Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:20:31  

Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 9837 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mabel
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #105 : Ağustos 11, 2007, 02:04:47 »

açıkçası film güzzeldi hele ateş kadehi rezaletinden sonraaa süper mutlu çıkarsınız kesin (ben mesela)
kitapların hastası olan bir insan olarak beklediği görsellik  yönünden karşıladı diyebilirim ama hikaye biraz kopuk geldii özellikle bakanlığa gitme ya ne bilim izleyenler bilirler hemen bişeyden bişeye atladı gibi geldi sankiii banaa
ama cidden voldemortla dumpledora sahneleri güzeldi cidden güzel yapmışlarr efektler hoştuuu
ron la hermione aşkını da belli ediyolar iyice ron nasıl vuruyo grawpa (ismi yanlış yazmış olabilirim hagridin kardeşi işte anlayın) tatlım benim birtaneydi ronnn hele avişlerdeki o yeşil gözler bitirdi beni zaten
harry-cho öpüşme sahnesi bence gereksiz yere uzatılmış çok duygusuz geldi bana romantizmden eksikti zorlama geldi açıkçası
ginny yani bonnie cidden çok güzel kız olmuş hakkını yemiyim o  nasıl güzellik ya seviyodum zaten bugünden sonra hastasıyım  açıkçası onu görmek beni mutlu etti hemde çokk inşallah melez prenste bol bol yer alır kitapda fazla ama senaristlerin işi belli olmaz ginny nasıl güçlü büyücü olduğunu gördük bütün kahanetleri o yıktıı süperdi saçlar nasıl uçuştu o nasıl bir şeydi öyle patronus yaptı attı sanırım ama ben çok üzüldüm aşk acısı çekmesine hermione dedi ya chonun harrye aşık olduğunu öğrendik diye nasıl duraksadı hele ihtiyaç odasında öyle baktı ya içim nasıl garip oldu bilemezsinizz ahh ahhh
ben siriusun ölümü nasıl diyim beklediğim gibi üzüntü verici değildi bir anda oldu bitti  
ayrıca emma watsonında hakkını yemiyim hem güzel oynamış hemde cidden güzel kız
neyse bu akşamlık bu kadarrrrr herkese iyi ve potterlı gecelerrrr
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:20:31 »

ageis
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Ağustos 11, 2007, 02:19:18 »

Gercekten filmin ilk yarısında biraz afalladım.cnku daha ii ayrıntılar beklıodum
msesela dumbledore ile olan dialog daha ii olabılrdı.bi kere tonks kitapta daha iiydi.ama gene de cook ii bi film oldugu solenebilir.bu filmde harry yanlızdı daha cok.ron onla hiç çatışmadı.ayrıca hatırlarsanız d.o yu ispiyonlayan cho chang diildi. Kızgın
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Ağustos 11, 2007, 02:23:58 »

Yorumları okudum, genel olarak beğenilmemiş sanırım...
Cidden kötü müydü ya? Sanırım ben heyecandan pek bişey anlayamadım Hede Hödö Yok yok Ateş Kadehi'nden berbat olamaz...İzlediğim en iyi HP filmiydi, ekşın işte Hede Hödö

Ra1deN#
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #108 : Ağustos 11, 2007, 08:53:51 »

ya ben sunu soyleyebılırım kıtabı okumadan ızlıyenler cok begendı
ama kıtabı okuyanlar begenmemıs dogruda serının en uzun kıtabı serının enkısa ılımı
~FrozenHunter~
Severus Snape
Sert Espresso

Here come the tears..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #109 : Ağustos 11, 2007, 09:45:55 »

ya film genel olarak çok güzeldi ama ikinci bölüm daha da güzeldi. bellatrix'in sirius u öldürdüken sonra 5 yşındaki kız gibi koşup "sirius black'i öldürdüüm" sahnesinde nerdeyse gülmekten koltuktan düşüyodum Kahkaha

filmde beğendiğim başka sahneler de var tabii ki:

-Umbridge in snape in dersine girmesi ve tabii ki de ron un en gergin anda gülmesi
-fred le george un kaçısı
-azkabandan kaçarken bellatrix in gülüşü
-bütün savaş sahneleri (özellikle de dumbledore la voldemort un savaştığı sahnede dumbledore un suyu bükmesi)
-ve en baştaki ruh emici sahnesi(tam beklediğim gibiydi)

ve çok üzüldüm bütün kitapta ginny nin yarasa umacı büyülerinden bahsediyodu ama filmde bi tane bile yapılmadı(onun yerine reducto demişler  Hede Hödö)

Darkness will be no more in the Golden Era..
hermi elif
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Ağustos 11, 2007, 11:14:45 »

Valla söyleycek fazla  birşey yok gibi.Ama bellatrix harbiden deli rolünü oynayan  birine verilmiş.Filmin asıl iyi yanı 2. yarı.Bakanlıkta geçen olaylar.Ben severus öldüğünde ağladım bile Ağlayan
kardeş severus değil sirius ölüyo

Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan
Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan
Gerçeçi arıyorsan
Eğer sözlere değil kalbe inan
Birgün gerçekten
Sadece gerçekleri duymak istiyorsan
Kalp seni gerçeğe götürecektir
Daima buna inan

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
hermi elif
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Ağustos 11, 2007, 11:43:41 »

Filme ilk gün gittim ve söyleyeceğim iki kelime film müthişti.
Harry ve Dudley in saldırıya uğradığı sahne müthişti
Fered ve George un ayrıldığı sahne mükemmeldi
Özellikle DO. çalışmaları çok eğlenceliydi
Bellatrix rolünü iyi oynamış
Bakanlıktaki tüm düellolar harikaydı
Luna ve Harry nin testrallerle olan sahneleri güzeldi
Sirius un ölüm sahnesi muhteşemdi
David Yates iyi iş çıkarmış

