pebble
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 10, 2007, 19:54:51 » |
|
dumledore zeki bir insan arkadaşlar o veldemort u da çözmüştü kötü olacığını biliyodu başından beri...snape kötü ülsa anlardı bence ona güvendiğine göre iyi olabilir bence...hem hatırlasanıza felsefe taşında sırf harry nin babası onun hayatını kurtardı diye o seneki kekeme karanlık sanatlara karşı savunma hocasından korumuştu onu...hııı şunu da yazıyım acayip sinir oluyorum ona 7. kitapta kesin işe yarar bişeyler yapacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkd2604
Süt
in vino veritas
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 11, 2007, 16:11:41 » |
|
kesinlikle snape kötü biri taa başından beri bu belliydi ve ondan nefret ediyorum en sevdiğim karakteri öldürdü. ama bence harry dumbledore un intikamını alacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelinuuus
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 12, 2007, 09:43:36 » |
|
ben kesinlikle snapein ktü olacağına inanmıyorum hatta harry mutlak bir ölümden kurtaracak gbi snape çok güçlü arkadaşlar ve dumbledor ona çooook güveniodu dumbledor çok zeki bir adam ve snape kesinlikle ii tarafta
|
|
|
|
|
|
Yaşamak şakaya gelmez, büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın bir sincap gibi mesela, yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden, yani bütün işin gücün yaşamak olacak.
Yaşamayı ciddiye alacaksın, yani o derecede, öylesine ki, mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda, yahut kocaman gözlüklerin, beyaz gömleğinle bir laboratuarda insanlar için ölebileceksin, hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için, hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken, hem de en güzel en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bildiğin halde.
Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı, yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin, hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil, ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için, yaşamak yanı ağır bastığından.
..................nazım hikmet...................
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 12, 2007, 10:03:45 » |
|
İyi ya da kötü olması farketmez Dumbledore'u öldürdüğü için bundan sonra ne yaparsa yapsın gözüme giremez! Snape'e ölüüüümmm!!! Yakında 7 Olacak  güzelmiş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2007, 10:05:36 Gönderen: Chai-Tai »
|
|
|
|
|
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Kılıç ile Yaşayan, Kılıç ile Ölür...Türkiye Gibi..
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 24, 2007, 20:25:31 » |
|
kesinlikle iyi
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar Yıldızlar Gibidir. Her Zaman Görünmezler Ama Biliriz ki Hep ORADADIRLAR...  3'ü BİR ARADA=AŞK, ARKADAŞLIK ve HOGWARTS 3.BÖLÜM SEÇME
|
|
|
Britfan
Süt
OKS sonuçlarını büyük bir heyecan içinde bklyrm...
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2007, 22:40:06 » |
|
Bence her zaman iyiydi.Yoldaşlık casusuydu Ama ölmesine öyle çok üzüldüm ki...
|
|
|
|
|
|
Severus Snape Fan Club Lily Evans Fan Club *Z.E.P.İ* 
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 24, 2007, 22:53:22 » |
|
Snape iyiymiş kötüymüş .. Ne farkeder Snape benim canım yahu .. (dermişim) .. Ben Snape'nin başından beridir iyi olduğunu savunanlardanım vehaklı olduğumu görmekten son derece mutluyum ..
|
|
|
|
|
|
Damla'nın Uno Cinneti !
|
|
|
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Kılıç ile Yaşayan, Kılıç ile Ölür...Türkiye Gibi..
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 25, 2007, 14:12:07 » |
|
ya inanın artık snape iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar Yıldızlar Gibidir. Her Zaman Görünmezler Ama Biliriz ki Hep ORADADIRLAR...  3'ü BİR ARADA=AŞK, ARKADAŞLIK ve HOGWARTS 3.BÖLÜM SEÇME
|
|
|
|
|
|
|
ron13
Süt
slm ben harry potterı çoooooooooooook seviyorummm.
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2007, 03:09:43 » |
|
Kötüydü. İyi Oldu
|
|
|
|
|
|
isyan başlıyor
|
|
|
Nepenthe
_özge_
Kakao

if a man hasnt found sth2die 4, he isnt fit 2 live
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2007, 16:01:02 » |
|
yaa bence çok ama çok ii bi insan zaten bunun bencesi kalmadı artık son kitapta gördüğümüz gibi gerçekten de ii olduğu ortaya çıktı off keşke ölmeseydi ölünce çok üzüldüm ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 28, 2007, 16:10:12 » |
|
İyi birisi.Ben bunu zaten başından beri tahmin ediyordum.Birinci kitaptan belliydi zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HarryKaaN
Süt
HarryPotterCafe
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 28, 2007, 16:45:52 » |
|
snape iyi ve dumbledore bununu iyi bilio o kötü biri degil 1. sırada ki şık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_07
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 29, 2007, 15:27:01 » |
|
bnce kesinlikle snape iyi tarafta dumbledore onun ole yapmasını istiyorki voldemort bunu çakmasın aslımda harry e çalışor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|