Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:21:55  

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ketie Leung ve Phelps İkizleri 7 Ağustos'ta Türkiye'de !!!!  (Okunma Sayısı 6583 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selwi
Şeker
**

***ERSAN İLYASOVA***

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #180 : Ağustos 05, 2007, 15:53:09 »

ya üfff yaa ankaraya gelselerde keşke  Ağlayan Ağlayan Ağlayan 
niye herşey istanbulda oluyoki sanki  Kızgın Kızgın Kızgın
bizler içinde foto çektirsin gitcek arkiler.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ketie Leung ve Phelps İkizleri 7 Ağustos'ta Türkiye'de !!!!
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:21:55 »

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Always,Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #181 : Ağustos 05, 2007, 16:01:25 »

Hiç şansım yok   Üzgün eğer giden olursa bi dene bana imza alırsa ii bi rüşvet verebilürüm
ben de. Ağlayan

aynen yha bende razıym  Ağlayan  Ağlayan
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2007, 16:03:12 Gönderen: snape » Logged

Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape...
Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler...

Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker
**

**^_-EROŞ-_^**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #182 : Ağustos 05, 2007, 16:05:23 »

rüşvet işinde ben de varım! ama gidip de "ankaraya da gelin, orada çok daha büyük bir kalabalık sizi bekliyor olacaktır"  gibi bir cümle kuran olursa vereceğim paranın 100 katını teklif ediyorum Göz Kırpan

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #183 : Ağustos 05, 2007, 16:59:42 »

gidecek olanlar ne kadar şanslı.ben nasıl üzülüyorum gidemiyorum diye Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan ist'da oturup gidememek çok kötü Üzgün Üzgün Üzgün neyse artık biz de cafeden gidenlerin çektikleri fotoğraflara falan bakarız heralde Üzgün

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #184 : Ağustos 05, 2007, 17:49:31 »

aman yarabbi, tüm cafe sakinleri ankaralıymış meğerse :S ama ankarada bi organizasyon olursa ve ankaradakilerden ses çıkmaz da istanbuldakiler "ah keşke ankarada olsaydım da şuydu da buydu da" derse kapatırım siteyi, dağıtırm uleyn buraları ... [gaza gelmiş admin yorumları  Hede Hödö]

bu arada arago, sen de lider olabilirdin tabi ki, fekat sanırım kesin gidecekler arasında elmind en büyük olanı. o yüzden ben onu tercih ederim, fakat kendisi bilir tabi :S ayrıca sadece siteden olması gerekmez, arkadaşlarınız fln varsa da yanınızda getirin  Hede Hödö maksat kalabılık olsun Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #185 : Ağustos 05, 2007, 17:52:03 »

muhahah ben yerini bilorm Dil Çıkaran nokia 3250'ye nerde olacağını sölerim Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö Sırıtan o telefon siteden banlanmama değecek kadar küsel Sırıtan

anaaa bi nokie 3250ye sattın bizi be  Dil Çıkaran aşk olsun...

ehehehehhe
hmm saat kaç demiştiniz  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan 12,15 gibiydi herhaldee
yanılmıyorsam eğer beni bekleyiiin anacıııııııııım  Sırıtan Sırıtan Sırıtan

tüm ortaköy sahilini dolaşıcakmısın Kahkaha aslında adresi versem de bişey olmaz çünkü oyuncuların bulunduğu odaya sadece teker teker alıyolar Dil Çıkaran ben bile hpc adına ikinci kişi olarak giremiyorum  Hede Hödö

ama tabi senin amacın ikizleri kaçırmaktı di mi  Hede Hödö röportaj sonunda yap bari de biz de nasiplenelim Sırıtan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

busra.emma.adam
Süt
*

emma biggest fun*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #186 : Ağustos 05, 2007, 22:12:13 »

ben gidicem ama aklıma birşey takıldı.site de ki haberlerde işte digiturk en çok sms yollayana davetiye veriyor falan yazdığı dikkatimi çekti.anlamadığım bu galaya gidebilmek için davetiye falan mı gerekiyor ? ki buda gözüme pek mümkün gelmiyor ama..bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.teşekkürler

