Ladymort
Süt
VOLDEMORT BENİM GEÇMİŞİM BUGÜNÜM GELECEĞİM...
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2006, 12:51:54 » |
|
napsın gariban artık benimde cıldırmam lzm dedi cıldırdı  bende her hermione yazısın ve ukala tavıralrını görünce ÇILDIRMAM LAZIM diyorum tutuyorum kendimi olgunluk meselesi
|
|
|
|
|
|
BÜYÜKLÜK HASETE YOL AÇAR HASET KİNE YOL AÇAR KİN İSE YALANLARI DOĞURUR...
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 21, 2006, 14:15:26 » |
|
ya bence annayışlı karşılamak lazım. sirius onun sadece mektup arkadaşı değil gerçek babası gibiydi. sizin babanız ölse naparsınız???
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
Evans
Sofya
Süt
D.O FAN CLUB Başkanı
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 26, 2006, 20:55:47 » |
|
Ya harry'ye de yazik Dumpledore'ada. Su bakimdan Herinin gerçek bi dostu öldü. Harry de Dumpledore'a bagirdi felan ama o Harry nin iyiligini istedi.
|
|
|
|
|
|
D.O FAN CLUB/ MANTIĞIN EFENDİSİNDENİZ
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 01, 2006, 18:23:11 » |
|
ergenlik cağı sorunları ve bişeylerin gizlenmesini kimse sevmez o yaslarda.. yani ondan gizlenmesi fln ben normal karslıorum ama her sinilenince hermi ve rona bağırmasına gıcık gıvaz olmustum =S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevqa
Şeker

Kahve Bahane Üyeler Şahane
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 01, 2006, 19:04:21 » |
|
Ben kendimi Harry' nin yerine koyduğumda ona hak veriyorum. Onun yerinde ben olsaydım daha kötü olurdum Tongue
Yaşadıkları başından beri yeterince kötüydü zaten.Anne babasız sevgisiz büyüdü.Öncelikle arkasında onu her fırsatta öldürmeye çalışan bir katil var. Bir insan gözleri önünde öldürüldü. Bunun üzerine her şeyden kopmuş bir şekilde onu insan yerine koymaya tenezzül bile etmeyen, gözlerine her bakışında nefret okuduğu insanlarla birlikte tam 2 ay geçirmek zorunda kaldı. [Ve düşünün bir pc si bir msn i bile yoktu zaman geçirmek stres atmak için. Grin ]
Kimse ona hiç bir şey açıklamadı. En iyi iki arkadaşının ondan habersiz kovukta eğlendiğini düşünüyordu. [ Ben olsam bende aynen bunu düşünürdüm. Ona gönderilen kısacık mektuplardan ne anlayabilirdi ki?] Evi yerine koyduğu Hogwarts'tan sırf canını kurtardığı için atılma tehlikesiyle karşı karşıya geldi. Yine de kimse ona bir şey açıklamadı.
Bunların üzerine hayatta en sevdiği,ailesi yerine koyduğu insan öldü. Belki onun yüzündendi belki de değildi[Sirius'un ölmesini asla istemediğini biliyoruz. Eğer en sevdiğim insanı rüyamda zor durumda görseydim ve bu rüyaların gerçek olduğu test edilmiş onaylanmış olsaydı hiç durmazdım.!] Yine de içten içe kendini suçladı. Bütün bunları bir şekilde dışarı atmalıydı bağırmalıydı kırmalıydı ki yaptıda. Ve evet Harry bir ergendi her şeyden önce o bir insan [nereye kadar!? Burasına kadar geldi çocuğun Tongue ]. Yaşadıklarının üzerine bir de ergenlik binince kaldıramayacağı kadar çok ağır bir yük oluştu. Öfkeli davranması bağırması çağırması çok normaldi bence. [ Bağırıp çağırmasaydı depresyona girer ordan da direk kafayı yerdi. Ondan sonra da kitap Hogwartsta diil akıl hastanesinde devam ederdi.Tongue]
Sonuç olarak Harry'e kızmayın o boynu bükük acıların çocuğuna! Cheesy KESİNLİKLE KATILIYORUM!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 01, 2006, 19:25:45 » |
|
maşallah ne yorum yapmıs yaw =D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rebecca
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 03, 2006, 23:21:59 » |
|
ya okurken ben de oha fln olmama raamen şööle bi düşününce normal gelio harrynin yaptıkları.onca yaşadıı olaydan soora napsn beynini yedi bi anlık  bni asıl yuus eden nokta ronla hermiyi tersleyp durmasıydı dkkda başı.onun kaprislerini çekmek zorunda deildi onlar.valla ronun yerinde olsam"kendine gel lan olm" deyip geçirirdm bi tane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 04, 2006, 00:01:54 » |
|
normaldir normaildr
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
mrtdrl
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 04, 2006, 00:04:20 » |
|
ben bu aralar harry e sinir oluyorum çünkü bana benzemiyor aynı olay benim başıma gelse ben böle yapmam diyorum ama nerde harry yok ergenliğe girmiş yok menepozdan çıkamammış  olmazki canım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 04, 2006, 00:13:42 » |
|
ama çocuk haklı bence sen tıkıl kal evin içine.. ben de baarırdım ama dumbi ye yapması aıp oldu bence
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
mrtdrl
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 04, 2006, 00:21:02 » |
|
bence 5. kitapda harrye tek hak verdiğim yer orasıydı dumbiye bağırması az bile yaptı... ölünün arkasından konuşulmaz ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 04, 2006, 00:34:13 » |
|
ya yazık adama ya çoook shekeeerr dumbi dede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrtdrl
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 04, 2006, 00:35:41 » |
|
bende severim ama son zamanlarda bunadı ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|