|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 12, 2007, 21:26:48 » |
|
Ne biçim iştir bu? Kim ayarlıyor ulen bunları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 12, 2007, 21:57:10 » |
|
buyur burdan yak !! tövbe tövbe  zaten çatlamıştık sabır diye diye üstüne 1 ay daha eklediler oooh hatalrda cabası... git ya ne biçim iş bu "izlemeyin " desainler izlemeyelim hayret bişe bu kdrda olmaz ki... hbr için sağolun
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 12, 2007, 22:44:02 » |
|
Ya ben öldürebilir miyim bunları ya.Ne alakası var seçimlerin filmle ya.Bi zararı mı dokuncak filmin.Hem film seçimlerden önce.Çok saçmalık yaa.Başlarım bu seçimlere.Ülkenin başına geçende sanki bişey yapıyor.Sadece kendi ceplerini doldurmaya bakıyorlar.Allahım konu nerden nereye zıpladı ya.Sinrilerim acayip bozuldu.Haksızlık ya.Diğer ülkelerdeki insanlar film izlemiş hatta birkaç izlemiş biz ise hiç izlememiş olucak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2007, 21:48:05 » |
|
offffffffffff offff bi bu kalmıştı yapmadıkları bunu da yaptılar sonunda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limonşerbeti
Şeker

TAKLİTLERİMDEN SAKININ!
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 21, 2007, 21:56:25 » |
|
döverim ben bu adamaları ya!Haksızlık!Kampanya yapalım imza toplayalım (nasıl olcaksa?)
|
|
|
|
|
|
"Turkche değil !! TÜRKÇE konuş !!" kulübü yöneticisi Artık birşeyler yapmak lazım...Küresel ısınma bizden başka kimsenin suçu değil..  NBA Kulübü 
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2007, 23:54:14 » |
|
Bence haklılar, Warner Bros' u da düşünmek lazım. o seçim curcunasında reşit izleyicilerden bir çoğu gitmeyecek, göze alamadılar
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 24, 2007, 03:27:02 » |
|
Olamaz ya,ben bu kadar vakit nası geçicek diyorum bunlar 1 aydan fazla uzatıyolar ya off. Seçim meçim mazaret amaç gıcıklık olsun bize  Kampanya başlatsak da sonuç verse ne güzeel olur aslında =) Yetmiyomuş gibi bide metinleri yanlış çeviriyolar,utanmazlar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2007, 03:28:57 Gönderen: hermi »
|
|
|
|
|
|
ottomanemp1re
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 24, 2007, 03:38:21 » |
|
10 ağustosta ben kampa gidiyorum ve ne sinema var ne başka bir şey.Hayıııırrrrrrrrrrrrrrrrr 
|
|
|
|
|
|
Kanatlanip uçsan neye yarar ? Gökyüzünde kara helikopter pusuda beklerken. Bedenin, zihnin rahat edemez ki. Yesermez ki baris çiçegi, kan akarken insan gülmez ki, tebessüm edemez ki, durum ciddi... durum ciddi... 
|
|
|
|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 24, 2007, 03:41:39 » |
|
ben hala ertelenme sebebini anlayabilmiş değilim harry potter siyasi bi filmmiki sanki seçimi flnmı etkiler yoksaaa hiç bi alaka göremiyorum ben seçim ve harry potter arasında ..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 25, 2007, 18:44:37 » |
|
allah kahretsin
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 25, 2007, 22:18:50 » |
|
arkadaşlar kampanya farz oldu.ne allaka yaw çözemedim bu işi.13 temmuzu iple cekerken adalet mi bu yaw:S
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 25, 2007, 22:23:32 » |
|
Yaaaa.Üff o kadar da beklemiştim gircek diye gösterime gün sayıyodum 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
|