|
A.dumbledore:)
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 20, 2007, 17:36:16 » |
|
bence ölmüo tam olarak tülün arkasından hatırlıosanız sesler gelio.ayrıca ölenler oraya gitmio sadece orda öldüğü için orda bulunuo normal olarak ölseydi mezara gömülcekti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...angel of death...
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 23, 2007, 17:56:51 » |
|
iicene karıştırdınız eğer ölmüyorsa büyü yolandığında nie öle donuk bir şekilde düşüyor. sen düşerken hiç kıpırdamadan mı düşüyorsun. ayrıca büyünün ne olduğunu da sölemiyor. bir açıklık war, artık 7 yi beklicez.
|
|
|
|
|
|
 METAL FuN CLUP ÇaPuLcUlaR FuN CluP EvANneSceEnNcE FuN CLUP AvRiL FuN CLUP GoTiK FuN clup
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 24, 2007, 19:33:44 » |
|
yaa bence konuya bide şu açıdan bakaLım arkiLer .. luna da duyuyo tüLün gerisindekiLerin sesini.. ve testraL denen o yaratıkLar varya onLarıda Luna görebiLiodu hatırLıyomusunz.. bence bişiLer var bunLa bağLantıLı bence .. testraLLeri kim görebiLio.. öLüm görenLer .. yaa yine kafam karıştı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 07, 2007, 11:48:26 » |
|
bnc orada olduğu için geçti. ama ölmeden önce düştüğü için de olabilir(ne diyorum bn ya kafam karıştı şimdi)
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 07, 2007, 14:45:02 » |
|
bence iicene karıştırdınız eğer ölmüyorsa büyü yolandığında nie öle donuk bir şekilde düşüyor. sen düşerken hiç kıpırdamadan mı düşüyorsun. ayrıca büyünün ne olduğunu da sölemiyor. bir açıklık war, artık 7 yi beklicez.
evet katıLıyorum.. büyünün ismini söyLemiyo.. ama beLLatrix de dahiL oLmak üzere hatta dumby biLe Sirius'un öLdüğünü söyLüyo.. Lupin de söyLüo hatta ... o yuzden sirius'un geLme ihtimaLine pek inanamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 10, 2007, 14:34:43 » |
|
ölüleyri oraya atmıyorlar arkadaşlar tülün ötesinin olduğu yer sadece araştırma için
|
|
|
|
|
|
klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
|
|
|
|
sir_maxi
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 18, 2007, 23:28:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
Alle warten auf das Licht fürchtet euch fürchtet euch nicht die Sonne scheint mir aus den Augen sie wird heut Nacht nicht untergehen und die Welt zählt laut bis zehn
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 23, 2007, 13:49:39 » |
|
uff bunları okuyunca akklım karıştı yahu jk rowling bu kadar karmaşayı nasıl aklında tutyo anlamadım zaten tülün ötesi testraller kehanet harry hep aklımı karıştırmıştır ama bence sirius ölmedi yani tülün ötesinde garib bişi var ama ne? 
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 22, 2007, 15:32:10 » |
|
guzel teorı ama dumbi de ölmedi diyoruz siriusta ölmedi diyoruz eee kimse ölmicekmi yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davıd_woldemort
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 23, 2007, 22:08:23 » |
|
bence siriusun tülün ardına geçip ölmesi jk nın bıraktığı bir ip ucu orda son kitapta yanıt bulacak bi sır olabilir mesela ölmediği gibi....
|
|
|
|
|
|
deathly samet
|
|
|
|
tatli cadi
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2007, 08:54:25 » |
|
ya evet benim sorum evet bende bunu merak ediodum cvp almış olabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 28, 2007, 21:57:55 » |
|
selam herkeze lan sır maxı gercekten dogru soyluyon gaılba bu konuda ben sır maxıye katılıyorum kesın dogru alkış sır macı ye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 29, 2007, 19:48:20 » |
|
sirusun ölmesi için yeşil bir ışık olan avada laneti yemesi lzm beletrix sadece ona büyü yolluyo üstelih bu büyü yeşil de diil tabi avadanın laneti lightsyber lar gibi renk renk diilse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 30, 2007, 18:28:54 » |
|
Dumbledore çok üzgünüm ama öldü :'(ayrıca 5.kitapta bir tek o tül meselesini anlamamıştım iyice kafam karıştı  tek bildiğim şey Siriusun tülün arkasına düştüğü ve bir daha geri dömeyeceği çünkü Neredeyse Kafasız Nick öyle söylüyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 30, 2007, 19:33:02 » |
|
Dumbledore çok üzgünüm ama öldü :'(ayrıca 5.kitapta bir tek o tül meselesini anlamamıştım iyice kafam karıştı  tek bildiğim şey Siriusun tülün arkasına düştüğü ve bir daha geri dömeyeceği çünkü Neredeyse Kafasız Nick öyle söylüyo dumbi ölmedi bak biz en azından kanıtlar sunupta konsuoz ama sen sadece ''cok uzgunum ama dumbi öldü'' diosun bu konuda bı cok teorı yapıldı ve bazılarını ölmedigine inandırdık cok sukur kafalara kakmaya calısmıoz yanlıs anlamayın.. ama ölmedi pls konuyu okuyun öyle konusun Dethly Hallows bölümünde gidip bakabılırsın.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|