Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 05:44:54  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜLÜN ÖTESİ  (Okunma Sayısı 1283 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-badboy-
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #30 : Mayıs 31, 2007, 07:13:36 »

yaw canlarım ciğerlerim artık 7. kitabı beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı teoriler de dorumu boşmu ancak öyle anlayabiliriz....

o yuzden 7.kitap çıksın sonra türkçesi çıksın diye dua edin belki biraz daha hızlanır Kahkaha

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: TÜLÜN ÖTESİ
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 05:44:54 »

mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Haziran 02, 2007, 10:47:57 »

Dumbledore çok üzgünüm ama öldü  :'(ayrıca 5.kitapta bir tek o tül meselesini anlamamıştım iyice kafam karıştı Ne? tek bildiğim şey Siriusun tülün arkasına düştüğü ve bir daha geri dömeyeceği çünkü Neredeyse Kafasız Nick öyle söylüyo
dumbi ölmedi bak biz en azından kanıtlar sunupta konsuoz ama sen sadece ''cok uzgunum ama dumbi öldü'' diosun bu konuda bı cok teorı yapıldı ve bazılarını ölmedigine inandırdık cok sukur kafalara kakmaya calısmıoz yanlıs anlamayın.. ama ölmedi pls konuyu okuyun öyle konusun Dethly Hallows bölümünde gidip bakabılırsın..... Göz Kırpan
j.k.rowlingin dumbledore'un öldüğünü söylediği ses kayıtları var ordan yola çıkarak söyledim ama hangi sitede olduğunu söyleyemem çünkü bilmiyorym bende bir harry potter hayranı arkadaşımdan duydum bence doğru
mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : Haziran 02, 2007, 11:04:44 »

aaaaa yeni gördüüm Utanmış pardon bende hala ölmüş diyorum demek rowling kandırmış Kızgın alacağı olsun zaten dumbiyi kimse öldüremezdiki canım  Sırıtan
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 02, 2007, 21:13:59 »

aaaaa yeni gördüüm Utanmış pardon bende hala ölmüş diyorum demek rowling kandırmış Kızgın alacağı olsun zaten dumbiyi kimse öldüremezdiki canım  Sırıtan
bak işte bu iyi haber XD Gülümseyen

tuncay çalışkan
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 03, 2007, 00:43:25 »

arkadaşlar biraz sabredin 2 ay sonra herşey belli olacak bu yüzden teori üretmenin hiçbir anlamı yok
daniel_s_love
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

near...far...wherever u r...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Haziran 30, 2007, 17:43:15 »

sirius bence tülün ötesine geçtikten sonra ölüyo çünkü okula döndüklerinde kafasız nick harry ye sirius un asla kendisi gibi hayalet olamayacağını çünkü onun ölümden korkmadığını filan söylemişti bu sölediklerine göre tülün ötesine geçen herkes gibi o da ölüyo

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Temmuz 02, 2007, 18:57:48 »

arkadaşlar biraz sabredin 2 ay sonra herşey belli olacak bu yüzden teori üretmenin hiçbir anlamı yok
2 ay sonra mi? yaf 2 ay sonra siriusun ölüp ölmedigni anlayamıcaz kı sinemada Allah Allaaahh... sadece tüle girip kaybolcak ha kitabı kastedıosan o 2 ay sonramı 13 temmuzdamı bılınmez (ben bılmıorm daha dogrusu) sonucta kıtapta ingilizce olarak cıkıcak bizde bi halt ögrenemicez!!  Kızgın Dudaklarını Mühürlemiş  Ağlayan bekle beklee nereye kadar?? Ağlayan 

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: