|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 04, 2006, 00:32:52 » |
|
evet işte bende tam onu dmk istiyodum
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
|
|
|
|
mrtdrl
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 04, 2006, 00:41:25 » |
|
bence bu film hüsran olucak  bana öle gelio çünkü yönetmeni beğenmedim açıkçası artık iskoçyadada çekimleri yapmayacaklar vede rüyalar umbridge sihir bakanlığı voldemort heerşey birbirine girecek işin içinden 2007 haziranına kadaar çıkmazlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 05, 2006, 21:47:59 » |
|
kesinlikle uzun olsun da isterlerse 3 bölüm olsun:P
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
üç büyücü turnuvası
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #35 : Şubat 07, 2006, 21:39:08 » |
|
burdan flm ekibine duyurum flm çok uzun olsun 1117 sayfa kısaltılmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs.potter
melek yüzlü kara kanatlı seytan
Şeker

life is bad keep your back;)
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 10, 2006, 20:56:28 » |
|
burdan flm ekibine duyurum flm çok uzun olsun 1117 sayfa kısaltılmaz
bende katılıyorum filmin çok uzun olmasını isterim ikiye bölsünler farketmez ama kısaltmasınlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fortune Major
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 06, 2006, 02:49:34 » |
|
Valla ben 3.5 saate razıyım.... Israr etmeyin aşağısı kurtarmaz.  Ama adım gibi biliyorum ki, filmi yine 2.5 saate sığdırırlar. Sağını, solunu, ortasını, üstünü,altını ve bilmem neresini kesip yine kuşa çevirirler. zaten Filmin adıda ANKA KUŞU... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.A.B.
Şeker

mimbulusun siteye geri alınmasını istiyorummm.
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 26, 2006, 19:37:27 » |
|
bu film 3 saat sürer bence daa da uzun olmasını isterim ama olmaz heralde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eceandharry
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 16, 2006, 22:02:54 » |
|
film normalde uzun olur ama bence 2 ye keserler ayrı ayrı olarak ateş kadehidse öle olcaktı ama onu kısallatılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrixlestrange
#SO SLYTHERİN#
Krema

**SO SLYTHERİN**
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 16, 2006, 22:04:36 » |
|
4. film gibi yarım yamalak olmasın da!!!
|
|
|
|
|
|
VOLDEMORT BENİM DÜNÜM BUGÜNÜM VE GELECEĞİM... ÖLÜM YİYENLER...
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 22, 2006, 15:13:07 » |
|
bu film biras daha yarım olabilir bence  çünkü daha çok olay var ve daha çok sayfa var  o yüsden ayrıntı atlanabilir 
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 22, 2006, 21:14:53 » |
|
bu film biras daha yarım olabilir bence  çünkü daha çok olay var ve daha çok sayfa var  o yüsden ayrıntı atlanabilir  katılıyorum,çünkü hepsini ayrıntısıyla çekseler film çok uzun sürer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEDRİC HAYRANI
Süt
K@HvE b@h@nE cEdRiC ş@h@nE
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 27, 2006, 19:54:21 » |
|
anlaşılan filmde olmayacaklar. ama Marietta mutlaka olmalı 5. filmde. yoksa kim gammaz olacak ki?? lavender de 6. filmde mecburen olacak  katılıyommm
|
|
|
|
|
|
RoBeRt P@TtİnSoN @sIl @şKıM
|
|
|
CEDRİC HAYRANI
Süt
K@HvE b@h@nE cEdRiC ş@h@nE
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 27, 2006, 19:56:15 » |
|
aslında marietta ateş kadehinde göründü hani ron harryye bir ejderhayla başa çıkabiliryorsunda bir kızla mı başa çıkamıyorsun dediği yere chonun yanın kıvırcık saçlı bir kız var işte o marietta
|
|
|
|
|
|
RoBeRt P@TtİnSoN @sIl @şKıM
|
|
|
|