5. kitabı tekrar okurken aklıma bir konu takılmıştı bunu sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim...
umbridge bakanlığın mı yoksa voldemort un mu yanında

aslında biraz karmaşık ama düşündüğümde şöyle bir sonuç buldum.umbridge voldemort un bakanlıktaki bir casusu.
rowling ubridge in 7. kitapta da olcağını söylüyor bu da benim şüphelerimi destekliyor.
ubridge bakanlıkta çok büyük bir söz sahibi.bakanın kararları üzerindede öyle.ayrıca harry nin üzerine yazın o ruh emicileri gönderenin kendisi olduğunu söylemişti.bunu sırf harry sihir kullansın ve okuldan atılsın diye yaptığı konusunda düşüncelerimde var.böylece voldemort harry yi bulup onu öldürebilecekti ama harry okulda olduğu sürece voldemort harry yi öldüremezdi.
ayrıca umridge tam bir melez düşmanı yani hem muggel lardan doğma olanları hemde melez olanları hiç sevmiyor.buda tam bir ölümyiyen özelliği.
belkide voldemort un gelişini inkar etmesi için bakanı o kandırdı buda bir olasılık.yani voldemort umbridge e bunu emretmiş olabilir.böylece voldemort kehaneti almakta daha başarılı olacaktı ve ayrıca tam güçlenmeden insanların onun döndüğünü bilmelerini istemediğini düşünüyorum.
ayrıca umridge büyük ihtimalle bir slytherin li olduğu apaçık ortada.yani slytherin lileri seviyor onlardan herşeye karışabilen bir grup kuruyor ve yine altını çiziyorum o tam bir melez düşmanı!
bu teori benim düşüncelerim böyle düşünmüyor olabilirsiniz yinede okuduğunuz için teşekkür ederim