|
elektra07
|
 |
« : Şubat 04, 2007, 13:17:14 » |
|
Bence Srıus Black ölmemeliydi, yani dumledore 'a çok kızmış olsa dahi harry potter 'ın iyiliğini ve ailesinin öldüğünü, Muggleların yanında yaşamak zorunda olduğunu kendine hatırlatması gerekirdi....(yorumlarınızı bekliyorum) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2007, 15:05:04 » |
|
tabiki ölmemeliydi Harry'nin kendine en yakın hissettii kişilerden birydi ama son kitapta voldi'le tek başına savaşabilmesi ve bu sefer birilerinin yardımıyla kurtulmamamsı kendi güçlerini ortaya koyması için sirius'ta gitti dumby'de gitti.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2007, 15:20:30 » |
|
ölmemeliydi ama öldü napalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2007, 15:26:30 » |
|
Özetin özeti diye buna denir Ölmemeliydi tabii, ama Rowling'e göre bunun bir sebebi olmalı tabii  bunu da yedinci kitapta görürüz belki..(eskiden ölmedi derdim şimdi onu bile diyemiyıorum  ) Sirius'un ölümü görünüşte sadece tek bir işe yaramışa benziyor, o da Harry'nin Bella'dan iyice nefret etmesi....Zaten Longbootom'lara yaptıklarından dolayı kızgındı  Tabii bunun yedinci kitaotaki faydası ne olacak onu bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2007, 16:57:26 » |
|
ölmemeliydi. ölmedi de. kalbimizde yaşıyor o.
sirius forever...
|
|
|
|
|
|
"Master of doom, by doom mastered."
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2007, 18:51:49 » |
|
Özetin özeti diye buna denir Ölmemeliydi tabii, ama Rowling'e göre bunun bir sebebi olmalı tabii  bunu da yedinci kitapta görürüz belki..(eskiden ölmedi derdim şimdi onu bile diyemiyıorum  ) Sirius'un ölümü görünüşte sadece tek bir işe yaramışa benziyor, o da Harry'nin Bella'dan iyice nefret etmesi....Zaten Longbootom'lara yaptıklarından dolayı kızgındı  Tabii bunun yedinci kitaotaki faydası ne olacak onu bilmiyorum  bence de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2007, 19:53:46 » |
|
ben hala ölmedi olasılıgını kabul ediyorum(duygusal düsünerekten) bu yüzden harry voldiyi öldürürse belki geri gelir bir şekilde 6.kitabın basında muggle basbakanında dedigi gibi:ama siz sihir yapabiliyorsunuz yani bir şekilde getirirsiniz sirius u.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2007, 19:56:28 » |
|
ölmemeliydi. ölmedi de. kalbimizde yaşıyor o.
sirius forever...
başka ne diyebiliriz ki....acmız böyük
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 30, 2008, 01:03:40 » |
|
allah rahmet elesin ama ölünce ev harry ye kaldı bu durumdan iyi oldu dursley lerden kurtuldu
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
nymphadora_tonks
Süt
"Always Harry Potter"
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2008, 17:40:52 » |
|
aslında ben ölmemesinin taraftarıydım ama yine de onun ölümü bir bakıma iyi oldu bence ileride harry şımarabilirdi sanki ama keşke ölmeseydi sana katılıyorum sirius forever
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 15, 2008, 23:09:09 » |
|
ölmeseydi çok iyi olurdu ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 13, 2008, 21:29:15 » |
|
Bnce ölmemeliydi ama J.K saolsn  Zten çapulcular diye bişey kaldı mı ki maşallah hepsini katletti 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2008, 18:34:29 » |
|
Bnce ölmemeliydi ama J.K saolsn  Zten çapulcular diye bişey kaldı mı ki maşallah hepsini katletti  ewt ama yine de serinin devamı için böyle oldu ( iyilerden birinin ölmesi gerekiordu kanımca)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|