Emma sen EN güzel'sin..
Seni herkesten,herşeyden çok seviyorum..
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #187 : Ağustos 05, 2007, 22:15:45 »

aman yarabbi, tüm cafe sakinleri ankaralıymış meğerse :S ama ankarada bi organizasyon olursa ve ankaradakilerden ses çıkmaz da istanbuldakiler "ah keşke ankarada olsaydım da şuydu da buydu da" derse kapatırım siteyi, dağıtırm uleyn buraları ... [gaza gelmiş admin yorumları  Hede Hödö]

bu arada arago, sen de lider olabilirdin tabi ki, fekat sanırım kesin gidecekler arasında elmind en büyük olanı. o yüzden ben onu tercih ederim, fakat kendisi bilir tabi :S ayrıca sadece siteden olması gerekmez, arkadaşlarınız fln varsa da yanınızda getirin  Hede Hödö maksat kalabılık olsun Dil Çıkaran

cidden haa, ne çok ankaralı warmış bu konuda öörenmiş bulunduk, ben de sanırdım ki üçbeş kişiyiz Sırıtan

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #188 : Ağustos 05, 2007, 22:28:54 »

walla yönetimde bile 4 kişi ankaralı yahu, forumlarda da bisürü war ben artık şaşırmıorm duyunca Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #189 : Ağustos 06, 2007, 11:38:00 »

dolaşabilirim tabii ki neden olmasın  Hede Hödö Hede Hödö
tabii sen söylemiş olsaydı eminim hayat daha kolay olurdu : ))) (bi sakal at nolur?? a mı diyiim b mi diyim...sen olsan nereye giderdin??---recep ivedik mode on)
odaya bir tek sizi alıyor olabilirler ama bu adamlar oraya nasıl gelecekler.... arabayla büyük ihtimalle : )) mesela bak arabanın önüne atlayabilirim (tabi hangi araba olduğunuda önceden öğrenmiş olmam gerekir) ya acaba ailesi orada olacak mı ben allahın emriyle çocukları istesem mi bi önce, vermezlerse kaçırırım : Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2007, 11:43:28 Gönderen: elmind » Logged
...angel of death...
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #190 : Ağustos 06, 2007, 13:12:43 »

yaa madem türkiyeye geliyorsun şöyle bir gezdirsinler şehirler arası bir ankaraya gelsinler, başkent sonuçta. niye her gelen direk istanbul'a uğrayıp gidiyor. yaa türkiyede bir sürü şehr var daha. keşke taşınmasaydık şu istanbuldan ankaraya demeden geçemiyorum yaaa Üzgün

METAL FuN CLUP
 ÇaPuLcUlaR FuN CluP
 EvANneSceEnNcE FuN CLUP
 AvRiL FuN CLUP
 GoTiK FuN clup
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #191 : Ağustos 06, 2007, 13:29:42 »

yaa madem türkiyeye geliyorsun şöyle bir gezdirsinler şehirler arası bir ankaraya gelsinler, başkent sonuçta. niye her gelen direk istanbul'a uğrayıp gidiyor. yaa türkiyede bir sürü şehr var daha.

