|
Mls hp
|
 |
« : Temmuz 13, 2006, 14:20:14 » |
|
5.filmde yönetmen ve senaristin Quidditch sahnelerini filme koymamaya karar vermediği söyleniyor.ancak bu konuda warner bros kesin bi açıklama yapmadı. böyle bişi olamaz ya Quidditch sahnelerinin bi önemi olmadığını sölemişler ama 5.filmde ron ilk kez Quidditch oynıcaktı.şahsen ben bu sahneyi çok merak ediyorum.inş. bu haberin bi kesinliği yoktur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2006, 14:23:00 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2006, 16:11:31 » |
|
ya banane quidditch oynasınlar çk heecanlı hm ronda oynıcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 13, 2006, 16:15:55 » |
|
ya hep böle oluo zaten 4. de de maçı tam olarak göstermediler gıcık oldum ayrıca bence önemli ron var artık takımda ya göstersinler
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 13, 2006, 16:27:07 » |
|
ya yuh artık tamam kesiliolar faaln da quidditch de kesilmez ki canım !! bence en önemli quidditch o kitapta yani harry ron fred goerge un malfıya girimesi ceza alması falan yuh artık 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2006, 10:57:58 » |
|
yaa ama olmazki maçı kaldırmamalılar.slytherin ve harrynin takımı kavga edecekler.çatlak müdüre onlara ceza verecek harry ,hermione bide o çatlak profesör ormandayken ronun sayesinde takım maçı kazanıp yaşasın weasley diye barıcaklar .bu kadar sahne ne olcak yahhuu.inşallah w.b böyle birşeye izin vermez.valla flime yazık olur.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2006, 11:14:42 » |
|
ya grawp u koyacaklar.o zmn quidditch i de yaparlar ama fazla uzun sürmez sadece bi bölümünü gösterirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2006, 11:21:12 » |
|
bencede baştan bi qösterip direkt kavqaya qeçerler qibi qelio bana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2006, 13:17:03 » |
|
kitapta o kadar önemli bölümler varki eğer quidditchi verip bu önemli kısımları vermeyeceklerse şahsen quidditchin bu filmde olmamasını tercih ederim.çünkü quidditch çekimleri 6ay sürüyor.bu bir film için çok uzun bir süre.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2006, 13:48:32 » |
|
ya nasıl bir önemi yok ya ron'un quidditch oynaması fred,george ve harry'nin süpürgesinin alınması bunlar önemli şeyler ya 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|