|
*sarah_dan*
|
 |
« : Mayıs 27, 2007, 10:57:16 » |
|
British Board of Film Classification ,kesin olarak Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin 138 dakika yani 2 saat 18 dakika 4 saniye olduğunu belirtti.Bu şimdiye kadar çekilen filmlerin en kısa süreli filmi.Ayrıca filmi 12 yaşından küçükler izleyemicek.Bu yaş sınırı Amerika'da ise 13.ama henüz Türkiye'de kaç yaş sınırının olacağı belli değil.Haberi görmek için TIK!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2007, 11:03:58 Gönderen: *sarah_dan* »
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2007, 11:02:11 » |
|
138 dakika :S Çok az.. Belki de bunun nedeni 5. kitabın Rowling'in en zayıf kitabı olarak gösterilmesidir. O yüzden pek çok sahneyi çıkarmışlardır ama tabii pek çok gerekli sahne de çıkarılmıştır ya, sabır... İstediğim kadar bir şeyler diyeyim, filmi 3 saat yapmayacak. O yüzden deee 138 dk da bir şeydir diyorum  Haber için sağol 
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2007, 11:07:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2007, 11:19:21 » |
|
evet..bence de hiç zayıf değildi ama işte okumuştum 1-2 yerde öyle yazıyordu...
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2007, 11:24:21 » |
|
nie bu kadar kısa bu ya üff ben 3-4 saat olsa bile izleri m 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2007, 11:42:45 » |
|
ya niye bu kadar az halbuki en çok oçay olan kitaptı bu
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 27, 2007, 11:49:39 » |
|
kitabı okumayan daha doğrusu anlamayan birisi eline makası almış sanırım.orasını burasını kırpıp durmuş.snifff snifff canavarlar,barbarlar.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2007, 12:07:58 » |
|
bana az gibi geldi  sıpaydır men daha uzundu yanlış hatırlamıyorsam  bi de ron'un quidditch sahnesini çıkardılar  off
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2007, 12:55:01 » |
|
Bana Sirius'un öldüğü ve James'in SBD sınavı bitiminde "L.E." yazıp aniden üstünü karaladığı sahne yeter... acaba Harry'nin Neredeyse Kafasız Nick ile konuştuğu sahne varmı.... Sirius hakkında... Nick in konuşmaktan kaçtığı falan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2007, 13:04:47 » |
|
nie bu kadar kısa bu ya üff ben 3-4 saat olsa bile izleri m  evet.haber için sağol
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2007, 13:08:40 » |
|
nasıl çıkarrıllar ronun bölümünü ya kıralımızsın weasley i görmek istiyordum, maça giderkenki halini. çok aşırı uzun olmasını beklemiyordum sonuçta kitaptaki her sahneyi alamazlar ama diğer filmlerden kısa olmasıda çok saçma... serinin en uzun kitabı. sorumlusunu bulup linç etmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 27, 2007, 13:15:45 » |
|
Bence şuana kadar ki serinin en uzun filmi olması gerekiyordu  quidditch sahnelerinide koysalardı keşke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 27, 2007, 13:17:59 » |
|
ne biçim insan bunlar ya felsefe taşı bile geçmiş olaya bak girip çıkçaz sinemaya heralde hiç bişi anlaşılmıcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darth bormizyus
Süt
everybodys fool
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 27, 2007, 13:54:45 » |
|
hahaha bu ne yah bole dalgamı gecyolar bizle... ya o ne ole 2 sat 18 dk ayıp olyoo o kadar kısa olcaktıısa bazı sahneleri kesmeebilirlerdi deemi offf kafaı yiycem simcik naaptııklarnı sanyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|