|
Nezii
|
 |
« : Ocak 25, 2007, 03:56:21 » |
|
Daha önce Fantastic'in yayınladığı HP ürün katologlarında gördüğümüz Harry,Hermione ve Ron'un resminin orjinal resmini bugün RupertGrint.Net yayınladı.. İşte o resim; 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2007, 09:52:47 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2007, 08:57:49 » |
|
allaah yasasin geliyo resimlerr haber için saol nezii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007, 10:00:40 » |
|
aman da aman büyümüşler biraz daha  Emma çok nalet bakmış. Rup'u her zamanki gibi şapşal baktırmışlar, yazık çocuğa  Dan'i beğendim karizma çıkmış  haber için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2007, 10:03:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuBiLi
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2007, 10:11:24 » |
|
resim çok güzelmiş!!!Saol!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2007, 11:16:37 » |
|
allah allah  çok güzelmiş resim haber için sağol neziicim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 25, 2007, 13:26:05 » |
|
bence herkes tam hayal ettiğim surat ifadesinde çıkmış  çünkü okuyanlar bilir yoldaşlıkta sonlarda falan artık böle esrar dairesine falan yolculuk yapmadan önce umbridge in şömineden haber aldıklarından itibaren suratlarıın aynen böle hayal etmiştim  hep bi gerginlik var olması gerekir suratlarında.paylaşım içi thx 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 25, 2007, 13:52:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 25, 2007, 14:02:21 » |
|
emma çok tatlı çıkmış çok güzel çıkmış ama hırkasını beğenmedim  rupert çok şebek çıkmış ve gene tam yemelik  eh dan de fena değil,idare eder işte.... resım için sağol nezii 
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2007, 14:45:25 » |
|
amanınnn rup çoo..ok sewimli çıkmışş dan in karizması da o biçim hani  ama emma korkunç çıkmış bıvv  kelimesi kelimesine katılıyorum !!! emma gerçekten korkunç..!!! 
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2007, 14:55:38 » |
|
süper resimler yaaa bittim çok güzeleer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2007, 15:04:21 » |
|
emma çok güzel çıkmış beğendim rup da güzel çıkmış ama keşke o kadar şapşal bakmasaymış... dan çook karizma çıkmış ama saçları uzun olsa çooo...ok daha hoş olabilirdi :S yinede çok güzel bi resim,tşkler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry hermoine ron