Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:20:22  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Yönetmen ve Beşinci Film  (Okunma Sayısı 293 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Mart 20, 2006, 12:44:21 »

"Çalışmalarınızı, hırçın cinler, karamsar gençler ve dünyayı ele geçirmeye çalışan şeytani bir lordun arasında harcadığınızı hayal edin..." Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin yeni yönetmeni David Yates'in, kendi memeleketi olan St. Helens, İngiltere'deki bir dergide yer alan profili böyle başlıyor.

Bu makale, Beşinci Filmde dümeni eline alan adam ve onun geçmişi hakkında bize yeni bilgiler veriyor. David, İngiltere'deki Ulusal Film ve Televizyon Okulu'na dönmeden önce bir zamanlar Amerika, Washington D.C.'de yaşamış. Hatta öğrendik ki film kariyerini sürdürürken David'e ilham veren kişi, muhteşem Steven Spielberg'den başkası değilmiş.

David, yönetmenliğe 14 yaşında başlamış ve İngiltereye gittiğinden beri övgü topluyormuş. Ama özellikle Büyük İngiltere Yönetmen Loncası tarafından verilen "Televizyon Dizi/Filmlerinde Üstün Yönetimsel Başarı" ödülünü kazandığı ve BBC'de yayınlanan  "State of Play" isimli politik dram sayesinde epeyce tanınır olmuş.

Makaledeki, Zümrüdüanka Yoldaşlığı ile ilgili yazılmış olan kısa bölümse şöyle:

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Lord Voldemort'un yeniden yükselmesinin ardından okulda yaşadıklarıyla boğuşan büyücü çocuğu ele alıyor. Ayrıca Harry ve arkadaşlarının, Sihir Bakanlığı bu karanlık yükselişe kulak asmayınca duydukları kaygıları ve kendi kendilerini korumaya ihtiya duymalarını anlatıyor. Fakat ergenliğin tam ortasına geldiğinden Harry, sadece Lord Voldemort'un destekçilerinin sürekli güçlenmesiyle uğraşmakla kalmayıp, oldukça karamsar bir gence dönüşüyor. Ama güzel okul arkadaşı Cho Chang'a olan hisleri de gittikçe gelişiyor.

Ve kısaca Imelda Staunton (Umbridge) ve Evanna Lynnch'in (Luna) beşinci filmde yer alacaklarından bahsedilip, filmin 2007 yazında gösterime gireceği söyleniyor. Eğer dergiden taranan resimleri görmek isterseniz, galerimize buyrun.

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yeni Yönetmen ve Beşinci Film
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:20:22 »

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2006, 16:30:41 »

Kahkaha Yani 1,5 sene var Dil Çıkaran Neyse... En azından adam yetenekli birine benziyor Dil Çıkaran Fİlmler de giderek güzelleştiğine göre umarım 5. film 4 ü gölgede bırakır Kahkaha
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #2 : Mart 20, 2006, 19:51:04 »

eveeeettt ve dikkat ettiyseniz, "politik drama" bir yapımla ünlenmiş bir amcaymış. (ya da abi. Dil Çıkaran)

bu da benim istediğim yolda ilk adım! beşinci filmin dram olmasını, aksiyonun azaltılmasını istiyodum. inş öyle olur...
zaten daniel da söylemişti. duygusal yoğunluğa önem veriyor bu yönetmen vs diye.. isbat olacak yani..

hem sihir bakanlığı meselesini iyi yansıtır hem de kitaptaki o karamsar havayı..

(bu arada adamda türk tipi var yahu Sırıtan )

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 20, 2006, 20:10:05 »

Evet kesinlikle katılıyorum.. 5. film dram olmalı!!! Kahkaha

Adamın tipini görmedim ama Dil Çıkaran Kesin bıyıklıdır Hede Hödö
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #4 : Mart 20, 2006, 20:36:13 »

auah evet tabi ki bıyıklı Kahkaha
resim için yukarda link var . görmek istiyosan tıklayıver bi zahmet Dil Çıkaran

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 20, 2006, 21:04:24 »

Auauauauaua Kahkaha pardon ya Dil Çıkaran Bunu benim yapmam da ayrı bir olay tabi Kahkaha Evet benziyormuş Dil Çıkaran
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2006, 00:45:21 »

ne diye bıyık bırakırlar anlamam.. hiç sevmem hiiiçç... yemek artıkları bulaşır, öperken batar, ıığğkk.... neyse ben bu yönetmenden umutluyum yaws :S ben de tam Dumbli gibi oldum ha... umut etmek istiyorum diye ille umutlu oluyorum Dil Çıkaran
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2006, 00:46:42 »

bıyık,erkekliğin şanındandır Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 21, 2006, 00:48:16 »

bıyık,erkekliğin şanındandır Dil Çıkaran Dil Çıkaran Dil Çıkaran

eyvah.. sen bıyıklı mısın yoksa? (itinayla pot kırılır :S)
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2006, 00:54:13 »

yoo benim bıyıklarım çok az çıkar Kahkaha keçi sakallıyım ben ehehe Kahkaha

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2006, 00:55:42 »

hah iyi sakala lafım yok Sırıtan (onu da sevmem ya neyse durumu kurtaralımlım Dil Çıkaran )
Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 21, 2006, 00:57:25 »

muhauhauha Sırıtan

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: