|
davıd_woldemort
|
 |
« Yanıtla #75 : Mayıs 23, 2007, 22:11:12 » |
|
bence bellatrx ve luna çok iyi sorun tonks ta ben daha sevimli bi yüz beklerdim bunun suratı çok asık 
|
|
|
|
|
|
deathly samet
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 23, 2007, 23:14:57 » |
|
bence bellatrx ve luna çok iyi sorun tonks ta ben daha sevimli bi yüz beklerdim bunun suratı çok asık  evet ya hani kalp şeklinde kafası.  hiç olmamış o
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 25, 2007, 21:12:19 » |
|
luna kesinlikle uyuşuyor ama ben tonks kafamda öyle yaratmamıştım ben onu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tutinar
Süt
time to die
|
 |
« Yanıtla #78 : Mayıs 26, 2007, 01:31:44 » |
|
bella,tonks ve özellikle çpulcuların gençlik hallerni oynaycakları beğenmedim hiç düşündüğüm gibi değiller yaaaa
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2007, 01:37:36 Gönderen: tutinar »
|
|
NE ANLAŞILABİLİRSİN BU DÜNYADA NE DE YALNIZ KALABİLİRSİN ,GERÇEK SANA BAĞLIDIR YALANSA KARŞINDAKİNE ,DİPSİZ KUYULAR İÇİNDE ÇARESİZ ÇIRPINIŞLAR BENİMLE
|
|
|
~Avada_Kedavra~
Süt
~You wiLL Lose everything~
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 30, 2007, 12:44:24 » |
|
Luna tam da bnim düşündüğüm gibi Umbridge te aynı şekiLde tam düşündüğüm gibiLer .. Ama Genç LiLy ve gnc James hiç düşündüğüm gibi değiLLer ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 30, 2007, 18:13:59 » |
|
luna düşündüğümden daha düzgün ve güzel bellatrix ve umbridge pek beklediğim gibi değil ben umbridgeyi biraz daha genç gibi düşünmüştüm ama suratındaki o gıcık ifade ve sesi düşündüğüm gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 26, 2007, 13:46:31 » |
|
umbrigde hiç uyuşmuyor kafadakiyle ama mcgonagall tam hayal ettiğim gibi ilk kitaptan beri aslında lunayıda biraz daha farklı beklerdim kafamda daha çirkin bir luna oluşturmuştum bu biraz güzel ona göre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medusa
Süt
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 27, 2007, 13:21:51 » |
|
bana kalırsa hermione, tonks ve luna dışında hepsi benim hayal ettiğim gibi...ama sizi bilmem tabi (hayal ettiğim karaktere en yakın kişilerse ron, harry ve hagrid.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 27, 2007, 14:15:58 » |
|
luna hiç olmamış  çünkü luna çok garip,çirkin bir kız kitapta ama evana çok güzel bür kız bu yüzden olmamış
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
hogsmedia
Süt
işte karşınızda gerçek bi veela bonnie wright
|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 29, 2007, 14:07:21 » |
|
bana tonks umbrige ve grawpi garip geldi
|
|
|
|
|
|
aNtİ-rUpÇıYıM.aynı zamanda atatürkçüyüm.atatürke baş kaldıran karşısında beni bulur.bu milleti bize veren atatürküme sonuna kadar sahip çıkacağım
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 29, 2007, 14:30:59 » |
|
bana tonks umbrige ve grawpi garip geldi
tonks kesinlikle uyuşmuyor  umbrige tam rolunun adamı bence çook uyuşmuş... grawpi ( abi adam dew ne bekliosun garip gelmesi gerek ztn ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crn.hp
ThiS paiN is Just too ReaL
Kakao

I can't change who i am [EvaFan]
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 30, 2007, 12:52:56 » |
|
luna , bella,tonks fln filan hep beklediim gibi ama umbridge hiç beklediim gibi değil
|
|
|
|
|
|
EvaNesCeNcE I can't save your life Though nothing i bleed for is more tormenting I'm losing my mind And you just stand there and stare as my world divides  [
|
|
|
crn.hp
ThiS paiN is Just too ReaL
Kakao

I can't change who i am [EvaFan]
|
 |
« Yanıtla #88 : Temmuz 30, 2007, 12:59:13 » |
|
bi de kehanet beklediim gibi deil kitapta bir snitch kadar diodu filmde daha büyük 
|
|
|
|
|
|
EvaNesCeNcE I can't save your life Though nothing i bleed for is more tormenting I'm losing my mind And you just stand there and stare as my world divides  [
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #89 : Temmuz 30, 2007, 18:55:31 » |
|
ya nsl dolers beklediniz gbi diil walla benim tam beklediim tip tam bir gıcık,tatlı ve şirin görünümlü bir cadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|