olsaydı  Kararsız filmin iyi yanlarından biri ben dumbledore ve voldemort düellosunu kitaptan daha heyecanlı buldum Alkış

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
lord_voldemort_gfb
... Her Sonun Bir Baslangıcı Vardır ...
Telve

ℓσя∂ νσℓ∂ємσят

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #142 : Ağustos 11, 2007, 23:33:15 »

walla kımse kusura bakmasın bn flmı hc begenmedım berbat otesıydı hc bekledıgım gıbı ckmadı  Üzgün

ℓσя∂ νσℓ∂ємσят   ℓσя∂ νσℓ∂ємσят  ℓσя∂ νσℓ∂ємσят

_SeVeRuS_SnApE_
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #143 : Ağustos 12, 2007, 00:17:12 »

Bu film bence asla bir Zümrüdüanka yoldaşlığı filmi olamaz hiç beğenmedim rezalet hele o tabiri caizse 6 velet 6 tane ölüm yiyeni orda expeliarmus la nasıl alt ediyolar ve o ölüm yiyenlerin uçması çok saçma geldi dumbledore nin ise öyle şömineden çıkması rezaletti bence hiç de beklediğim gibi değildi hele hele o Woldi nin Dumbi yi diz çöktürtmesi saçmalığın daniskası koskoca dumbi nasıl diz çöker bee olaya bak kitapla alakası yok pek hoşnut değilim şahsen filme gittiğime pişman oldum sayılır bir de o korkak Umridge cadısı bir at adam'a büyü yapması beni gülmekten öldürdü at adamlarda onlara melez denince hönk gibilerinden durmaları çıldırttı beni hiç kitapla alakası yokya tamam bazı bölümlerini çekmek zorundasınız zaman yüzünden ama bari kitaba bağlı kalın yahu gwarp'un
-hermi hagır nire Kahkaha demesini duymak isterdim ama maalesef tabii filmi kitabın filmi olarak seyretmessek iyi bir film ama maalesef kitabın filmi ve kitapla uzaktan çooook uzaktan alakası var sadece konulara değinmişler o umridge cadısını sanki bir üstün büyücü gibi göstermeleri beni delirtti bide o duvarı yıkma sahnesi hele çğğğğğğğğğğğ Hede Hödö beceriksiz kadın bırakın duvarı yıkmayı o bir mum'u yakmayı becerebilirmi acaba ona bile şaşarım kadını korkunç göstericekler diye süper güç yapmışlar ve en son konu frenze neden yoktu yeni kehanet öğretmenimizi neden göremedik filmde öff deli oldum dediğim gibi eğer bir kitap filmi olmasaydı güzel film derdim...

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #144 : Ağustos 12, 2007, 00:21:45 »

çok kısa geçmişler daha uzun olsaydı keşke ve ayrıntılara da takılmamışlar en önemli sahneler bile atlanmış dier hp filmlerinden aldıım zevki alamadım

KaRa_eL
Cafe'den Uzaklaştırıldı
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : Ağustos 12, 2007, 11:05:02 »

film güzeldi ama çok kısaydı daha uzun ve ayrıntılı olsa daha iyi olurdu..Sirius ölüm sahnesinde harry nin bağrışı faln güzel olmuş.. serinin en güzel filmi idi ama kitaptaki çoğu yeri kesmişler savaştıkları sahneler faln..
source_of_happiness
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #146 : Ağustos 12, 2007, 11:17:59 »

selam arkadaşlar... ben filmi açıkçası hiç beğenmedim... film çok durgundu... harry nin bağırma sahnelerini çok merak ediyordum ama hiç de bağırmadı... filmin kitapla hiçbir bağlantısı yok... her şey çok değişik ve güzel değil... tek bakanlıktaki dövüş sahnesini sevdim ayrıca da sirius un ölüm sahnesinde ağladım!
.godric.0
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #147 : Ağustos 12, 2007, 11:59:59 »

color=red]Harry potter serisinin 5. kitabı olan zümrüdüanka yoldaşlığı; en kalın kitap olmasına rağmen 138 dk ile şimdiye kadar çekilen filmlerin en kısası
    kesinlikle filmde bir sürükleyicilik  yok Filmin yönetmeni david yates  kitabı sinemaya uyarlamak yerine HARRY POTTER la ilgilenmeyen insanları kitaptan ilginç sahneler alarak ilgilerini uyandırmaya çalışmış
     Filmde neredeyse kitabın yarısı anlatıldığı için ;ve J.K. ROWLİNG 'in kitabının  bir filmde katledilme noktasına gemesine izin  verdiği için ÇOK KIZGINIM Kızgın Kızgın Kızgın
    filmde pek çok bölümün es geçilmesine rağmen görsel olarak çok güzeldi .Testraller ,grwpe ,esrar dairesi gerçekten harikaydı.filmin gerçekten  keyif veren yanları vardı ama;
HARRY POTTER HAYRANLARINI BÜYÜK BİR HAYALKIRIKLIĞINA UĞRATTI.[/color][/size][/size]
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #148 : Ağustos 12, 2007, 12:01:47 »

