|
ginny_daniel
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 27, 2006, 20:52:22 » |
|
lunayla umbridge tam düşündüğüm gibi ama tonks ubiraz daha farklı düşünmüştüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #46 : Eylül 27, 2006, 20:58:09 » |
|
Luna ilk başlarda bana soğuk gelmişti ama fotoğraflarını falan görünce bayıldım. Harika olmuş bence. Bellatrix olmamış. Ben Bellatrix'i Catherine Zeta Jones oynasın diye hayal etmiştim, süper olurdu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matmazel
Josephine
Kakao

BmHs**
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 14, 2006, 20:02:39 » |
|
luna yı daha cirkin hayal etmiştim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 14, 2006, 20:37:34 » |
|
luna yı daha cirkin hayal etmiştim
ewet ya ama çok güzel çıktı valla bi de lily hiç uyuşmadı ya kafamdakiyle çok değişik biri olarak düşünüyordum diğerleri tam tuttu walla
|
|
|
|
|
|
 Üç şeyden emindim.. Birincisi Edward bir vampirdi..İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı..Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bi şekilde ona aşık olmuştum.. Twilight.*
|
|
|
yoohoo
Süt
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 14, 2006, 22:37:34 » |
|
umbridge bikere hiçde hayal ettiğim gbi deil.umbridgei ben 100 dalaçyalıdaki kötü kadın varya onun gibi bişey tahmin etmiştim.aslına bakarsanız luna hiç aklımda canlanmadı niyeyse bilmyorum bununda yeni farkına vardım...bellatrix kesinlikle hayal ettiğiim gibi olmuşşş
|
|
|
|
|
|
..cenk gürpınar.. Çapulcular Fan Club
|
|
|
|
kaderzede
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 22, 2006, 11:04:54 » |
|
bence bella çok degişik bir kişi
|
|
|
|
|
|
Ya yol ver, ya yol bul, ya da yoldan çekil...
|
|
|
environsgirl
Süt
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 05, 2006, 18:36:11 » |
|
şu anda sadece normaldeki resimlerini gördük ne kadar değişeceklerini bilemeyiz onun için bn şimdiden yorum yapmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
  DAN FAN CLUB
|
|
|
harry hermoine ron
Süt
|
 |
« Yanıtla #52 : Kasım 05, 2006, 18:38:10 » |
|
luna daha garip tipli birini bekliyodum açıkcası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelinuuus
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 07, 2006, 17:02:55 » |
|
james dışında hepsi uyar ve ösellikle luna tam hayalimdeki gbi sirius da çok hoş olmş
|
|
|
|
|
|
Yaşamak şakaya gelmez, büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın bir sincap gibi mesela, yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden, yani bütün işin gücün yaşamak olacak.
Yaşamayı ciddiye alacaksın, yani o derecede, öylesine ki, mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda, yahut kocaman gözlüklerin, beyaz gömleğinle bir laboratuarda insanlar için ölebileceksin, hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için, hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken, hem de en güzel en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bildiğin halde.
Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı, yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin, hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil, ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için, yaşamak yanı ağır bastığından.
..................nazım hikmet...................
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 07, 2006, 18:53:16 » |
|
tonks pek uyuşmuyo luna ve umbridge tam hayalimdeki gibi onun dışında herkes idare eder yanii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 08, 2006, 19:47:45 » |
|
normal fotolarından bir şeye benzetemedim ama filmde benzerler mutlaka
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 11, 2006, 17:40:22 » |
|
luna çok garip geldi bana daha deişik bekliodum
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
selwi
Şeker

***ERSAN İLYASOVA***
|
 |
« Yanıtla #57 : Aralık 20, 2006, 22:02:23 » |
|
benim uyuşmuyo ya luna umbridge ve bellatrix hiç uyuşmuyo tamamen farklı şeyler düşünüyodum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busra_cho_995
Süt
evanna bi yana daniel bi yana
|
 |
« Yanıtla #59 : Aralık 22, 2006, 18:28:30 » |
|
valla bellatrix tam uymuş gördüğüm anda ismine bakmadan kesin o dur dedim umbridge de mimiklerinden daha bi anlaşılır ama sanki kitapta okuyunca çok uzun ve ipince gibi canlanmıştı blki ben yanlış anlamışımdır fakat lunayı kitapta daha saf gibi olunca sanki görünüştede saf bişey olur zannettim ama neyseki evanna yı gördüm daha güzel hayallerimden luna sonra tonksu daha çatlak bekliyodum valla ama yalnız ben hala micheal cornerı görmedim gören varsa bi fotosunu yollayabilirmi merak ediyom  
|
|
|
|
|
|
hayatta 2 şey 1-daniel jacop radcliffe 2-evanna lynch €RÆG0N FAN CLUB N@RNİ@ FAN CLUB ç@pulcul@r f@n club LUN@ F@N CLUB 
|
|
|
|