Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 20:12:43  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜLÜN ÖTESİ  (Okunma Sayısı 1329 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...angel of death...
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mart 06, 2007, 16:58:32 »

arkadaşlar benim kafama olay şu:

şimdi sirius 5. kitapta ölüyor we tülün ötesine geçiyor. şimdi tüm ölenler tülün ötesine mi geçiyor yoksa sirius orda olduğu için mi yalnışıkla öldükten sonra düştü. eger her ölen tülün ötesine geçiyorsa tüm ölenlerin öldükten sonra kaybolmaları gerekiyor ee o zaman mezarlıklar niye war?Ne? wqe neden tülün ötesine geçenler bir daha dönemiyor. eger canlı biri gitde bilr???

METAL FuN CLUP
 ÇaPuLcUlaR FuN CluP
 EvANneSceEnNcE FuN CLUP
 AvRiL FuN CLUP
 GoTiK FuN clup
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: TÜLÜN ÖTESİ
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 20:12:43 »

rupleskin
Tokio Hotel............
Şeker
**

Tokio Hotel... Georg Listing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2007, 17:44:56 »

O normalde ölmüo kayboluo arkicim Sırıtan
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

"Hareket durur."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2007, 17:49:29 »

orada olduğu için tülün ötesini geçiyor. bence

O zaman ve yalnızca o zaman, gökyüzüyle yeryüzünün evliliğini kutlayabiliriz, o zaman ve yalnızca o zaman, kurban etme fikrinden vazgeçebiliriz, o zaman ve yalnızca o zaman barış kalıcı olur ve dişil ilke dünyanın mutlak hakimi olur. O zaman ve yalnızca o zaman, hareketsizliğin hüküm sürmesi için hareket durur.
rupleskin
Tokio Hotel............
Şeker
**

Tokio Hotel... Georg Listing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2007, 20:12:57 »

o da olabilir Sırıtan
selwi
Şeker
**

***ERSAN İLYASOVA***

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2007, 17:30:12 »

bencede ölmüo kayboluo.sirius yanlış hatırlamıosam ölmemişti tülün ötesine geçmeden önce.oraya geçti ve klayboldu...

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2007, 21:03:01 »

benim bildiğim sirius tülün ötesine geçtikten sonra ölüyo.her ölen tülün ötesine geçmiyo sirius orda olduğundan geçti. Acayip

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
...angel of death...
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2007, 18:54:05 »

hayır, ölmeden önce bellatrix gögsüne bir büyü yolluyor. öle hem ölüp hem tülün ötesine geçiyor o yüzden aklım karıştı.

METAL FuN CLUP
 ÇaPuLcUlaR FuN CluP
 EvANneSceEnNcE FuN CLUP
 AvRiL FuN CLUP
 GoTiK FuN clup
sir_maxi
Şeker
**

de__maxi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 10, 2007, 23:41:36 »

Duruma çok kötü bir açıdan bakıyorsunuz.

1.Sirius ölmüyor.Çünkü büyü geldikten sonra kitapta yüz ifadesinin değiştiği ve tülün ötesine geçene kadar şaşkın vede hala küçümseğen bir yüz ifadesine sahipti hatırlarsanız.Yani o büyü öldüren bir büyü olsaydı,Sirius gülerken yüz ifadesini değişricek zaman bulamazdı.Çünkü ölüm büyüsü anında öldürür,yaralanma sırasında yada öldürücü olmayan bir darbe sonrasında yüz ifadesi değişebilir.Bu kesin.
    2.Tül le ölümün arasındaki bağı neye dayanarak kurdun anlamadım.Yani TÜL ün özelliği insan içine düştümü birnevi başka bir boyuta taşıyıp ,onu bu dünyadan silmek tir.Ve ölümle bir alakası yok.Ölen insanlar oraya gitmiyor. Sırıtan yani orası ahiretin bir şubesi değil yahu.... Hede Hödö

Ben böyle düşünüyorum.bide neden canlı biri tüle düşünce geri dönemiyor demişsin! Aww Bu tülün özelliği bu vede esrar dairesinde zaten bu tür esrarengiz icatlar yapılıyor.Bu şaçma bir durum.Hem gidenin geri dönemiyeceği kesin değil 7. kitapta görücez gerçeği. Göz Kırpan

Alle warten auf das Licht
fürchtet euch fürchtet euch nicht
die Sonne scheint mir aus den Augen
sie wird heut Nacht nicht untergehen
und die Welt zählt laut bis zehn
cherLynn
|--EvaTR--|
Telve

Nienna

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2007, 01:58:56 »

1.Sirius ölmüyor.Çünkü büyü geldikten sonra kitapta yüz ifadesinin değiştiği ve tülün ötesine geçene kadar şaşkın vede hala küçümseğen bir yüz ifadesine sahipti hatırlarsanız.Yani o büyü öldüren bir büyü olsaydı,Sirius gülerken yüz ifadesini değişricek zaman bulamazdı.Çünkü ölüm büyüsü anında öldürür,yaralanma sırasında yada öldürücü olmayan bir darbe sonrasında yüz ifadesi değişebilir.Bu kesin.
    2.Tül le ölümün arasındaki bağı neye dayanarak kurdun anlamadım.Yani TÜL ün özelliği insan içine düştümü birnevi başka bir boyuta taşıyıp ,onu bu dünyadan silmek tir.Ve ölümle bir alakası yok.Ölen insanlar oraya gitmiyor. Sırıtan yani orası ahiretin bir şubesi değil yahu.... Hede Hödö

Ben böyle düşünüyorum.bide neden canlı biri tüle düşünce geri dönemiyor demişsin! Aww Bu tülün özelliği bu vede esrar dairesinde zaten bu tür esrarengiz icatlar yapılıyor.Bu şaçma bir durum.Hem gidenin geri dönemiyeceği kesin değil 7. kitapta görücez gerçeği. Göz Kırpan

evet arkada$ım katıLıyorum sana güzeL açıkLamışsın sağoL Gülümseyen

«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

sir_maxi
Şeker
**

de__maxi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2007, 20:54:56 »

Rica ederim..Konuya noktayı koyabildiysem ne mutlu bana.Aklınıza bu konuyla ilgili takılan bir şey varsa onuda netliğe kavuşturmak isterim.. Göz Kırpan

Alle warten auf das Licht
fürchtet euch fürchtet euch nicht
die Sonne scheint mir aus den Augen
sie wird heut Nacht nicht untergehen
und die Welt zählt laut bis zehn
tatli cadi
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2007, 09:38:53 »

bence orda oluler olduu icin

beatricesnicket
Krema

harbipotter66@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2007, 18:47:44 »

katılıyorum sirius ölmedi tülün özelliği bu geri dönemez
fred_weasley
Şeker
**

I_SEE_DEAD_PEOPLE_MY_FRENZY@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Mart 17, 2007, 00:50:06 »

sadece ayağı takılıp düşüyor... kimse bilmiyorun tülün sırrını... Kızgın

<_COLDPLAY_>~~GaFfUr FaN ClUb~~
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 20, 2007, 09:23:45 »

Hönk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hede Hödö
Kafamı karıştırdın şimdi bu gece uyuyamayacağım. Kızgın

aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Ayrıca ben satılmıyorum,paran varsa git gofret al.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Mart 20, 2007, 17:28:47 »

ya sirius baska bir aleme geçti ama bunun adı konulamadıgı için en mantıklı olan deyim öldü demek ve tülüm ölümle baglantısı orda ölümün arastırlıması ve sirius jkr nin kafasına tas düsmezse bence geri gelmez malesef ama belki aynası sayesinde harryle baglantı kurabilir.

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: