|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2006, 01:10:54 » |
|
luna ve umbridge süper bence. tonks çok garip geldi. bella da hayalimdekine benziyor. magorianı ve grawpı makyaj ve efektlerden sonra değerlendireceğim :p 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 15, 2006, 12:16:35 » |
|
umbridge,bella,tonks,luna,bayan figg,genç lily ve grawp tam düşündüğüm gibi.özelikle umbridge için gerçektende kurbağa suratlı birini bulmuşlar:)tonksu oynayacak oyuncunun kısasaçlı bir resmi vardı tam hayalimdeki tonksa benziyordu. Kingsleyi oynayacak oyuncuyu beğenmedim.ben onu daha zayıf ve yakışıklı hayal etmiştim.genç jamesi oıynayacak oyuncuda harrye pek benzemiyor.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2006, 13:12:01 » |
|
umbridge Uyuşuyo yani o kadın poff Düşmanıma bile vermisn Allah :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 24, 2006, 16:33:32 » |
|
bella biraz değişik bence de!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 27, 2006, 23:56:55 » |
|
dolares mütiş bella güzel olmuş  luna eh işte dedirtiyo  tonks hayallrimdeki tonksla uyuşmuyo 
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2006, 16:49:38 » |
|
Hepsi iyi de Bellatrix biraz değişik gibi geldi. 
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2006, 23:08:50 » |
|
umbridge çok iyi olmuş.tam gıcık bi tip ! tonks'u tam bilmiyorum.... luna da çok iyi olmuş.ama kitaptakine göre biraz fazla güzel  genç lily bence fazla iyi diil...genç james iyi.... bellatrix güzel olmuş...ondada kötü kadın tipi var zaten...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 17, 2006, 17:51:07 » |
|
benim uyuşuyo
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 23, 2006, 23:20:27 » |
|
umbridge kesinlikle çok uyuşuyo ben lunayı daha farklı bekliyodum garip geldi bana  evet luna da çok garip kaçmış benim hayalimdeki gibi değildi! hadi hayırlısı... 
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
|
df_grint
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2006, 23:21:45 » |
|
umbrigde iyi bence lunada fena deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2006, 23:39:33 » |
|
ben lunayı sarı saçlı düşlüyordum ama...
herkes kitaplarda kendi dünyuasını yaratır.değil mi?
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
*ginny*
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2006, 20:25:20 » |
|
bella beklediğim gibi deil güzel bşi bekliyodum ben nede olsa siriussun kuzeni gerçi siriusuda beklediğim gibi seçmemişlerdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.A.B.
Şeker

mimbulusun siteye geri alınmasını istiyorummm.
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 26, 2006, 19:21:23 » |
|
luna garip geldi bana. hayal ettiğim gibi diil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|