Olumsuz Eleştriler
Kitapta olmayan bir sürüğ sahne var
Mundungus,at adam Firenze,Marietta,Doby,Profesör Sprout,SBD.leri yapan kişiler filmde yoktu
Snape in en kötü anısı tahmin ettiğim kadar harika değildi
İhtiyaç odasını Neville buluyor
Quidditch,SBD ler,St Mungo Sihirsel Hastalıklar ve Sakatlıklar hastanesi,Hızır Otobüs sahneleri filmde yok

Ama bn yinede filmi çok beğendim ve herkese tavsiye ederim

Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan
Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan
Gerçeçi arıyorsan
Eğer sözlere değil kalbe inan
Birgün gerçekten
Sadece gerçekleri duymak istiyorsan
Kalp seni gerçeğe götürecektir
Daima buna inan

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
ottomanemp1re
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #112 : Ağustos 11, 2007, 11:45:16 »

Filmi dün izledim ve hala etkisindeyim. Mükemmeldi, dün bilet bulabilmek için ordan oraya koşturdum ama tabii ki de mutlu son...

Kanatlanip uçsan neye yarar ? Gökyüzünde kara helikopter pusuda beklerken. Bedenin, zihnin rahat edemez ki. Yesermez ki baris çiçegi, kan akarken insan gülmez ki,
tebessüm edemez ki, durum ciddi... durum ciddi...

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #113 : Ağustos 11, 2007, 12:27:13 »

Zümrüdüanka yoldaşlığı ne kadar heycanlandırsda beklediğim gibi olmadı. Tabi ki 1114 sayfalık kitabı uyarlamak zor ama yine önemli sahnelerin kısa kısa verilmesi hoşuma gitmedi 3 saat boyunca etkilendiğim çok sahne oldu ama diğer harry potter filmlerinden aldığım zevki alamdım
ayrıca öpüşme sahnesi çok güzeldi
baknlıkta yapılan savaşta sirius'un ölümüde iyi canlandırılmıştı
en çok Voldemort la Dumbledore'un düellosu hoşuma gitti
harry'nin Sirius öldüğündeki hali tüylerimi diken diken yaptı.
bir de filmin sonunda cast geçerken herkesin salonu terk etmesi çok sinir bozucuydu sonuçta bu filme emeği geçen tüm insanlara saygısızlık.
filmin efektleri ve müzikleri mükemmeldi.

mabel
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #114 : Ağustos 11, 2007, 12:35:11 »

ben açıkcası filmi herkesin gidip izlemesini tavsiye edicem çünkü harry potter kitaplarının hastasıysanız filmi izlemelisiniz kötüde olsa iyide olsaaa izleyin  ben beğendim aamaa dediğim gibi eksiklikler fazlaydı biraz atlamaca olmuşş ama güzeldii
ben tonksu çok sevdim çok sempatik geldi açıkçası cidden bir daha giderim filme gidebilirsem tabi annemlerden habersizzz
siriusun vaftiz oğlumu rahat bırak demeside güzeldii tonksa kıl oldum açıkçası kaçık geldi bana kafada varmış gibisinden yani
ayy fredlerin uzayan kulaklarıda hoştu aslında ben daha farklı beklemiştim ama neyse açıkçası ben birde daha çok bağaran harry istemiş   ayrıcA  kötü kadın umbridge da d.o nasıl verdi cezayı cadı kadın onada uyuz oldummm
birde dumpledora harry sahnesini daha anlaşılır ve açıklayıcı isterdim ama dumpledorun umbridgeden kaçışı mükemmeldi cidden hoş olmuşşş
filme gidin arkadaşlar yorumlarıda bence gittikten sonra okuyunki nasıl diyim böyle heyecanla bekleyip kendinizce eleştiri yapabilmek için mesela ben ilk gün izliyim diye sabahın köründe kalktım pek huyum değildir sevgi böyle bişey işte neyse sevgiyle kalınnn

mabel
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #115 : Ağustos 11, 2007, 12:37:56 »

kaçık diye bellayı kastedmiştimm özür dilerimmm
gündüzyürüyen
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #116 : Ağustos 11, 2007, 12:41:59 »

yawf Çorum da film gösterime girmedi 21 eylül de girecekmiş :'(bu yüzden filmi izleyemedim
ama 1 haftaya kadar Ankara'ya gidiyorum orada izleyeceğim  Gülümseyen
!x!
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Ağustos 11, 2007, 12:53:07 »

ciiden çok ktüydü yaa ..resmen ilk kez br hpf,lm,nde uykum geldi.. Üzgünçok çok çok üzgünüm...
iesendag
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #118 : Ağustos 11, 2007, 13:16:03 »

ama sonuç olarak bir hp filmi iyisiyle kötüsüyle o bizim hp miz.  Gülümseyen

beni bir ben anlarım bir beni yaradan, bana bir ben lazımım birde beni anlayan
albus_snape_potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Ağustos 11, 2007, 13:55:42 »

filme uyarlaması bence gayet iyiydi...sonuçta bişi şekilde kesmeleri gerekiodu Göz Kırpan kitapla karşılaştırıldığında tabiki büyük eksiklikler ve farklar var ama filme güzel dönüştürmüşler Gülümseyen diğer filmlerin arasında da en güzeli buydu bence Alkış
Sayfa: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: