|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 13, 2007, 09:37:36 » |
|
farkyapmaz bence nasıl olsa 14 ümü bitirdim
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|
|
selwi
Şeker

***ERSAN İLYASOVA***
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 13, 2007, 13:53:55 » |
|
bence +13 fazla +7 olması normalde +13 baya bi fazla. Ateş kadehinded vardı yaş sınırı ewet,ama oda fazlaydı yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 13, 2007, 14:39:09 » |
|
Ateş Kadehi için 13+ uygulaması vardı. Bunda da olma ihtimali yüksek. Ama çok saçma şeylere 13+ koyuyorlar ki ne diye koyuyorsunuz? Öyle çok etkileyecek bir şeyler olsa neyse de.... Çok boş şeyler yapıyorlar. Belki de ZAY de etkilenecek bir şeyler vardır kim bilir?? Bari 7+ koysalarmış..
bencede yaa saçmaa 
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
LillyEvans
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 13, 2007, 18:15:21 » |
|
Bence diğerine koyduklarına göre buna da koymaları normal hem zaten 13 ten küçüklerizleyemiycek die bişey yok sadece yanlarında bi yetişkin olması gerekiyo hem zaten banada bi zararı her durumda izleyebilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amortentia_87
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 14, 2007, 16:04:57 » |
|
bence +13 fazla +7 olması normalde +13 baya bi fazla. Ateş kadehinded vardı yaş sınırı ewet,ama oda fazlaydı yani.
Arkadaşlar ama bu kitabı okumayıp sırf çocuğunu harry potter izlemek istiyo diye sinemaya getiren anne babalar var biz sonuçta içeriğini biliyoruz ve bize korkunç gelmiyo ama siriusun ölümü yada ölümyiyenlerle düello sahneleri 8 yaşında bir çocuk için fazla +13 ideal bence kitabı okuyup da gelmek isteyenlerde bi zahmet anneleriyle filan gelsinler çok da zor olmasa gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 14, 2007, 16:18:26 » |
|
ne +7 olsun ne +13 ortası +10 olsun  ya... o kadarda şey deilki 5.film...hoş 4.ye bile +13 dedikten sonra...
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 14, 2007, 21:29:16 » |
|
yaa yine mi 4. e de koydular hiçbişi olmamasına ramen ama bizim burda bacak kdr cocuklar yanlarında büyüksüz olarak izledi zaten sakıncalı bişi de görmüorm bn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 15, 2007, 09:40:03 » |
|
Bence de biraz saçma olmuş... 13 yaşında olan hiç kimse o filmden korkmazzzzzzzzz! Yani en azından ben korkmam! Böyle düşünmeden kararlar aldıkları için onları kutluyorummmm!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 15, 2007, 17:05:30 » |
|
geçen film de öyleydi. ama kimin umrunda  4 yaşında çocuk giriyo.
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 15, 2007, 17:19:21 » |
|
en son hp filmini hatırladım şimdi.5 arkadasla birlikte gitmiştik salondaki yaşı en büyük seyirciler bizlerdik.filmin başlamasıyla salondan alkış seslerinin yükselmesi bir olmuştu.arkadaşlarımın suratlarında beliren ifadeleri unutamam.çünkü o alkışlayanlardan biride bendim  yaş sınırının konulması kesinlikle yurdum insanını etkilemiyecektir.nice saçma sapan filme yaş sınırı konulmuyorda bu filme ne demeye konulacakmış anlayan beri gelsin.  haa konulmuş bir çok film vardı hani uygulayan oldu mu?
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
chadra
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 16, 2007, 19:55:28 » |
|
+18 yaş sınırı koymadıklatına dua etsin onlar 4. bölümde +13 koymuşlardı flim fantastik zaten öle aman da aman korkulacak bişey yok hatta hiç birşey yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|