Bu film bence asla bir Zümrüdüanka yoldaşlığı filmi olamaz hiç beğenmedim rezalet hele o tabiri caizse 6 velet 6 tane ölüm yiyeni orda expeliarmus la nasıl alt ediyolar ve o ölüm yiyenlerin uçması çok saçma geldi dumbledore nin ise öyle şömineden çıkması rezaletti bence hiç de beklediğim gibi değildi hele hele o Woldi nin Dumbi yi diz çöktürtmesi saçmalığın daniskası koskoca dumbi nasıl diz çöker bee olaya bak kitapla alakası yok pek hoşnut değilim şahsen filme gittiğime pişman oldum sayılır bir de o korkak Umridge cadısı bir at adam'a büyü yapması beni gülmekten öldürdü at adamlarda onlara melez denince hönk gibilerinden durmaları çıldırttı beni hiç kitapla alakası yokya tamam bazı bölümlerini çekmek zorundasınız zaman yüzünden ama bari kitaba bağlı kalın yahu gwarp'un
-hermi hagır nire Kahkaha demesini duymak isterdim ama maalesef tabii filmi kitabın filmi olarak seyretmessek iyi bir film ama maalesef kitabın filmi ve kitapla uzaktan çooook uzaktan alakası var sadece konulara değinmişler o umridge cadısını sanki bir üstün büyücü gibi göstermeleri beni delirtti bide o duvarı yıkma sahnesi hele çğğğğğğğğğğğ Hede Hödö beceriksiz kadın bırakın duvarı yıkmayı o bir mum'u yakmayı becerebilirmi acaba ona bile şaşarım kadını korkunç göstericekler diye süper güç yapmışlar ve en son konu frenze neden yoktu yeni kehanet öğretmenimizi neden göremedik filmde öff deli oldum dediğim gibi eğer bir kitap filmi olmasaydı güzel film derdim...
dumbi karanlık lorda diz çökmedi ki Kahkaha karanlık lord harrynin içine girdi ve dumbledore harryi iyi şeyler düşünmeye zorladı o da arkadaslarını düşündü yani sevgiyi karanlık lord da onun içinden cıktı ne alaka dumbinin karanlık lorda diz çöktügnün Hede Hödö

EDİT === SNAPE sahnelerine bayıldım Âşık
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2007, 12:03:41 Gönderen: snape » Logged

BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #149 : Ağustos 12, 2007, 12:28:01 »

ya yine kitabın içine etmişler sinir oldum. Bir kere gammaz cho değil arkadaşı   saçmalamışlar resmen. O kadar çok ayrıntı yine yok ki...

bunlar bir yana ikizlerin kaçısı, esrar dairesi,sirius'un ölümü (teknik açıdan), Dumbledore Voldy savaşı, bir çok şey çok güzeldi  Harry bir ara Dumledore'a bağırdı ya bana bakın diye bittim orada. Dumbledore harikaydı. Fugde'dan kaçışı bakanlığa gelişi bir çok şey..

sonra cho ile olan sahne baya uzunmuş şaşırdım yani, çok uzun beklemiyordum. Snape'in sümsükus sahnesini çok az çekmişler hiç beğenmedim.

Laklak Luna mükemmeldiii  Dumbledore'un makhemeye gelişi çok süperdi. Ruh emiciler biraz değişikti sanki 

Umbiridge iğrençi(güzel oyuncu ama oynadığı kişi salak) ikizlerin kaçışında üztüne brşey geldi ya koptum ben orada 

Grawp mükemmeldi  Umbiridge'İn kaçırılışı ama çook şey eksikti çok..

ve sirius'un ölümünü çok kısa yapmışlar harry'nin yaptıklarını da kısaltmışlar. ama yine de çok acıklıydı gözlerim doldu. Sonra voldi harrynin içine girince Dumbledore'un yaptıkları harrynin söyledikleri falan acayip acıklıydı. Filmi hem beğendim hem beğenmedim yani 

Ayrıca D.O mükemmeldi

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: