|
cracket_girl
|
 |
« Yanıtla #135 : Ağustos 11, 2007, 21:40:30 » |
|
bnce gayet gsll olmstu ama eskı sesler dha gsldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #137 : Ağustos 11, 2007, 21:58:37 » |
|
evet filmde çok fazla saçmalık vardı..bnlardan biride harry nin eski z.anka yoldaşlığı resmini do odasına asmasıydı  neville sahnesi için öyle yapmışlar ama ben pes dememek içn zor tuttum kendimi  kardeşim bu gizli bi örgüt değilmi yaw  sen nasıl tutup da anası babası sihir bakanlıında çalışanların yanında ahanda bu eski yoldaşlık diye o resmi asarsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Synthetica
| cуяєlα αηנα cαямєllα |
Krema

CrueL * Reborn <3
|
 |
« Yanıtla #138 : Ağustos 11, 2007, 22:16:38 » |
|
Aslında güzeldi ama saçma yerler de yok değildi. Örnek vermeyeceğim, fazlası söylenmiş zaten. Umm sadece Sirius'un ölümü hemen geçti. Yani Bella büyüyü yaptı ve Sirius gitti. Bence çok kısaydı. Film de öyle. O kadar uzun kitabı okuyunca, film de biraz kısa geldi. Yine de tekrar izlerim. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #139 : Ağustos 11, 2007, 22:19:28 » |
|
ya ruh emıcıler öncekılerden cok farklıydı sirius'un köpek halide öyle yanı azkabn tutsagındakılere benzemıo ama düello sahneleri gzldi umbrıdge herzamnki gibi kötüydü o cocugu nası aglatmıstı yha fred ve george sakınlestırıolrdı  bı daha David Yates oturmasın yönetmen koltugna  EDİT: maggonagalın sersemletme büyüsü yedigni göremedim  bircok sahne kesilmiş pehh 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2007, 22:22:18 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
mehmet_kings
|
 |
« Yanıtla #140 : Ağustos 11, 2007, 22:22:09 » |
|
ben filmi süper buldum birkaç eksiklikler var ama o eksiklikleri güzelce halletmişşler film süperrrr ama hele bakanlık sahnelerini ve bellatriks sahneleri süper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #141 : Ağustos 11, 2007, 23:31:01 » |
|
sir_maxi hakikaten iyi yere değinmişsin ben o hatayı fark edemedim bir de keske filme st.mungo sahnesini de koysalardı ya bugün gazetede yazmışlar en uzun hp kitabına en kısa film diye keşke tam tamına 3 saat olsaydı  filmin iyi yanlarından biri ben dumbledore ve voldemort düellosunu kitaptan daha heyecanlı buldum 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
|
|
_SeVeRuS_SnApE_
|
 |
« Yanıtla #143 : Ağustos 12, 2007, 00:17:12 » |
|
Bu film bence asla bir Zümrüdüanka yoldaşlığı filmi olamaz hiç beğenmedim rezalet hele o tabiri caizse 6 velet 6 tane ölüm yiyeni orda expeliarmus la nasıl alt ediyolar ve o ölüm yiyenlerin uçması çok saçma geldi dumbledore nin ise öyle şömineden çıkması rezaletti bence hiç de beklediğim gibi değildi hele hele o Woldi nin Dumbi yi diz çöktürtmesi saçmalığın daniskası koskoca dumbi nasıl diz çöker bee olaya bak kitapla alakası yok pek hoşnut değilim şahsen filme gittiğime pişman oldum sayılır bir de o korkak Umridge cadısı bir at adam'a büyü yapması beni gülmekten öldürdü at adamlarda onlara melez denince hönk gibilerinden durmaları çıldırttı beni hiç kitapla alakası yokya tamam bazı bölümlerini çekmek zorundasınız zaman yüzünden ama bari kitaba bağlı kalın yahu gwarp'un -hermi hagır nire  demesini duymak isterdim ama maalesef tabii filmi kitabın filmi olarak seyretmessek iyi bir film ama maalesef kitabın filmi ve kitapla uzaktan çooook uzaktan alakası var sadece konulara değinmişler o umridge cadısını sanki bir üstün büyücü gibi göstermeleri beni delirtti bide o duvarı yıkma sahnesi hele çğğğğğğğğğğğ  beceriksiz kadın bırakın duvarı yıkmayı o bir mum'u yakmayı becerebilirmi acaba ona bile şaşarım kadını korkunç göstericekler diye süper güç yapmışlar ve en son konu frenze neden yoktu yeni kehanet öğretmenimizi neden göremedik filmde öff deli oldum dediğim gibi eğer bir kitap filmi olmasaydı güzel film derdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #144 : Ağustos 12, 2007, 00:21:45 » |
|
çok kısa geçmişler daha uzun olsaydı keşke ve ayrıntılara da takılmamışlar en önemli sahneler bile atlanmış dier hp filmlerinden aldıım zevki alamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaRa_eL
|
 |
« Yanıtla #145 : Ağustos 12, 2007, 11:05:02 » |
|
film güzeldi ama çok kısaydı daha uzun ve ayrıntılı olsa daha iyi olurdu..Sirius ölüm sahnesinde harry nin bağrışı faln güzel olmuş.. serinin en güzel filmi idi ama kitaptaki çoğu yeri kesmişler savaştıkları sahneler faln..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
source_of_happiness
Süt
|
 |
« Yanıtla #146 : Ağustos 12, 2007, 11:17:59 » |
|
selam arkadaşlar... ben filmi açıkçası hiç beğenmedim... film çok durgundu... harry nin bağırma sahnelerini çok merak ediyordum ama hiç de bağırmadı... filmin kitapla hiçbir bağlantısı yok... her şey çok değişik ve güzel değil... tek bakanlıktaki dövüş sahnesini sevdim ayrıca da sirius un ölüm sahnesinde ağladım!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.godric.0
|
 |
« Yanıtla #147 : Ağustos 12, 2007, 11:59:59 » |
|
color=red]Harry potter serisinin 5. kitabı olan zümrüdüanka yoldaşlığı; en kalın kitap olmasına rağmen 138 dk ile şimdiye kadar çekilen filmlerin en kısası kesinlikle filmde bir sürükleyicilik yok Filmin yönetmeni david yates kitabı sinemaya uyarlamak yerine HARRY POTTER la ilgilenmeyen insanları kitaptan ilginç sahneler alarak ilgilerini uyandırmaya çalışmış Filmde neredeyse kitabın yarısı anlatıldığı için ;ve J.K. ROWLİNG 'in kitabının bir filmde katledilme noktasına gemesine izin verdiği için ÇOK KIZGINIM  filmde pek çok bölümün es geçilmesine rağmen görsel olarak çok güzeldi .Testraller ,grwpe ,esrar dairesi gerçekten harikaydı.filmin gerçekten keyif veren yanları vardı ama; HARRY POTTER HAYRANLARINI BÜYÜK BİR HAYALKIRIKLIĞINA UĞRATTI.[/color][/size][/size]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #148 : Ağustos 12, 2007, 12:01:47 » |
|
Bu film bence asla bir Zümrüdüanka yoldaşlığı filmi olamaz hiç beğenmedim rezalet hele o tabiri caizse 6 velet 6 tane ölüm yiyeni orda expeliarmus la nasıl alt ediyolar ve o ölüm yiyenlerin uçması çok saçma geldi dumbledore nin ise öyle şömineden çıkması rezaletti bence hiç de beklediğim gibi değildi hele hele o Woldi nin Dumbi yi diz çöktürtmesi saçmalığın daniskası koskoca dumbi nasıl diz çöker bee olaya bak kitapla alakası yok pek hoşnut değilim şahsen filme gittiğime pişman oldum sayılır bir de o korkak Umridge cadısı bir at adam'a büyü yapması beni gülmekten öldürdü at adamlarda onlara melez denince hönk gibilerinden durmaları çıldırttı beni hiç kitapla alakası yokya tamam bazı bölümlerini çekmek zorundasınız zaman yüzünden ama bari kitaba bağlı kalın yahu gwarp'un -hermi hagır nire  demesini duymak isterdim ama maalesef tabii filmi kitabın filmi olarak seyretmessek iyi bir film ama maalesef kitabın filmi ve kitapla uzaktan çooook uzaktan alakası var sadece konulara değinmişler o umridge cadısını sanki bir üstün büyücü gibi göstermeleri beni delirtti bide o duvarı yıkma sahnesi hele çğğğğğğğğğğğ  beceriksiz kadın bırakın duvarı yıkmayı o bir mum'u yakmayı becerebilirmi acaba ona bile şaşarım kadını korkunç göstericekler diye süper güç yapmışlar ve en son konu frenze neden yoktu yeni kehanet öğretmenimizi neden göremedik filmde öff deli oldum dediğim gibi eğer bir kitap filmi olmasaydı güzel film derdim... dumbi karanlık lorda diz çökmedi ki  karanlık lord harrynin içine girdi ve dumbledore harryi iyi şeyler düşünmeye zorladı o da arkadaslarını düşündü yani sevgiyi karanlık lord da onun içinden cıktı ne alaka dumbinin karanlık lorda diz çöktügnün EDİT === SNAPE sahnelerine bayıldım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2007, 12:03:41 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #149 : Ağustos 12, 2007, 12:28:01 » |
|
ya yine kitabın içine etmişler sinir oldum. Bir kere gammaz cho değil arkadaşı saçmalamışlar resmen. O kadar çok ayrıntı yine yok ki...
bunlar bir yana ikizlerin kaçısı, esrar dairesi,sirius'un ölümü (teknik açıdan), Dumbledore Voldy savaşı, bir çok şey çok güzeldi Harry bir ara Dumledore'a bağırdı ya bana bakın diye bittim orada. Dumbledore harikaydı. Fugde'dan kaçışı bakanlığa gelişi bir çok şey..
sonra cho ile olan sahne baya uzunmuş şaşırdım yani, çok uzun beklemiyordum. Snape'in sümsükus sahnesini çok az çekmişler hiç beğenmedim.
Laklak Luna mükemmeldiii Dumbledore'un makhemeye gelişi çok süperdi. Ruh emiciler biraz değişikti sanki
Umbiridge iğrençi(güzel oyuncu ama oynadığı kişi salak) ikizlerin kaçışında üztüne brşey geldi ya koptum ben orada
Grawp mükemmeldi Umbiridge'İn kaçırılışı ama çook şey eksikti çok..
ve sirius'un ölümünü çok kısa yapmışlar harry'nin yaptıklarını da kısaltmışlar. ama yine de çok acıklıydı gözlerim doldu. Sonra voldi harrynin içine girince Dumbledore'un yaptıkları harrynin söyledikleri falan acayip acıklıydı. Filmi hem beğendim hem beğenmedim yani
Ayrıca D.O mükemmeldi
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|