filmi 3 boyutlu izledim huh!

nysee bence çok başarılı deildi. yani gözümü kırpmadan severek heyecanla izledm hatta filmden soora hiç susmadım şöle gzldi böle gzldi die ama bu HP'ın bendeki daimi etkisi sadece..
kitaba göre çok kısaydı.olaylar çok hızlı hızlı geçti.yanlışlar vardı.mesela neville'lı bi bölümde 'crucio' deil de 'kadavra' laneti dediler. bu yanlış bi kere daha tekrarlandı ama yerini unuttum.

daha uzun daha gzl bişey beklerdm açıkçası. çünkü en sevdiim hp kitabıydı bu ve biraz hayal kırıklıı oldu soradan.duruşma çok hızlı geçtii,ev cini ve siriusun annesinin tablosu detayları yok denecek dkr azdıı,okul dönemi yine hızlıydı çok ayrıntısızdı,snapele düşünseli bölümü yetersizdi[ki düşünseli bile yoktu xD],sbd'leri hiç göstermediler,choyla öpüşme dışında hiç doru düzgn bişey olmadıı,esrar dairesi bölümü çok hızlıydıı[ama 3D bölümüydü burası ve en sevdiim sahneydi. ehuh] ve sirius birden öldü

tonks'u çok az gösterdiler. hoşuma gitti oyuncu kız ^^ saçları çok gzldi ehueh.
belatrixe bayıldım zaten.en iyi oydu bu filmde.daha iiisi olabilir miydi bilmiorum. çok başarılı bi oyuncu ve çok gzl bi kadın(Y)
rup çok çok çok ttlıydı bu filmde yha xD
cho da pek bi çirkindii..pff.

yau nie cho oldu gammazlayan[istemeyerek de olsa tabi.]

hiç hoşuma gitmio kitabtakilerin deiştirilmesi.
bi de duruşmanın erken saate alındıını kingsley söledi daha arthurun ofise gitmeden kolay yırttılar o sahneden bölese

beklentilerimi pek karşılamadı ama dedm yha HP büyüsü.. beni her şekilde etkiler ^^ yine de ellerine sağlık ekibin..
umarım 6.film bunu telafi eder..
editt: lily'nin gençlii jamesin gençliinin arkasndaymş.ben de görmedm ama arkadaşım görmüş xD