|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« : Ocak 11, 2006, 22:24:10 » |
|
Harrypotterfanzone.com sitesinin haberine göre Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin oyuncu seçmeleri tamamlandı. Habere göre filmde yer alacak olan Tonks, genç Lily,genç Lupin,genç Snape,genç James ve tabii ki Luna karakterlerini oynayacak kişiler belirlendi ve gelecek hafta açıklanacak. Seçmeleri gerçekleştiren ajans ile bağlantıda oldukları belirtilen haberde kitapta yer alan Marietta Edgecombe ve Lavender Brown karakterlerinin seçmeleri hakkında ise hiç bir bilgi almadıklarını ifade ettiler. Buradan bu iki karakterin filmde yer almayacağı fikrini çıkarabilir miyiz?
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
|
catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2006, 16:52:00 » |
|
valla bilmiyorum olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron220
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2006, 20:02:20 » |
|
hersey olabılr harry bu hersey olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2006, 21:47:01 » |
|
anlaşılan filmde olmayacaklar. ama Marietta mutlaka olmalı 5. filmde. yoksa kim gammaz olacak ki?? lavender de 6. filmde mecburen olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2006, 23:04:54 » |
|
olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2006, 13:08:50 » |
|
duyduğuma göre lovegood seçmelerine 10.000' yakın kişi katılmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2006, 19:03:12 » |
|
lavenderi salla da marietta olmalı kim gammaz olcak. cho mu??? ama ben luna yı çok merak ediyorum.bi açıklansa kim olcağı 
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 22, 2006, 16:31:21 » |
|
anlaşılan filmde olmayacaklar. ama Marietta mutlaka olmalı 5. filmde. yoksa kim gammaz olacak ki?? lavender de 6. filmde mecburen olacak  olmassa olmaz yoksa ron kimle öpüşçek??
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2006, 21:46:15 » |
|
Bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2006, 11:02:40 » |
|
belki marietta ve lavender olmayabilir. belki de önceden bulundu seçmelere de ihtiyaç kalmadı!!!!
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
Ozicano
Süt
Ejderha Mızrağı Manyağı...
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 28, 2006, 17:21:29 » |
|
Marietta oynamasa bile bir yolunu bulurlar, belki gammaz olmaz Umbridge ve mangası kendiliğinden bulurlar filan.. 3. filmi Oliver olmadan çekebildilerse, Marietta ve Lavender olmadan da bu filmi hayli hayli çekerler ama ne kadar iyi olur bilmem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 28, 2006, 19:56:13 » |
|
Bu filmin daha özenli yapılmasını istiyorum gerekirse de 3 CD olsun film aynı Er Ryan'ı kurtarmak gibi. Doğru dürüst olsun uzun olsun çünkü 5. kitap kitaplar içinde en uzun ve en çok olay içerenlerden biri hikayeleri atlamamaları lazım. Umudum var 4. filmin yönetmeni yönetmeyeceği için. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|