|
Pena
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 30, 2006, 20:26:40 » |
|
bence de oks açıklanmadan izleyelim ya olduktan sora...YA BENCE OKS HİÇ olmasın ne gerek war ya lanet şeye 160 gn kalmış
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. "ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik. “mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 04, 2007, 22:18:17 » |
|
ya abi bize olan garezleri ne ya çok pis dalarım haa 
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 05, 2007, 11:15:00 » |
|
japonyadakilere yazık ya  1ay sonra ohooo ....
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 28, 2007, 14:21:02 » |
|
insan keske fransa belcika ya da taywan da yasasam dio mülteci olarak mı göc etsem ne ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candy_girl
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 29, 2007, 11:39:11 » |
|
gerçekten aralarında birtek türkiye yok umarım türkiyedede erken çıkar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 02, 2007, 23:29:53 » |
|
türkiyeye ne zaman girerse girsin buraya gelene kadar 2 ay geçiyor gerçi ben hiç bir filmini burda izlemedim  ama herhalde yazmayı unutmuşlardır türkiyeyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ViruS
Süt
Systém has failéd..
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 27, 2007, 02:17:37 » |
|
Acaba 11 Ağustos'u beklesem de Japon'ya da mı izlesem 
|
|
|
|
|
|
Her zindan tutsak etmiş aşkımızı , bir tek gözlerin hasret yolu gözler..
|
|
|
|
tatli cadi
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2007, 13:24:25 » |
|
ama ben türkiyeded13 temmuz diye biliyodum tam olarak nerde oldugunu hatırlamıyorum ama bi sitede okumuştum.ayrıca diğer hp filmleri tüm dünya ile aynı anda girmişti bu niye parazit yaptı acaba?
ya evet bende bole duydum bisey sorcam fransada ingilizce alt yazili falan cikar mi bu film?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 23, 2007, 15:49:27 » |
|
ya bişi idcem türkiyey 13 temmuz da gelcek ya şehirlere ne hızla dağılır sizce yani 3 günü geçer mi
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 29, 2007, 03:26:12 » |
|
japonyadakilere yazık ya  1ay sonra ohooo .... Aynen katılıyorm nedn bunlarda 11 Ağustos ya , yazk ama en azından bu listeye girmeyi başarmışlar biz yine listede bile yokuz 
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 25, 2007, 18:31:51 » |
|
ben türkiyeye 10ağustosta vizyona girecek diye duydum yani moralinizi bozmak gibi olmasın ama bi arkadaşım z.anka yoldaşlığının türkiye resmi sitesinde okumuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2007, 13:40:40 » |
|
şuna bak ya tüm ülkelerde temmuzda çıkıyor ama türkiyede ağustosta  hiç koymasınlar biz bekleriz direk melez prensi falan izleriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atafenli
Süt
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 26, 2007, 13:50:18 » |
|
lisede yokuz demek ki film bizde vizyona girmeceeeeeeek  neyse sınıf aradaşlarımla konuşurken; hepimiz ayrı şeyler söyledik: ben dedim ki ; 10 ağustos; resmi siteye girin bakın bakalım ne diyormuş orada ; filmi 10 ağustosta izliyoruz aradaşlar hiç umutlanmayın bakalım; veee işte kanıt; resmi site ve Warner Bros Türkiye öyle diyor yunus dedi ki; uçtun melisa ben o zamana kadar dayanamam. zaten ben 13 temmuz diye biliyorum onur dedi ki ; hayır yaa 17 temmuz; çünkü ben dergide öyle okudum. eee siz ne diyrsunuz?
|
|
|
|
|
|
 Oleee filmi izledim, süperdi Canım köpüşüm...
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 26, 2007, 13:54:25 » |
|
Ben 13 Temmuzda kararlıyım.Bi arkadaşım sinemadaki görevliye filmin çıkış tarihinin değişip değişmediğini sorduğunda adam tarihte hiçbir oynamanın olmadığını ve filmin 13 Temmuzda kesin vizyona gireceğini söylemiş.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
|