Kahkaha Kahkaha Kahkaha Yarıldım Sırıtan O ne ki öyle sünnet konvoyu mu? Alt tarafı galaya geliyorlar neden gezsinler yaw? Sırıtan Ne zorları var insancıkların? Yazık değil mi onlara? Puhahahaha başka işleri yok sanki XD

İşte geliyorlar Türkiye' ye daha ne istiyorsunuz? Dil Çıkaran Bizi de hatırlamışlar ne güzel Dil Çıkaran Arzu eden İstanbul' a gider görür. Yaw nasıl olsa bütün hafta televizyonlara çıkar bunlar... Bütün magazin programları verir. Her kanalda en az 4 tane magazin programı olduğuna göre en az bir 50 kere görürsünüz Dil Çıkaran Hadi o da olmadı gazete alırsınız. Çarşaf çarşaf haber verirler zaten Hede Hödö Siteye özel röportaj da veriyorlar. Daha ne istiyorsunuz? Eve alıp besleyip büyütemezsiniz. Ne yazık ki böyle bir şey olmaz Dil Çıkaran

Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker
**

**^_-EROŞ-_^**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #192 : Ağustos 06, 2007, 13:53:34 »

yahu imza almak istiyoruz, fotoğraf çektirmek istiyoruz, biz de insanız ne suçumuz var? gazetelerden okuyunca "ah biz de olsaydık" diyeceğiz. hem parayı onlar alıyorlar, onlar bizim ayağımıza gelsin  Alla Alla Alla Alla
en çok insan istanbulda olabilir ama türkiyenin başkenti de ankara, buraya da gelsinler, biz de mutlu olalım. bizim başımız kel mi? Afro

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #193 : Ağustos 06, 2007, 13:56:19 »

yaa madem türkiyeye geliyorsun şöyle bir gezdirsinler şehirler arası bir ankaraya gelsinler, başkent sonuçta. niye her gelen direk istanbul'a uğrayıp gidiyor. yaa türkiyede bir sürü şehr var daha.

Kahkaha Kahkaha Kahkaha Yarıldım Sırıtan O ne ki öyle sünnet konvoyu mu? Alt tarafı galaya geliyorlar neden gezsinler yaw? Sırıtan Ne zorları var insancıkların? Yazık değil mi onlara? Puhahahaha başka işleri yok sanki XD

İşte geliyorlar Türkiye' ye daha ne istiyorsunuz? Dil Çıkaran Bizi de hatırlamışlar ne güzel Dil Çıkaran Arzu eden İstanbul' a gider görür. Yaw nasıl olsa bütün hafta televizyonlara çıkar bunlar... Bütün magazin programları verir. Her kanalda en az 4 tane magazin programı olduğuna göre en az bir 50 kere görürsünüz Dil Çıkaran Hadi o da olmadı gazete alırsınız. Çarşaf çarşaf haber verirler zaten Hede Hödö Siteye özel röportaj da veriyorlar. Daha ne istiyorsunuz? Eve alıp besleyip büyütemezsiniz. Ne yazık ki böyle bir şey olmaz Dil Çıkaran

oluur oluuur ben besler büyütürüm ellerimleee Kahkaha
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #194 : Ağustos 06, 2007, 14:20:39 »

bugün basın gösterimi vardı ve betülle izledik Kahkaha film gayet güzeldi ama temposu fazla yavaştı. fakat sonraki voldy-dumby savaşı muhteşem. imax'te hepten inanılmaz olur Kahkaha

bu arada orada sevin okyay ve kutlukhan kutlu da vardı ve onlarla da röportaj yaptık Kahkaha ses kayıt cihazına kaydettik fakat ben bağlantı kablosunu yanımda getirmedim Hede Hödö bu yüzden akşama siteye atarım Kahkaha fakat herkes gittikten sonra uzuuuuuuuuuuuuuun bir röportaj yaptık. hem filmden hem yedinci kitaptan bahsettik.

bu arada kitabın ismi şimdilik "ölüm emanetleri" fakat her kitabın ismine yky karar veriyormuş. buna da öyle olacak. kesin değil. (ama yine de doğru tahmin ettim, yaşasın! Kahkaha)

neyse işte, şimdi işim var. fotoğrafları fln da akşam yayınlamaya çalışırız. hatta ayrıntılı bi film eleştiri fln yazabiliriz Kahkaha
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2007, 14:46:28 Gönderen: Fantasticc » Logged

Sayfa: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: