Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:26:07  

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 9844 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*DaRkNeSs*
°~♥~°TuĞçE°~♥~°
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Ağustos 10, 2007, 19:07:36 »

Açıkçası film beni tatmin etmedi..Bazı yerler o kadar çok atlanmışki hiç özü kalmamış..Güzeldi ama 5. kitap gibi değilde sanki ona benzeyen başka bir film gibi geldi bana.. <.< <.< Kızgın Kızgın Kararsız Kararsız

нιм,єναηєѕ¢єη¢є νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!!
°~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:26:07 »

emmafanclup
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Ağustos 10, 2007, 19:18:36 »

evet bende filmi izledim ve çok iyiydi oyuncularda çok iyiydi gerçekten... benim gözüme en çok çarpan lunaydı beni çok ama çok etkiledi çok iyi oynadı bence

OcToBeR
arwen
Demleme Çay

Sally's Song

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ağustos 10, 2007, 19:20:31 »

Film gerçekten çok güzeldi fakat bazı yerleri çok atlamışlar Kararsız Sirius'un ölüm sahnesi çok etkileyiciydi  Ağlayan En beğendiğim bölüm Bakanlık sahneleri oldu  Hede Hödö

" One book to charm them all and in gladness bind them... "

Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ağustos 10, 2007, 19:26:41 »

birde umbrigde cadısını kitaba göre daha sevimli yapmışlar  Kızgın olacak şey değil.rezil etmişler ya offfffffff of  Ağlayan

Dr. Braddy Bar

Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ağustos 10, 2007, 19:30:34 »

umarım 6.film bu kadar kısa olmaz  Gözlerini Deviren bu arada ben genç  lily i görmedim yaw gören varmı 5 saniyelik sahne içinde  Hede Hödö
Ah ah dertli olduğum kısım o,Lily'i göremeyince o anıda umutlarım nasıl yıkıldı bilemessin ha şimdi gelecek aha şimdi gelecek die bekledim ama gelen giden olmadı Ağlayan Ağlayan
Yok yaw,en heyecanla beklediğim yer o anıydı benim Kararsız Daha ayrıntılı yapmalarını çok isterdim <.< Üzgün
+DimpLe+
Şeker
**

seni kahrolası.. xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ağustos 10, 2007, 19:32:19 »

filmi 3 boyutlu izledim huh! Dil Çıkaran
nysee bence çok başarılı deildi. yani gözümü kırpmadan severek heyecanla izledm hatta filmden soora hiç susmadım şöle gzldi böle gzldi die ama bu HP'ın bendeki daimi etkisi sadece..
kitaba göre çok kısaydı.olaylar çok hızlı hızlı geçti.yanlışlar vardı.mesela neville'lı bi bölümde 'crucio' deil de 'kadavra' laneti dediler. bu yanlış bi kere daha tekrarlandı ama yerini unuttum. Gözlerini Deviren daha uzun daha gzl bişey beklerdm açıkçası. çünkü en sevdiim hp kitabıydı bu ve biraz hayal kırıklıı oldu soradan.duruşma çok hızlı geçtii,ev cini ve siriusun annesinin tablosu detayları yok denecek dkr azdıı,okul dönemi yine hızlıydı çok ayrıntısızdı,snapele düşünseli bölümü yetersizdi[ki düşünseli bile yoktu xD],sbd'leri hiç göstermediler,choyla öpüşme dışında hiç doru düzgn bişey olmadıı,esrar dairesi bölümü çok hızlıydıı[ama 3D bölümüydü burası ve en sevdiim sahneydi. ehuh] ve sirius birden öldü Üzgün

tonks'u çok az gösterdiler. hoşuma gitti oyuncu kız ^^ saçları çok gzldi ehueh.
belatrixe bayıldım zaten.en iyi oydu bu filmde.daha iiisi olabilir miydi bilmiorum. çok başarılı bi oyuncu ve çok gzl bi kadın(Y)
rup çok çok çok ttlıydı bu filmde yha xD
cho da pek bi çirkindii..pff. <.< yau nie cho oldu gammazlayan[istemeyerek de olsa tabi.]  Gözlerini Deviren hiç hoşuma gitmio kitabtakilerin deiştirilmesi.
bi de duruşmanın erken saate alındıını kingsley söledi daha arthurun ofise gitmeden kolay yırttılar o sahneden bölese <.<

beklentilerimi pek karşılamadı ama dedm yha HP büyüsü.. beni her şekilde etkiler ^^ yine de ellerine sağlık ekibin..
umarım 6.film bunu telafi eder..

editt: lily'nin gençlii jamesin gençliinin arkasndaymş.ben de görmedm ama arkadaşım görmüş xD

hainElf
Şeker
**

pek köklü ve asiL BLACK ailesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : Ağustos 10, 2007, 19:38:55 »

Film gerçekten çok güzeldi fakat bazı yerleri çok atlamışlar Kararsız Sirius'un ölüm sahnesi çok etkileyiciydi  Ağlayan En beğendiğim bölüm Bakanlık sahneleri oldu  Hede Hödö

abi zaten tek mükemmel sahne sirius lu olanlar ve ferd&george un kaçısıydı.  gerçekten de resmen pazara hitap eden çıkar amaçlı bir film.okuyucuları pek düşündüklerini sanmıyorum.tamam bakanlıklı sahneler güzel etkileyici filan ama göz boyamışlar o efektlerle. Cool
   ne harry nin içinde bulunduğu duygu karmaşası
   ne acısı
   ne dumbledore un onunla konuştuğu tek bir kelimenin bile  ne kadar önemli olup harry i etkilemesi
    anılar,düşünseli
    yani bunlar olmalıydı filmde.en uzun en güzel kitaba yazık ettiler okuyucular açısından.ama tam bir pazar filmi o tartışılmaz.hasılatı da götürüyor zaten.

benim için en önemli karakterdi belki sirius. :'(ve 7.kitap için en kilit konuşlardan biriydi snape-lily  james li sahneler.ama pek olmamış sanırım.nys yine de hp bizim 2.hayatımız.  eminim 2.  3. izleyişimizde sevicez yine. Kahkaha Gülümseyen

PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ağustos 10, 2007, 19:43:59 »

Çok kısa kesilmesi haksızlık bize yaa Malfoy bile çok etkisizdi 2 snlik tehdit o kadar Kızgın bu film üçlemeyi bile üçlemeden çıkarmıştı Kararsız herşeyin yeri değişmiş olması hiç güzel bişey değil Üzgün ben duygulanamadım gülemedim Terleyen yani tebessüm ve şaşkınlık hissettim o kadar XD Luna cidden güzel oynamış ve çok tatlıydı Gülümseyen ses efektleri ve korku içeren gizem sahneleri için gayet iyi ama en başarılı yer Esrar Dairesi..Sirius Black'i öldürdüm diye koşan Bella ve Harry sahnesi bile böyle değildi..Onu bile kesmişler yaa Üzgün Lily 'yi bende göremedim Şaşırmış
*DaRkNeSs*
°~♥~°TuĞçE°~♥~°
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Ağustos 10, 2007, 19:49:09 »

umarım 6.film bu kadar kısa olmaz  Gözlerini Deviren bu arada ben genç  lily i görmedim yaw gören varmı 5 saniyelik sahne içinde  Hede Hödö

Evet bende Lily'yi aradım ama göremedim zaten çok kısa olmuştu.. <.< <.<
« Son Düzenleme: Ağustos 10, 2007, 19:52:28 Gönderen: *DaRkNeSs* » Logged

нιм,єναηєѕ¢єη¢є νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!!
°~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
siriusblack_hedo
Kakao

!!!!ToUjOuRs PuR!!!!lost!!!

hedoblack@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : Ağustos 10, 2007, 19:53:35 »

bende şimdi filmden geliyorum aslında sölencek pek bişi yok ama bu kadar kalın kitaba bu kadar kısa film çekilmezdi.Aama ben zaten sırf  Sirius için gittim.olsun yinede harry potter büyüsü beni bi şekilde etkiledi ve hala voldemort un harry i ele geçirdiği sahne aklımdan çıkmıyorr... Ağlayan

!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!!
(Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
OcToBeR
arwen
Demleme Çay

Sally's Song

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Ağustos 10, 2007, 19:54:59 »

Lily'i bende göremedim  Kararsız Snape in anısını çok kısa gösterdiler zaten  Kararsız

" One book to charm them all and in gladness bind them... "

Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Ağustos 10, 2007, 19:55:31 »

bu filmde Harry ölseydi hiç şaşırmazdım  Hede Hödö

Dr. Braddy Bar

amy_hp
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Ağustos 10, 2007, 20:25:21 »

amaaan çok iğrenç rezalet bişiydi ben fragmanı izlediğimde mükemmel görünüyodu ama filmi görünce sankiş fragmana bi kaç sahne eklenmiş gibi geldi bana özet gibiydi yaa hatta karışık özet çünkü her şey birbirine girmiş filmde kitaptaki gibi doru dürüst bi sıra yoktu bide herkes çok kasıntı oynamış hele emma watson allahım sürekli bi gerginlik aynı somurtuk yüz ifadesi sürekli falan bay geldi içime diğerleride öyleydi harry ortrak salonda seamus la kavga ediyo güya bağırıyto falan ama tek bi kıpırtı yok dimdik duruyoo

bu arada seslendirmelerde her zamanki gibi çok kötüydü sürekli bi sakinlik falan hiç heycan vermiyodu insana sonra sihir bakanlığına sırlar bakanlığı dediler cruciatus lanetine kadavra laneti dediler allahım deliresim geldi bu kadarsaçmalanmaz

tej beğendiğim sahen siriusun ölüm sahnesiydi lupinin harryi tutuş anı gerçektenm çok duygusaldı ama dier sahnele berbattı bakanlık ve dövüş sahneside dahil

ama olsun sonuçta daniel radcliff i görmüş oldk bu bile izlemeye yeterdi bence Gülümseyen Alkış
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Ağustos 10, 2007, 20:29:28 »

amaaan çok iğrenç rezalet bişiydi ben fragmanı izlediğimde mükemmel görünüyodu ama filmi görünce sankiş fragmana bi kaç sahne eklenmiş gibi geldi bana özet gibiydi yaa hatta karışık özet çünkü her şey birbirine girmiş filmde kitaptaki gibi doru dürüst bi sıra yoktu bide herkes çok kasıntı oynamış hele emma watson allahım sürekli bi gerginlik aynı somurtuk yüz ifadesi sürekli falan bay geldi içime diğerleride öyleydi harry ortrak salonda seamus la kavga ediyo güya bağırıyto falan ama tek bi kıpırtı yok dimdik duruyoo

bu arada seslendirmelerde her zamanki gibi çok kötüydü sürekli bi sakinlik falan hiç heycan vermiyodu insana sonra sihir bakanlığına sırlar bakanlığı dediler cruciatus lanetine kadavra laneti dediler allahım deliresim geldi bu kadarsaçmalanmaz

tej beğendiğim sahen siriusun ölüm sahnesiydi lupinin harryi tutuş anı gerçektenm çok duygusaldı ama dier sahnele berbattı bakanlık ve dövüş sahneside dahil

ama olsun sonuçta daniel radcliff i görmüş oldk bu bile izlemeye yeterdi bence Gülümseyen Alkış

Eet o kavga etme durumlarında öle boş boş durması konusunda çok haklısın Kararsız
Bazı yerlerde duyguyu tam verememişler Kararsız
Ama sihir bakanlığı ve ordaki dövüş sahneleri gerçekten süperdi Alkış
Shiniko
Şeker
**

Love=Kuchiki Rukia

kobecaner_@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #44 : Ağustos 10, 2007, 20:31:57 »

Açıkcası ben de herkes gibi çok büyük beklentileri olan biri olarak hayal kırıklığına uğradım. Hangi sahnede olduğumuzu anlayamadım  Terleyen Bir bakıyorsun Sirius karşında bir bakıyorsun, tatil bitmiş Hogwarts'a dönmüşler. Ayrıca ilk defa bu filmde oyuncuya küfür ettim Sırıtan Dudley Harry'e ailesiyle ilgili acı gerçeği söylerken, Bellatrix'in Neville'e sözleriyle işkence yaptığı kısımda ve son olarak Umbridge Harry'e tokat attığında...

Film idare ederdi, sanırım sizin de dediğiniz gibi HP büyüsü... Etkiliyor insanı. Bu filmi izlerken bazı şeyleri anladım; Ron'un sadakat'e karşılık geldiğini ve bazen benzerliklerin değil de farklılıkların önemli olduğunu...

Aaah... Unutuyordum, oyuncular ne kadar da büyümüş öyle Gülümseyen Neville Harry'nin iki katı Dil Çıkaran Bonnie'ye de bayıldım...

Sirius'un öldüğü sahneyse  Ağlayan Gözlerim doldu ama ağlamayı başaramadım  Ağlayan Ağladığım sahne Voldemort'un Harry'i kontrol ettiği sahneydi, bütün o anılar, arkadaşları. Sirius...  Ağlayan

İnşallah Melez Prens kitabına uygun, karanlık bir havada geçer.
« Son Düzenleme: Ağustos 10, 2007, 20:33:33 Gönderen: Shiniko » Logged

NBA Hayran Klubü
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: