Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 11:27:09  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜLÜN ÖTESİ  (Okunma Sayısı 1279 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
A.dumbledore:)
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 20, 2007, 17:36:16 »

bence ölmüo tam olarak tülün arkasından hatırlıosanız sesler gelio.ayrıca ölenler oraya gitmio sadece orda öldüğü için orda bulunuo normal olarak ölseydi mezara gömülcekti.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: TÜLÜN ÖTESİ
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 11:27:09 »

...angel of death...
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Mart 23, 2007, 17:56:51 »

iicene karıştırdınız eğer ölmüyorsa büyü yolandığında nie öle donuk bir şekilde düşüyor. sen düşerken hiç kıpırdamadan mı düşüyorsun. ayrıca büyünün ne olduğunu da sölemiyor. bir açıklık war, artık 7 yi beklicez.

METAL FuN CLUP
 ÇaPuLcUlaR FuN CluP
 EvANneSceEnNcE FuN CLUP
 AvRiL FuN CLUP
 GoTiK FuN clup
gulenay
SitesKopikPisKopat =)
Krema

sessiz_sunflower@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Mart 24, 2007, 19:33:44 »

yaa bence konuya bide şu açıdan bakaLım arkiLer .. luna da duyuyo tüLün gerisindekiLerin sesini.. ve testraL denen o yaratıkLar varya onLarıda Luna görebiLiodu hatırLıyomusunz.. bence bişiLer var bunLa bağLantıLı bence .. testraLLeri kim görebiLio.. öLüm görenLer .. yaa yine kafam karıştı  Acayip

"Hogwars'ı terk etmeyecek.. yanındakiLer ona sadık oLduğu sürece kaLıcak.. "  [Dumbledore'un Ordusu] =)
      ------------------------------------------------------------------    
"No need to tell me Sir .. Profesor.."  XD

Uyuyan Ejderhayi Asla Gıdıklama (Never Tickle A Sleeping Dragon) XD XD

Sarılan —(••÷[ E=mc² (Bilim) Fan Club ]÷••)— Sarılan
 Sarılan —(••Y@p_PÂyLÂ$••)— Sarılan

thanx _geçici_ Sarılan
hermi elif
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 07, 2007, 11:48:26 »

bnc orada olduğu için geçti. ama ölmeden önce düştüğü için de olabilir(ne diyorum bn ya kafam karıştı şimdi)

Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan
Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan
Gerçeçi arıyorsan
Eğer sözlere değil kalbe inan
Birgün gerçekten
Sadece gerçekleri duymak istiyorsan
Kalp seni gerçeğe götürecektir
Daima buna inan

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
gulenay
SitesKopikPisKopat =)
Krema

sessiz_sunflower@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Nisan 07, 2007, 14:45:02 »

bence
iicene karıştırdınız eğer ölmüyorsa büyü yolandığında nie öle donuk bir şekilde düşüyor. sen düşerken hiç kıpırdamadan mı düşüyorsun. ayrıca büyünün ne olduğunu da sölemiyor. bir açıklık war, artık 7 yi beklicez.
evet katıLıyorum.. büyünün ismini söyLemiyo.. ama beLLatrix de dahiL oLmak üzere hatta dumby biLe Sirius'un öLdüğünü söyLüyo.. Lupin de söyLüo hatta ... o yuzden sirius'un geLme ihtimaLine pek inanamıyorum Üzgün

"Hogwars'ı terk etmeyecek.. yanındakiLer ona sadık oLduğu sürece kaLıcak.. "  [Dumbledore'un Ordusu] =)
      ------------------------------------------------------------------    
"No need to tell me Sir .. Profesor.."  XD

Uyuyan Ejderhayi Asla Gıdıklama (Never Tickle A Sleeping Dragon) XD XD

Sarılan —(••÷[ E=mc² (Bilim) Fan Club ]÷••)— Sarılan
 Sarılan —(••Y@p_PÂyLÂ$••)— Sarılan

thanx _geçici_ Sarılan
zeynikey
Demleme Çay

mordor adına, aç!

zeyni-key@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #20 : Nisan 10, 2007, 14:34:43 »

ölüleyri oraya atmıyorlar arkadaşlar
tülün ötesinin olduğu yer sadece araştırma için

başına buyruk ejderha süvarisi
herşey burda....  fantastikefsaneler
sir_maxi
Şeker
**

de__maxi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 18, 2007, 23:28:25 »

Yaa iyice karıştırdınız Sırıtan
   Duruma çok kötü bir açıdan bakıyorsunuz.

1.Sirius ölmüyor.Çünkü büyü geldikten sonra kitapta yüz ifadesinin değiştiği ve tülün ötesine geçene kadar şaşkın vede hala küçümseğen bir yüz ifadesine sahipti hatırlarsanız.Yani o büyü öldüren bir büyü olsaydı,Sirius gülerken yüz ifadesini değişricek zaman bulamazdı.Çünkü ölüm büyüsü anında öldürür,yaralanma sırasında yada öldürücü olmayan bir darbe sonrasında yüz ifadesi değişebilir.Bu kesin.
    2.Tül le ölümün arasındaki bağı neye dayanarak kurdun anlamadım.Yani TÜL ün özelliği insan içine düştümü birnevi başka bir boyuta taşıyıp ,onu bu dünyadan silmek tir.Ve ölümle bir alakası yok.Ölen insanlar oraya gitmiyor. Sırıtan yani orası ahiretin bir şubesi değil yahu.... Hede Hödö

Ben böyle düşünüyorum.bide neden canlı biri tüle düşünce geri dönemiyor demişsin! Aww Bu tülün özelliği bu vede esrar dairesinde zaten bu tür esrarengiz icatlar yapılıyor.Bu şaçma bir durum.Hem gidenin geri dönemiyeceği kesin değil 7. kitapta görücez gerçeği. Göz Kırpan

Bu açıklamayı daha önce yapımıştım isterseniz tekrar okuyun.Vede
Açıklık yok onuda anlatmaya çalışmıştım ama ayrıntıya giriyim barrii Göz Kırpan;

Şimdi sirius vurulduğunda yüzündeki gülümseme kaybolmuyordu hafif bir şaşkınlık yerleşiyordu onun üstüne vede söylediğim gibi bu tür bir değişim avadayla olmaz.Ölümcül lanet anında öldürür vede sirius yüz ifadesini değiştiremezdi belki dehşet dolu bir ifade olabilir ama hafif şaşkın ve hala gülümseyen bir yüz avada kadavra nın belirtileriyle uyuşmuyor bence.Vede o duraksama donuklaşma şaşkınlığından kaynaklanıyor.Bellatrix in onu vurabilmesine şoke oluyor ama hala yüzündeki küçümseme silinmiyor dikkatinizi çekerim yani bu ölümcül lanet değil.Belki petrificus totalus olabilir ama bellatrix bu kadar basit bir büyüyü kullanırmı onu bilemem hee bide o büyü yapılınca vucut birbirine bağlanır ama vucuttan hiç bahsedilmedi belkide belli olmasın diye.Ama büyük bir ihtimal buda değildir.
    Neyse kafanızı karıştırmıyım.Bence durum bundan ibaret...
yaa bence konuya bide şu açıdan bakaLım arkiLer .. luna da duyuyo tüLün gerisindekiLerin sesini.. ve testraL denen o yaratıkLar varya onLarıda Luna görebiLiodu hatırLıyomusunz.. bence bişiLer var bunLa bağLantıLı bence .. testraLLeri kim görebiLio.. öLüm görenLer .. yaa yine kafam karıştı  Acayip
     Bu konunun ölüm görmekle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Bence diyerleri yaklaşmaktan korktular vede harry le luna zaten butür konularda sabıkalılar yeteri kadar yakına gelince o sesleri duymaya başladılar.Hem yinede benim fikrim değişmedi diyorsan;
    Ölüm görmek=testral görmek
    Ölüm görmek=sesler duymak...Bu çok saçma oldu,şöyle olsaydı belki;Ölüm DUYMAK=sesler duymak.. yani demek istediğim bunlar doğru orantılı durumlar ve bir tarafta görmekle ilgili birşey varken diyertarafta duymaktan bahsetmek çok abez kaçıyor öyle değilmi?

ölüleyri oraya atmıyorlar arkadaşlar
tülün ötesinin olduğu yer sadece araştırma için

Elbette öyle...

Alle warten auf das Licht
fürchtet euch fürchtet euch nicht
die Sonne scheint mir aus den Augen
sie wird heut Nacht nicht untergehen
und die Welt zählt laut bis zehn
without
♥♥♥Snape Hep Güvendim...!♥♥♥
Krema

7.Kitabı Okudum :(((((((((((( Ve Bitti!.. :-(

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Nisan 23, 2007, 13:49:39 »

uff bunları okuyunca akklım karıştı yahu jk rowling bu kadar karmaşayı nasıl aklında tutyo anlamadım zaten tülün ötesi testraller kehanet harry hep aklımı karıştırmıştır ama bence sirius ölmedi yani tülün ötesinde garib bişi var ama ne?Ne? Hede Hödö

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 22, 2007, 15:32:10 »

Duruma çok kötü bir açıdan bakıyorsunuz.

1.Sirius ölmüyor.Çünkü büyü geldikten sonra kitapta yüz ifadesinin değiştiği ve tülün ötesine geçene kadar şaşkın vede hala küçümseğen bir yüz ifadesine sahipti hatırlarsanız.Yani o büyü öldüren bir büyü olsaydı,Sirius gülerken yüz ifadesini değişricek zaman bulamazdı.Çünkü ölüm büyüsü anında öldürür,yaralanma sırasında yada öldürücü olmayan bir darbe sonrasında yüz ifadesi değişebilir.Bu kesin.
    2.Tül le ölümün arasındaki bağı neye dayanarak kurdun anlamadım.Yani TÜL ün özelliği insan içine düştümü birnevi başka bir boyuta taşıyıp ,onu bu dünyadan silmek tir.Ve ölümle bir alakası yok.Ölen insanlar oraya gitmiyor. Sırıtan yani orası ahiretin bir şubesi değil yahu.... Hede Hödö

Ben böyle düşünüyorum.bide neden canlı biri tüle düşünce geri dönemiyor demişsin! Aww Bu tülün özelliği bu vede esrar dairesinde zaten bu tür esrarengiz icatlar yapılıyor.Bu şaçma bir durum.Hem gidenin geri dönemiyeceği kesin değil 7. kitapta görücez gerçeği. Göz Kırpan

evet arkada$ım katıLıyorum sana güzeL açıkLamışsın sağoL Gülümseyen
guzel teorı ama dumbi de ölmedi diyoruz siriusta ölmedi diyoruz eee kimse ölmicekmi yani Ne?

davıd_woldemort
Süt
*

order_x001@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Mayıs 23, 2007, 22:08:23 »

bence siriusun tülün ardına geçip ölmesi jk nın bıraktığı bir ip ucu orda son kitapta yanıt bulacak bi sır olabilir mesela ölmediği gibi....

deathly samet
tatli cadi
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2007, 08:54:25 »

ya evet benim sorum evet bende bunu merak ediodum cvp almış olabilirim

Ra1deN#
Krema

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Mayıs 28, 2007, 21:57:55 »

selam herkeze  lan  sır  maxı  gercekten dogru soyluyon gaılba  bu konuda  ben sır maxıye  katılıyorum  kesın dogru alkış sır macı ye
-badboy-
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Mayıs 29, 2007, 19:48:20 »

sirusun ölmesi için yeşil bir ışık olan avada laneti yemesi lzm beletrix sadece ona büyü yolluyo üstelih bu büyü yeşil de diil

tabi avadanın laneti lightsyber lar gibi renk renk diilse Kahkaha Kahkaha

mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : Mayıs 30, 2007, 18:28:54 »

Dumbledore çok üzgünüm ama öldü  :'(ayrıca 5.kitapta bir tek o tül meselesini anlamamıştım iyice kafam karıştı Ne? tek bildiğim şey Siriusun tülün arkasına düştüğü ve bir daha geri dömeyeceği çünkü Neredeyse Kafasız Nick öyle söylüyo
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Mayıs 30, 2007, 19:33:02 »

Dumbledore çok üzgünüm ama öldü  :'(ayrıca 5.kitapta bir tek o tül meselesini anlamamıştım iyice kafam karıştı Ne? tek bildiğim şey Siriusun tülün arkasına düştüğü ve bir daha geri dömeyeceği çünkü Neredeyse Kafasız Nick öyle söylüyo
dumbi ölmedi bak biz en azından kanıtlar sunupta konsuoz ama sen sadece ''cok uzgunum ama dumbi öldü'' diosun bu konuda bı cok teorı yapıldı ve bazılarını ölmedigine inandırdık cok sukur kafalara kakmaya calısmıoz yanlıs anlamayın.. ama ölmedi pls konuyu okuyun öyle konusun Dethly Hallows bölümünde gidip bakabılırsın..... Göz Kırpan

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: